Hvala svima (Chicozg, Pharos, Paapaak...) na čestitkama i zaista sam uživao u druženjima sa vama. Iako sam to već bio ranije napisao, siguran sam da će mnogi od vas uskoro (sezona-dvije) osjetiti čari i teškoće Top levela i tvrdim da svi vi koji ste željeli ući u TL a niste u tome uspjeli, imate odlične timove & igrače i uz male korekcije (pojačanjima) možete realno očekivati ulazak u najviši rang. Naša B-2 liga je najjača od ostalih liga (bez TL-a), čini mi se da su naši mečevi bili jako zanimljivi, pošteni i dobro pripremljeni.
Najvjerojatnije ću ostati na 75 bodova (iako ću se pokušati oduprijeti u zadnjem kolu chicovom mots-u i napraviti nemoguće- nažalost pokvariti će mi omjer i broj primljenih golova, koji je u cijeloj sezoni bilo samo 4 gola) i čini mi se da je to najveći broj osvojenih bodova u odnosu na sve druge lige (od TL pa do svih D liga) i to ne zato što sam se prošetao kroz B-2 ligu nego čak naprotiv, morao sam se dobrano potruditi protiv svih vas. Uvjeren sam da čemo se još viđati u takmičenjima u kupu i prijateljskim mečevima.
Moram priznati da me je najugodnije iznenadio Paapaak koji jako dobro radi sa svojom momčadi i jedini me je on pobjedio bez mots-a i od ukupno primljenih golova pola su njegovi (2 kom.)(drugi poraz je bio od Slima uz pomoć mots-a)! Čestitam mu na ulasku u TL i osvojenoj 2.poziciji u našoj ligi i malo je nedostajalo pa da on postane prvak!
Iduća sezona u B-ligi će biti teža nego ova, jer dolaze vam 2 tima koja ispadaju iz TL i 4 tima iz C-lige sa aktivnim menađerima, te sa jako malo boot-momčadi u ligi. To je prilika da se pokažete i dokažete da vam je mjesto u TL-u. Stoga, TheGalaOne (SlimShady), Pharos (Vihor), Chicozg (Wrapche...), Neven Tin (Sava D..), miki1.... hvala vam na druženjima i želim vam puno sreće u stvaranju vaših jakih timova.