Obzirom da je u ligaškom smislu došlo vrijeme blagdana, kad u zadnjih par kola igra svak s svakim i vrijeme je raspleta da prokomentiramo malo.
Nakon mojeg i Martinovog opakog promašitka iz prethodnog kola koje je Chico već prokomentirao (za koje Martin ima pristojno opravdanje a ja nemam nikakvo
), došlo je i 27 kolo di je Chico vratija stvari na svoje misto izvukavši 0 na gostovanju kod repera pomogavši time najviše meni, a ni Martnu nebi bilo svjedeno da nije uspio u zadnjim minutama progurat balun u mrežu žilavom Kranjcu - balansiranje na dva kolosjeka se pokazuje mnogo zajebanim, ali uspjeva, na tome čestitke.
Sljedeče kolo slijedi derbi između mene i Chice koje se u našim klupskim prostorijama tretira kao vrlo teška utakmica tj. jedna od najtežih, kako zbog činjenice da gostujemo kod dobre momčadi tako i zbog sveopče "klime" na tablici. Nakon ove utakmice če se znat čija majka crnu vunu prede i jesmo li 70% u TL-u ili 35% (velika razlika u postotku
), potom su derbiji s najbližim pratiteljima.
Slim ima malkice jednostavniji raspored pa uz utakmicu samnom (gdje se očekuje pravi spektakl) ima Savu i Kranjca.
Pharos pored zaključnice prvenstva protiv mojih jazavaca ima Martina i Kranjca, tako da je i u Vihorovom stožeru vjerovatno organizirano cjelotjedno bdijenje kao i kod nas
Chico se nakon našeg susreta više ne vrača kući do sljedeče sezone pa mu ostaju 2 mnogo vesela gostovanja kod Save a potom kod Martina gdje bi on (možda) mogao završit u situaciji da direktno utječe na odlučivanje o prvaku, al do tada je vjerovatnije razrješenje te situacije pa otom - potom.
I za kraj (štoono bi se reklo: ali ne manje važan) Martin, čija se avantura u kupu bliži kraju, gdje će ili stat na Predatoru ili tjedan kasnije u finalu, dok u prvenstvu ima spomenutu utakmicu protiv Chicinih kerova ali i sljedeče kolo protiv Vihora - opcija napretek.
Nek pobjedi bolji (svaku utakmicu)