Author Topic: B2 liga  (Read 24415 times)

Martin_

• Professional team
  • **
    • View Profile
Re: B2 liga
« Reply #25 on: January 18, 2013, 09:59:59 PM »

Usput da podsjetim Martina o onom plakanju kako je protratija MOTS, papak jedan, s jednim MOTSom si osvojija sezonu (što je i bez njega bilo 99% izvjesno) al na ovaj način ti je posao čak i olakšan.

Neznam tko je plakao našeg meča!!
Niti sam plakao, niti mi je krivo što sam potrošio 1 MoTS protiv tebe!! Pročitaj malo bolje ono što sam napisao  :-[
« Last Edit: January 18, 2013, 10:02:40 PM by Martin_bol »

paapaak

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #26 on: January 19, 2013, 10:31:04 AM »
Ajde, ajde, netribaš se odma zajapurit. Čovik te krene zajebavat ti odma na ozbiljno  ;)

paapaak

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #27 on: January 22, 2013, 10:36:07 PM »
Vidim da nam se Martin ponešto pojača, nedavno.
Po svemu sudeči močno pojačanje.

Al je zato njegova mriža izgubila svoj junf u B2 lizi   :D i to tek nakon 16 kola,impresivan rezultat, čestitke.

Martin_

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #28 on: January 22, 2013, 11:24:15 PM »
Vidim da nam se Martin ponešto pojača, nedavno.
Po svemu sudeči močno pojačanje.

Al je zato njegova mriža izgubila svoj junf u B2 lizi   :D i to tek nakon 16 kola,impresivan rezultat, čestitke.
Još prije par postova sam napisao da prodajem sve iskusne igrače i da se baziram na mladim igračima. Ostalo je još nekoliko iskusnih-dobrih  igrača i njih prodajem. Kupio sam za dobivenu lovu nekoliko dobrih novih igrača, neki su U21 i mislim da nisam falio u kupnji. Stvorio sam okosnicu mladog i solidnog tima kojeg želim uigrati u B ligi. Iako to možda sa ove pozicije izgleda nemoguče, ali NIJE mi prioritet ulazak u Top level!  Vjerujte mi, bio sam u gornjem domu i svatko tko uđe sa polovičnim timom igrati će samo jedno ljeto u Top levelu.
Papak, hvala na čestitci. I to se moralo dogoditi, kao što će se uskoro dogoditi i moj prvi poraz u ligi. Naravno, da ću uvijek pružiti maksimum, ali igranje u ligi, kupu, prijateljske i Custom kup troši moje igrače, tako da sam do sada imao dosta povrijeđenih
Papak, vidim da i ti dosta dobro prodaješ i uspješno kupuješ igrače sa potencijalom :-)

chicozg

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #29 on: January 23, 2013, 01:23:30 PM »
kakva glupost,nisam stigao promjenit juniore nakon kupa,nadam se da neće kiksat,iako čist sumnjam :-( :-( :'( :'( :o >:( >:( >:(

paapaak

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #30 on: January 23, 2013, 07:40:33 PM »
Papak, vidim da i ti dosta dobro prodaješ i uspješno kupuješ igrače sa potencijalom :-)
Razlika između nas je šta si ti možeš priuštit CA +4 jače igrače od mojih :) al ovaj zadnji šta si ga kupija je prava zvjer.

paapaak

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #31 on: January 23, 2013, 08:02:48 PM »
Par interesantnih utakmica se danas odigralo:
SlimShady 0-1 Djurdjevac orient
Wrapche sharks 1-1 Koprivnica county

Chico je već dao opravdanje za svoj "unfall" al Slim si je stvorio puno veče probleme s svojim porazom nakon kojeg slijedi meč s Martinom u kojem ima realne šanse ostavit bodove u Opatiji i time poprilično zaostat za vodečima.

Martin_

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #32 on: January 26, 2013, 12:48:59 PM »
Par interesantnih utakmica se danas odigralo:
SlimShady 0-1 Djurdjevac orient
Wrapche sharks 1-1 Koprivnica county

Chico je već dao opravdanje za svoj "unfall" al Slim si je stvorio puno veče probleme s svojim porazom nakon kojeg slijedi meč s Martinom u kojem ima realne šanse ostavit bodove u Opatiji i time poprilično zaostat za vodečima.
Slim će ostaviti bodove u Opatiji najvjerojatnije ako bude igrao sa postavama sa kojima je igrao u kupu i prošlo kolo sa boot-om i koj je izgubio. Jedino ako aktivira MoTs šanse za dobar rezultat su velike! Naime, ta postava ga je očito zavarala jer je glatko pobjedila u kupu sa 3:0, dok je u ligi izgubio. Jačina te postave je 507, dok boot-ovi već imaju oko 550-560 jakost.
U ovom kolu još imamo zanimljive dvoboje: Sava Dolphins    vs NK Vihor i Wrapche shar..vs NK Kranjac. NK Kolpamorte ide u goste u Osijek  i bilo bi sve iznenađenje osim pobjede gostiju, dok Miki01 igra doma protiv neugodnog boot-a Supetar

« Last Edit: January 26, 2013, 12:54:51 PM by Martin_bol »

Martin_

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #33 on: January 26, 2013, 06:48:31 PM »
Odigrano 18 Kolo je donijelo SlimShady pobjedu u gostima nad Opatijom sa 0:2 zahvaljujući aktiviranom MoTs-u i na taj način je kompenzirao gubitak "sigurnih" bodova iz prošlog kola od boot ekipe. Da Slim nije kalkulirao sa odmaranjem svojih najboljih igrača u prošlom kolu i umjesto porazao, da je osvojio sva 3 boda, situacija bi se sada dodatno "zakomplicirala". Ovako je Slim samo zadržao korak u odnosu na klubove koji su ispred njega ( kako je to Paapaak objasnio: "...meni se čini da je sebi ovim napravijo "medvjeđu uslugu"....").
Od ostalih susreta NK Kolpamorte je lako preplivao Dravu i napunio mrežu Osijeku  (0:5), Vihor je u gostima preplivao Savu (dobio sa  0:2), dok je miki isčupao bod na domećem terenu protiv neugodnog boot-a Supetra
1   NK Opatija   49
2   NK Kolpamorte   43
3   NK Vihor       41
4   SlimShady   39
5   Sava Dolphins        35
6   Wrapche shar..      33
U idućem kolo biti će nekoliko zanimljivih susreta;
NK Kolpamorte će uzeti sva 3 boda protiv NK Intera, Sava Dolphins ide u goste neugodnom boot-u Supetar, dok , NK Vihor dočekuje miki01 i vjerujem da će osvojiti sva 3 boda. Opatija odlazi u goste neugodnom boot-u Djurdjevac (i nadam se bodovima), dok SlimShady    kući igra sa Ajaxom i vjerujem da osvaja sva 3 boda. Ako ova računica bude točna, večih promjena na liga-tabli nebi bilo osim ako nebude nekih nenajavljenih aktiviranih MoTs-ova...   
« Last Edit: January 26, 2013, 06:50:03 PM by Martin_bol »

paapaak

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #34 on: January 27, 2013, 12:36:22 AM »
Bojim se da je sljedeče kolo "sezona kiselih krastavaca" ili kojugod sintagmu koristili za izrazit: ništa se ne događa :D.

Vjerujem da ni sam Slim nije sretan MOTSom tj. činjenicom  da ga je "morao" potrošit jer je završio u situaciji da gubi priključak s pozicijom koja ga vodi dalje, a to mu je ipak cilj dok god ima teorijske šanse za to (bar ja vjerujem da mu je to cilj).
Pretpostavljam da če "sezona  kiselih krastavaca" trajat sve do 23. i 24. kola :) gdje se prvo srečememo ja i Martin a potom Slim i Pharos, a do tada, jedina nada za nekakva događanja daje nam kup i način na koji če on utjecat na slaganje momčadi za ligaške utakmice.

chicozg

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #35 on: February 02, 2013, 09:43:54 PM »
kod mene koliko vidim zadnja 4 kola određuju sezonu.sve derbi do derbija.ako do ta 4 kola budem u igri....vidjet ćemo
nema predaje.završnica je uvijek moja,a ako ne,barem će bit svima papreno,mislim da će biti zanimljivo.pa ako ništa onda druge sezone

pharos

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #36 on: February 08, 2013, 07:55:49 AM »
U svakom slučaju bit če vrlo zanimljivo , najvjerovatnije , do samog kraja prvenstva .  Mislim da je naša B2 liga dosta jača u odnosu na B1 i B3 . No, što je tu je .
Treba se boriti , pa kako bude . U veči rang če otiči najkvalitetnija i  najspremnija ekipa . Tko god to bude želim mu sreču u Top Levelu .

Bajra

• Moderator
  • Professional team
    • View Profile
« Reply #37 on: February 08, 2013, 11:48:46 AM »
Mislim da ni B-3 nije puno slabija od vas... prva 2 imaju po 48 bodova pa 3-45,4-44 tako da... :)

Martin_

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #38 on: February 08, 2013, 12:20:45 PM »
Da ne ispadne prepucavanje koja je B liga jača, činjenica je da ove sezone sve 3 B lige imaju jako zanimljivu borbu za vrh. Mislim da B-2 za nijansu odskače od B-1 i B-3, jer bi se prema bodovima, recimo, trečeplasirani iz B-2 NK Vihor sa skupljenih 50 bodova nalazio na prvoj poziciji u B-3, dok bi u B-1 dijelio prvu poziciju, dok bi 4.-to plasirani SlimShady sa 48 bodova dijelio Bajra prvu poziciju u tvojoj B-3. Ne želim ovim umanjiti značaj vaših pozicija i sve što ste postigli u dosadašnjem natjecanju, nego sam podvukao paralelu između sve tri B lige:
B-1                                               B-2                                            B-3
1   Kaizer Chief..   50            1   NK Opatija        56               1   Republika Me..   48
2   NK Udarnik   50            2   NK Kolpamorte   50               2   Fc. Armada            48
3   BlueWhite Ca..   45            3   NK Vihor           50               3   Šeprtlje Uni..          45
4   NK-VAL-United   36            4   SlimShady         48               4   NK Spartak M..        44
5   Diabolics   21   32            5   Wrapche shar..   42               5   Piranha                  37

Recimo i to da se u Kupu još uvjek takmiče 3 tima iz B-2 i imaju lakše protivnike i realno se mogu očekivati prolasci sva 3 B-2 ligaša, dok se od B-1 ligaša takmiče u Kupu još Kaizer Chief Suhopolje koji će proći boot-a a iz B-3 takmiče Republika Mertojak i Šeprtlje United koji imaju nateže zadatke (Konobu i Maranta)

chicozg

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #39 on: February 08, 2013, 01:16:31 PM »
fitness i training facilities na good,kao i youth
zalog za budućnost,pa u napad iduće sezone na top level(iako nisam odustao ni ove :-) )

Martin_

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #40 on: February 13, 2013, 10:11:06 PM »
Samo kratki osvrt na 23.kolo B-2 lige ponajviše na susret između NK Kolpamorte-a i moje Opatije koji je više nego zasluženo dobio domaćin sa 1:0. Ponajviše bih pohvalio menangera Paapkaa, koji je jako dobro postavio igru svoga tima, dominirao cijelo vrijeme i imao veći posjed lopte, što je u konačnici donijelo minimalnu, ali zasluženu pobjedu.Očekivao sam da če Paapaak uzvratiti igru sa motivacijom, međutim hrabro je ušao u meč, te je taktički mudrom igrom došao do pobjede. Odlučila je nijasna u zadnjim sekundama, ponajviše moja odluka da napravim izmjenu obrambenog igrača do tada pouzdanoga i dominantnog  mladog U-21 makedonskog reprezentativca, koji je do izmjene bio odličan i uvođenje novokupljenog i nepripremljenog na tim, bivšeg HR U-21, V.Franjića, koji je zakazao u intervenciji i dozvolio iskusnom kileru Habib Hajjar da postigne pobjednički gol.  Paapkaa "držim na oku" još dok je bio u C ligi i od "smrtnog neprijatelja" u meni si dobio štovatelja! Stoga, Paapaak, još jedanput čestitke i naklon.

paapaak

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #41 on: February 14, 2013, 12:01:01 AM »
Prije svega čestitke i tebi Martine na dobroj utakmici al moram priznat da sam od tebe očekivao više na 2 polja:
1. zbog visine 1. pobjede sam očekivao nešto bolju prezentaciju tvoje momčadi
2. očekivao sam MOTS s tvoje strane (meni se činio logičan za osigurat poziciju i promociju).
Ja sam sa svojom igrom i rezultatom jako zadovoljan ali s taktikom nisam jer sam je namještao za tvoj MOTS, a uz to, nemam supporter pa i ovako namještam taktiku na slijepo, ja super zadovoljan ishodom.

Vjerujem da svakako, jednaku pažnju zavređuju Vrapčanski kerovi i Pharosov Vihor, gdje je Pharosu u goste došao neugodan MOTS i posljedično tome zaslužena pobjeda gostiju. Doduše, usudio bi se reč: Chico, malo kasno pališ, vjerujem da je ovaj MOTS mogao polučit bolji efekt malo ranije, al ja se ne bunim  :D umjesto treče pozicije s bodom zaostatka za Pharosom i Slimom za vratom, približio sam se Martinu na relativno čvrstom drugom mjestu - mašala!

chicozg

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #42 on: February 14, 2013, 10:14:59 PM »
ma ja u biti nabrijavam ekipu svako kolo tak da mi je ovaj mots onak boost i pol,hehehe,šala mala,nakon lošeg starta u sezonu ,odlučio sam malo pričekati na promociju pa sad samo gradim facilities,vidjet ćemo,joššššššš jednu godinu sigurno gradim pa onda u visine

chicozg

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #43 on: February 14, 2013, 10:20:01 PM »
al svi smo zaboravili spomenuti darija kasuna,25 utakmica 25 asistencija,mislim da je on ključan čovjek kod kolpamortea,jel kako sam manager kaže nije napadač tako sjajan da bi toliko zabijao,sa takvim tandemom mislim da ne gine top level

paapaak

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #44 on: February 14, 2013, 11:07:55 PM »
Kasun kad dođe u top level neče bit ni pola igrača kakvi je sad, jer ipak očekujem močnije stopere njemu za vratom i druge faktore u igri koji če mu smanjit "ubojitost". Ako sam u krivu, super, ako sam u pravu... .trudim se pripremit adekvatne zamjene :)

chicozg

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #45 on: February 23, 2013, 05:50:27 PM »
dva kiksa vodećih,ulazimo u neizvjesnu završnicu,slim shady je ušao u igru.i još ima sreće jel je moj najbolji igrač dobio parni karton pa neće moći igrati protiv njega slijedeće kolo.a i najjači napadač mi je ozlijeđen.još 4 kola a derbi do derbija.

paapaak

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #46 on: February 27, 2013, 08:19:49 PM »
Obzirom da je u ligaškom smislu došlo vrijeme blagdana, kad u zadnjih par kola igra svak s svakim i vrijeme je raspleta da prokomentiramo malo.

Nakon mojeg i Martinovog opakog promašitka iz prethodnog kola koje je Chico već prokomentirao (za koje Martin ima pristojno opravdanje a ja nemam nikakvo  :D ), došlo je i 27 kolo di je Chico vratija stvari na svoje misto izvukavši 0 na gostovanju kod repera pomogavši time najviše meni, a ni Martnu nebi bilo svjedeno da nije uspio u zadnjim minutama progurat balun u mrežu žilavom Kranjcu - balansiranje na dva kolosjeka se pokazuje mnogo zajebanim, ali uspjeva, na tome čestitke.

Sljedeče kolo slijedi derbi između mene i Chice koje se u našim klupskim prostorijama tretira kao vrlo teška utakmica tj. jedna od najtežih, kako zbog činjenice da gostujemo kod dobre momčadi tako i zbog sveopče "klime" na tablici. Nakon ove utakmice če se znat čija majka crnu vunu prede i jesmo li 70% u TL-u ili 35% (velika razlika u postotku  :D ), potom su derbiji s najbližim pratiteljima.

Slim ima malkice jednostavniji raspored pa uz utakmicu samnom (gdje se očekuje pravi spektakl) ima Savu i Kranjca.

Pharos pored zaključnice prvenstva protiv mojih jazavaca ima Martina i Kranjca, tako da je i u Vihorovom stožeru vjerovatno organizirano cjelotjedno bdijenje kao i kod nas  ::)

Chico se nakon našeg susreta više ne vrača kući do sljedeče sezone pa mu ostaju 2 mnogo vesela gostovanja kod Save a potom kod Martina gdje bi on (možda) mogao završit u situaciji da direktno utječe na odlučivanje o prvaku, al do tada je vjerovatnije razrješenje te situacije pa otom - potom.

I za kraj (štoono bi se reklo: ali ne manje važan) Martin, čija se avantura u kupu bliži kraju, gdje će ili stat na Predatoru ili tjedan kasnije u finalu, dok u prvenstvu ima spomenutu utakmicu protiv Chicinih kerova ali i sljedeče kolo protiv Vihora - opcija napretek.

Nek pobjedi bolji (svaku utakmicu)
 8)

Martin_

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #47 on: February 27, 2013, 08:57:27 PM »
Paapaak ako nisi upisao studij novinarstva, pogriješio si jer ti ovaj tip izvešća i analize ide jako dobro.
  ;)
Činjenica je da je Chico jako pomogao nama-obojici i svaka mu čast na tome jer je igrao sportski i korektno.
 :-*
Paapaak raspored koji imaš je najgori moguči scenarij i uvjeren sam da češ uspjeti dobiti sva 3 prostala meča, pogotovo ako sam dobro izbrojio, imaš 2 neiskorištena Motsa (oprosti ako sam  išta otkrio tvojim budučim protivnicima, ali mislim da oni to jako dobro znaju).
Moj raspored je nešto blaži; prvo Vihor koji je danas prodao najboljeg igrača i kreatora igre, zatim u goste boot-u i na kraju neugodno Wrapche. Vihor još ima teoretske šanse za ulazak u TL ako me dobije u subotu i potom preostala 2 meča, gdje je zadnji kod Kolpamorte-a! Jako teško, ali ne reci nikad......

Uglavnom, iako još nije sve gotovo, moram odati priznanje svim ekipama iz naše lige i menadžerima na dobrim igrama i mečevima i, s obzirom da sam jedini (bar mi se tako čini) koji igram Custom Cup-ove gdje sam pobjeđivao timove iz zvučnijih liga i mnogi od tih timova nisu niti do koljena svima vama, počevši od izvrsnog Kolpamorte-a, nepredvidivog SlimS.,ambicioznih Vihora, nezgodnog Wrapchea, vječitog rivala Save, nadolazečeg mikija..itd.
Svaki od vas "živih" menadžera izvrsno igra ovu igru, puno ste pokazali i sami naučili mnogo toga, ali mislim da je največa vrijednost igranja u B ligi sa vama je korektnost i pošten odnos prema svima. Nažalost nemožemo svi ove sezone uči u TL (nisam niti ja još 100% siguran) ali siguran sam da će večina vas za sezonu-dvije dospjeti u TL i na taj način promjeniti "krvnu sliku" sadašnjeg TL

pharos

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #48 on: February 27, 2013, 10:17:17 PM »
Slažem se s Vašim tvrdnjama . Odlični komentari . Ova B 2 liga je veoma jaka i ujednačena tako da smatram kako če dvojac  koji uđe u Top Level mnogima pomrsiti račune . Pogledajte samo Predatora . Ove godine ušao u ligu i još uvijek je u igri za prvaka . Ostalima , koji ostanu u B 2  ostaje prilika da se za igranje u Top levelu izbore u slijedećoj sezoni  , doduše , u malo izmjenjenom sastavu . Nadam se da če liga i dalje biti zanimljiva i kvalitetna , pa neka pobjede najbolji ,  najs(p)retniji i najhrabiji

chicozg

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #49 on: February 28, 2013, 05:09:21 PM »
da,sad kad gledam druge druge lige,u svima bih bio u igri za promociju,a ovdje sam tek 5..ja ćuse potruditi da nekome pomrsim račune do kraja i jamčim borbu za svaki bod do kraja.mislim da je slijedeće kolo ključno te da bi izravni dvoboj između kolpa i slima mogao odlučiti,nadalje će biti zanimljivo vidjeti koliko će umorna biti opatija zbog kupa,tu ipak ima sreće jel poslije kupa igra sa botom.