ti si mene xerexy, prijatelju moj, krivo razumio..... ja sam rekao da mi je to jedan od boljih igraca sto je bio u mojoj akademiji, i da bih ja njega uzeo sa zadovoljstvom jer je, kao sto si ti opisao njegov moguci skauting, jako dobar, cak vrhunski....... ja trenutno trazim CA bilo kakav, LA 5(jos bolje bi bilo 6) ili vise, a PR bih uzeo # (al rađe 4).... DAKLE JA SAM ZADOVOLJAN, CAK VRLO ZADOVOLJAN SA TIM IGRACEM (ON CE SACEKAT IDUCU SEZONU DA GA UZMEM- AKO BUDE MOGUCE NARAVNO.......
ja sam komentirao MARANTA i njegov post gdje on opisuje kako je dugo cekao da promovira mlade a onda mu ocjene nisu bile precizne vec od- do..... ja sam to iskomentirao i napisao sam da je mom igracu raspon mogucnosti ocjena jos i veci nego njemu, i tu sam rekao da cu iduce sezone cekati sa promoviranjem igraca dok im ne vidim ocjene skautinga, a ne da ih izvucem odmah pa opet izvucem nekog losijeg a jako dobar mi ostane u akademiji.........
dakle sad kad sve malo bolje prekalkuliram ja sam sa mladima dosta dobro zadovoljan (ako uzmem ovog sto ga nisam promovirao imao bih 4-5 jako dobrih igraca od ove sezone sto sam ih promovirao)
Eto, mozda sam malo dosadan sad sa duzinom posta, al jednostavno sam morao objasniit sta se događa........