Ne vjerujem ja Milovane da ces ti ispustiti ovu prednost, mada Arnela izuzetno cijenim kao menadzera, dodatno i zbog posla kojeg je u pocetku uradio kao selektor - trebalo je preroviti sve klubove i igrace.
Posteno za navijanje Ma ja sam i previse ostvario za ovu sezonu, finale je stvarno nenadano, pored cinjenice da je donekle i nerealno.
4,5 miliona su tu, VG akademija se gradi odmah po zavrsetku sezone. Nego, znam da je i ti gradis, da te pitam hoces li izvlaciti sve nase igrace (zbog reprezentacije) ? Ja nisam do sad izvlacio strance.
Nemamo mi pravo izbora da biramo ove sezone. Samo Premium korisnici mogu da biraju nacionalnost igraca.Posto cu ja ove sezone da dobijem verovatno Premium nalog zbog nekih prevoda ja cu da izvucem domace igrace,ali kad pogledam kako me pojedinci pljuju,dodje mi da me boli *****.
Aha, znaci htio ne htio valja nase. Ma to je i bolje, da nastavimo zapoceti sistem.
Vidio sam ono na chatu. Ej, nemoj da te to uopste nervira. Znam da nije svejedno, ali samo furaj dalje. Na kraju krajeva, na chatu i nemoj odgovarati, fino ko ima nesto, nek dodje na forum i nek posta na temi Reprezentacija. Nek ostanu postovi i trag da je neko valjao gluposti.
Ipak, citajuci ono, cini mi se da je ono neko ko vec ima jedan klub, mozda sa 2-3 solidna igraca, jer onaj klub nema sanse da s onim igracima moze nesto da zamjeri.
Pazi, mene je akademija totalno razocarala. Iz OK Akademije prije 2 sezone izvukao 2 igraca sa LA 5, ostalo nista, prosle sezone sa Good izvukao 3 sa LA 5 i 1 sa LA 6 (prodao sam ga, jer mi se nije uklapao). I sta sad ja trebam, sa svojim strasno limitiranim igracima da nesto kenjam ovdje. Pusti to.
Nego, Predo nam se usutio. Izgleda da je u karantinu i priprema taktiku