Srda, imam i ja 1 Mots, pa kao što kažeš dogovorićemo se do ponedeljka za kup tekmu. Poslaću ti PP oko dogovora u toku sedmice, mislim da prije da ćemo se motosvati nego da nećemo
Hahahahah.Malo mi taj "dogovor oko MOTS-a" nije jasan. Koja je fora da se dogovarate oko toga? Mislim da je to upravo i najdraza stvar cijele price. Uzecu za primjer moju danasnju utakmicu. Ja sam u prosli ponedjeljak kad sam dobio protivnika sjeo i pregledao sve njegove utakmice od samog pocetka i vidio kako nije iskoristio MOTS nijednom.Bilo mi je jasno da je utakmica sa mnom prava sansa da se ukljuci i proba izboriti prolazak dalje,sa jos jednim MOTS-om mozda i do finala. Ja sam svoju cijelu igru postavio kao da ocekujem MOTS - sto se uostalom i vidi po krajnjem rezultatu. Mislim sta imate od toga sto se dogovorite,ja cu malo banalizovano da predstavim:
1)
Rosulje Eagles -
FK Manchester Kuljani =
Rosulje Eagles (+ MOTS) -
FK Manchester Kuljani (+ MOTS)Ja mislim da Arnel ima jos jedan MOTS,ja imam jos jedan MOTS. On mora da dobije sve do kraja u ligi - ja moram da dobijem sve do kraja u ligi.
On mora da dobije sve do kraja u kupu - ja moram da dobijem sve do kraja u kupu +
ako prodjem Bugarina imacu i 1/2 finale WCL-a. Kad iskoristiti preostali je veliko pitanje i za njega i za mene.
To je draz i ljepota,bar za mene a ne kao ovaj Bugarin u WCL-u salje mi 5 poruka nemoj da ukljucujes MOTS,nemoj da ukljucujes MOTS. Niko u proslom kolu nije ukljucivao MOTS,nemoj ni ti. Sta ga boli kako cu ja odigrati. To sto on ima tim 3 puta skuplji od mog,za nivo bolje objekte.... - to mu je palo sa neba? E pa nije nego od para koje je dobio prodajom igraca i pobjedjujuci protivnike. Prema tome...borite se,nadmudrujte,taktizirajte...