1.) Djole iliti Djolle, kako vam lepse
2.) Predstojeci izbori, tj. izbori za selektora A tima
3.) Nidza je radio potpuno ispravno, jedino je pri kraju mandata na svetskom zeznuo par taktika(prva tekma zadate instrukcije, u drugoj formacija i blag random i u trecoj potpuna naklonost engina prema protivniku), pritom nam engin nije bio naklonjen i desilo se ono najgore... Inace rad sa repkom mu je po meni bio potpuno ispravan, dosta slican njegovim predhodnicima.
4.) U prvoj sezoni rad repke ce se, kao i u prethodnim, zasnivati na treniranju buducih reprezentativaca i nabijanju iskustva istih. Rezultati u prvoj sezoni mandata su u drugom planu, jer od njih nemamo nikakvu korist. Formacije ce se uglavnom poklapati sa pozicijama koje su nam najtalentovanije.
U drugoj sezoni cemo da pokusamo da iskoristimo nase najbolje i doguramo sto dalje. Kao sto rece JT "mali" problem je to sto ce na tom prvenstvu igrati gotovo isti sastav kao i na ovom, samim tim mi cemo biti gotovo na istom nivou, dok ce par ostalih reprezentacija do tad znacajno napredovati. No bitno je napraviti formaciju bez rupa (sa novijim endzinom druga prica) i prostudirati protivnika. Naime, sada je gotovo suludo igrati bez MC - a, a postaje sigma da li igrati sa DMC - om ili AMC - om. DMC utice 100% na presing dok AMC nesto manje sa 80%, kao sto znamo jako vazan parametar u igri, ali isto tako AMC logicno ima vise uticaja u napadu. Po pitanju kreativne slobode, po mojim a i tudjim iskustvima, jako je vazno da MC ima veliku kreativnost (nezavisno od krilnih i ofanzivnih pozicija) sto uz jos par dobro istreniranih skilova donosi i posed.
To su samo neki zakljucci, ne znam ocene svih nasih igraca, pa ne mogu ovde da donosim direktne primere, ali jedno je sigurno - mozemo ponoviti uspehe iz ranijih sezona i sa ovim igracima sto ih imamo, potrebno je iskoristiti prednosti ekipe i uvideti mane protivnika i verovati da nas engin nece ponovo kazniti.
Nisam usao u neku dublju problematiku, rad sa repkom se nece promeniti, ostaje "samo" taktiziranje na svetskom. Cekamo da nam admin da po neku instrukciju za novi endzin, ako se to ne desi, gledacemo da ne ponovimo greske sa ovog prvenstva i pokusamo da stignemo do titana.
P.S. - Moja kandidatura nije sigurna, rekoh da napisem nesto ako se budem prijavio.