Nisam ocekivao da ces odmah potvrditi sastav zbog sutrasnjih meceva i mogucih povreda.. Sada bi malo prokomentarisao i sastav igraca, ocekivao sam mnogo vise trenirica nego sto je pozvano pogotovo sto igramo protiv bota i sto ne mozes u potpunosti imati uvid u jacinu tima dok ne budes odigrao sa full postavom sto je sada ne moguce.. Jeremic na poziciji ml-a po meni bespotrebno pozvan u repku stim sto ce tesko dostici max jer je 4/9/3 a ima 19 god mnogo bolje resenje je bilo Firanovic koji je 5/9/4 i ima 18 god i sigurno kuca, pozvana su tri napadaca koja su zakucala umesto da se pozove bar jos jedan trenirac tu je Racic, Dzavric, Corbic koji su 9/4, stim sto je Corbic 6/9/4 i ima 16 god i bio bi logicno resene za tu poziciju, Dzebo takodje bespotrebno pozvan jer je zakucao i od njega se ne moze ocekivati mnogo u repki, ako budes gurao igrace koji su dostigli max pa u-21 nece imati vise igraca ima da nas deru ko kako stigne, iskustvo treba ali pogledaj Zupana koji ima odlicno iskustvo da nije mogao da da gol na svetskom, Luksic ima dobro iskustvo pa na zadnje tri utakmice je imao deset suteva i nula golova tako da moramo misliti malo i na u-21 bar u ovim prijateljskim mecevima..
Potvrdjen sastav sa dovoljno izmena...a moze neko da se povredi i u sredu i na treningu itd....
Ja sam u 1.izlaganju kao selektor tebi UNAPRED odgovorio na tvoje pitanje...ali ajde opet...
Forsiranje manjeg broja mladih igraca za buducnost reprezentacije.
Dolaze u obzir igraci MIN 10+/3+ koji se forsiraju u svojim klubovima.Izuzetak ce mozda biti Toma Jeremić (7333711) jer je 9.8-9.9 a ne bi ni on dosao u obzir da imamo dobu ML poziciju.Obrazlozenje je da imamo skoro na svim pozicijama CA8-9 igrace i bilo bi jako glupo forsirati neke igrace umesto pojacavati iskustvo gotovim koji su bolji i bice bolji zbog samog iskustva, dok mi zavrsimo nove LA9 ili LA10/2 treba trenirati LA11-12 i tako u krug i nikada nista necemo napraviti.Zbog toga mislim da su nam bolje resenje LA8-10 sa iskustvom uz dodatak novih LA10+/3+ igraca.
SVI igraci koje si naveo su ISPOD kriterijuma.Kriterijum je postavljen da bi igrali protiv najjacih reprezentacija ravnopravno a ne da pravimo igraca 4 sezone i da 4 sezone jos stice iskustvo to je 8 sezona a do tada ova CA9 koja vec ima 6 zvezdica skupice 10 zvezdica i preci ce na CA10 i opet je bolja.Mislim da je to do sada vec objasnjeno....
Sto se tice Dzeba uzeo sam ga da mu vidim ocene da li dolazi u obzir kao alternativa a inace sto se mene tice MR/AMR je pokriveno.
Za Zupana ja nemam neko dobro misljenje tako da ni ne ocekujem nesto od njega.
Sto se tice U21 Boskovic je tu najbolje i jedino resenje za FC-a U21 zato ga i treba forsirati maksimalno a koliko smo slabi U21 ofanzivno ne bi ni trebali da igramo sa vise od jednog napadaca tako da mislim je on dovoljan.
Sto se tice toga "moramo misliti malo i na u-21 bar u ovim prijateljskim mecevima.." cisto da znas PR3 sa ciljanim treningom na 12 utakmica uzme 2 ocene!!! i za tih 30min malo iskustva - tako da bi trebali menageri tih igraca da misle i puste ih sve utakmice 90min u liga+prijateljskim utakmicama pa da skupe i ocene i iskustvo! A selekcija nije neciji Training ground!