evo burazerski da iskomentarisem, ako radimo na duze staze, ajde da radimo onda, samo da se zna da skoro necemo uraditi nista, tek za oko 5 sezona, ovi sto sad igraju ce biti igraci, imao sam npr. konstruktivan predlog da naprvimo od mog DMC a igraca do SP U 21, odbijen je jer se forsiraju talenti, OK, napravicemo od CA 2, CA 4,5, pa ce ti igraci preci u mladu pa ce skociti na 7, pa ce onda te 7 ice da pokidaju sezonu koja je opet kvalifikaciona za U 21, do tada ce MR da igra MC-a u U 21 . . da je odbijeno, e imam igraca spremam ga, bice bolji za SP, ili imam igraca, sad je bolji, NE, ne moze u A zato sto se forsiraju talenti, a U 21 ko sisa, za U 21 trenutno i nije od neke pooci ali do SP a bi svakako bio bolji od MR a na MC u.. tako da zameram to selektoru A reprezentacije..
a dalje mislim da bi bolje bilo da se spremaju neki igraci koji od sledece sezone mogu da igraju u A reprezentaciji posto se igraju kvalifikacije i SP a ne da se podizu ca 2, CA 3..
UKRATKO misljenja sam da u reprezentaciju ne treba da ulaze igraci ispod CA 6, cak ni u nebitnim utakmicama, dovedi ga ti majstor kroz klub na neki nivo, pa ce da igra ako je treniram u pravom smeru, ovako nesto guras ni ne znas na sta ce da lici, niti ce skoro biti od koristi. HVALA.
ps.podrzitre moju kandidaturu, na nekom od svih mogucih sledecih izbora, a ja cu se potruditi da vam kroz rezultate u klubu dokazem da zasluzujem da vodim repku, iako nikad nisam hteo da se zamlacujem sa time, hvala
EDIT: ili mozda ipak necu da se zamlacujem, samo mi je dosao trenutak, vec cu da kritikujem ovako iz neutralne C lige