No to mamy prawie wszystko jasne.
1.Mistrzostwo dla Dynamitu.
Gratulacje Kamilu. Patrzac na analizę przed ostatnim meczem wszystko staje sie jasne. Taki atak jak Twój jest zabójczy na słabsze i średnie zespoły. Ja nie jestem w stanie tego robic, zawsze bede miał tych kilka remisów. Moze jak w przyszłym sezonie liga bedzie silniejsza bede miał łatwiej , ale raczej nie. Jedyna nadzieja, ze Caruso i Alamgir podniosą na tyle moj atak , zebym mial mniej remisów.
2.Wicemistrz Ruta Best .
Była sznasa nie przegrac żadnego meczy, ale wolalem ryzykowac niz żałowąc ze nie spróbowałem. Noi przyszła porazka na wyjeździe z Chelsea. Teraz pewnie druga bedzie z Dynamitem , ale to juz gra dla zabawy,jakby mi remis coś dawal to moze by sie udało
3. Chelsea Londyn.
Adaś poskładał zespoł, zaadaptowali dotrenowali sie wszyscy i bez watpliwosci zasłuzyl na swoja pozycję. PS. troszke skorzystał na grze Magpiesów i AC Gdańsk w WCC
4. Jeszcze nie do końca pewne. Ale Kabackiemu wystarczy remis w meczu siebie z Trancem.
Spadki: w zasadzie to tyllko Katastrofa walczyła o utrzymanie, reszta sobie odpusciła.
Awanse:
B1. Valencia G i Wrzos Stary żmigród - kolejnosc na te chwile, w ostatniej kolejce graja mecz ze sobą i 1 miejsce
B2. Fc Liverpooll i Hutnik
B3. TS Wisla Kraków i Sady lub Arsi. Sady jak wygraja w ostatniej kolejce maja awans.
Mamy kilka powrótów i kilu zupełnych beniaminków. Wraca Wrzos od razu do walki o najwyzsze cele , mocne sa tez Fc Liverpool i Hutnik. Nie wiem na co stac Valencie G.