Ok, odpowiadam na pytania
@Harper, z nowych juniorów to sobie sam zobacz
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PRGkCWcsYIpOy_VIFYaRcUNS0DvGfZfRIMkQfJDKLdc/edit?usp=sharing jest nowy GK La 7 z Sokoła Wola
Dlaczego gra Smolarek?
Zastanawiałęm sie długo , ale to jedyna 11 jaką mamy na mc niezależnie od wieku. Oraz z U21 z 10 to jest tez tylko Miazga z Chelsea i DMC - Grzesik z Lenningradu, który nie wiadomo gdzie trafi
oraz Szymkowiak z LIR FC. Ale DMC w seniorach to mamy obsadzoną na lata bo jest Dobrzyński. Smolarek jest na maxa ciśnięty w klubie, włącznie z leczeniem kontuzji ( w reprze już dostał w tym sezonie) . Ca 10 złapie na pewno przed blokiem, czy 11 to nie wiem:( Juz jest 6/11/3.w tym sezonie pewnie będzie 7,+ w przyszłym 9, a potem spadnie na PR 2 wiec wbije te CA 10 w wieku 22. Ale moze pójdzie coś szybciej . No i wtedy wtedy Urbański i Słowikowski i będą mieli po 28 i 26 lat.
@Topawel
Szkoda trochę Narlocha , bo faktycznie już by był CA 6 a tak jest 5/11/3 i 19 lat. On na pewno wbije CA 11 niestety nie zdąży na przyszłe finały U21
Ale pewnie jakieś CA 9,5-10 złapie. A wiec będzie podobnej klasy co Tomala - teraz 5,5/10/3. Ja uważam ze trzeba mu dać szanse , zwłaszcza ze Jockey z South Forka obiecał pchać go na maksa. Także trzymajcie kciuki ze South Fork wejdzie do WCC wtedy moze Narloch w 2 lata zrobi te 5 skoków w Ca
Ale ja zawsze staram się pomagać tym , którym się chce Jak jest szansa na złapanie CA z repra to bede pomagał