zbliżają się mistrzostwa u21 i chciał bym powiedzięc wam jak to widzę, kogo powołać a kogo nie i dlaczego, wdzięczny będe za każde opinie i podpowiedzi.
GK Gabriel Walczak nr 1 i tyle w temacie
GK Radek Mierzejewski niby 2 gk nie potrzebny ale wole dmuchać na zimne
jest jeszcze waligóra ale 3 na pewno nie wezmę
DR Anastazy Pasternack exp6 - pierwszy skład
DR Sulisław Dubicki exp 5
DRL Radzimierz Ostaszewski exp6 - raczej on bedzie grał na lewej obronie
DML Eryk Filipowski exp 5 -raczej zabiorę jego chodz...
DML Radzimierz Ślusarczyk exp 3-...nie wiele gorszy jest ale może nawet obaj pojadą na mistrzostwa
DL Serafin Jastrzębski exp 4 - słąbszy od reszty
DC Donat Mróz exp 7- nasz najlepszy obronca i jeszcze ten wzrost
DC Karol Kaczka exp 6
DC Świętomierz Ficek exp - są na podobnym poziomie mają taki sam wzrost i nie wiem czy na Ficka nie zdecyduję się...
DC Radzimierz Idzikowski exp 5
DC Tytus Ratajczyk on się nie załapie do 23
DMC Kasper Dobrzyński exp 9 - na pewno w najważniejszych meczach bedzie grał
MR Sławomir Osiecki exp 4- raczej bedzie grał w pierwszym składzie ma brak na jednej z ważnych umiejętności
AMR Donat Sokolowskiexp 3 - liczyłem że bedzie juz gotowy na mistrzostwa niestety jest jeszcze słaby ale może wchodzić z ławki
MLR Sobiesław Piasecki exp 6 - na pewno nasz najlepszy skrzydłowy
ML Florian Skrzypczak exp 5- podobny do osieckiego i również ma istotny brak
DMC/MC Rajmund Radwański exp 4 - nasz najlepszy mc chodz to nie jego pozycja
MC Mirosław Meller exp 4 - troche słaby i smiesznie zrobiony
MC Tadeusz Miazga exp 4- tak jak i u Mellera
AMC Fabian Szczotka exp 5- gwiazda eliminacji pewnie bedzie grał chodz zobaczymy jak to bedzie wychodziła z mocnymi rywalami
AMC Mieszko Włodarczyk exp 4 - może się załapać do 23
FC Nikodem Kwiek exp6 - może być naszą największą gwiazdą dużo bedzie zależało od jego skuteczności
FC Walenty Warszawski exp 6 - oby był skuteczny tak jak do tej pory
FC Świętopełk Rakoczy exp 5 - jego plus to rzuty wolne
FC Bogusław Makowski exp 3 - może pojedzie ale bez szans na grę
Tak to widzę nie uważam że wybór jest jakiś bardzo trudny najważniejsza jest 16 zawodników którzy będą grac.
Naszą mocną stroną jest obrona, w eliminacjach nie straciliśmy gola, ale tu będą mocniejsi rywale. W ataku też jest nie zle, najsłabiej jest w pomocy zwłaszcza w srodku ale mamy skrzydłowych którzy tez będa robić posiadanie, oby tylko szczotka grał tak jak w eliminacjach, w tej grze jest tak właśnie że Amc sprawdza się ze słabszymi rywalami, oby to nie była reguła na tych mistrzostwach
na skrzydłach tez jest duzo opcji pewniakiem jest Piasecki i to na prawej i lewej stronie a co do drugiego skrzydłowego to każdy ma jakieś plusy i minusy brakuje mi trochę almla ale trzeba grać tym co jest . To wszystko jest wstępnie jeszcze jest parę dni do zmian czekam na wasze opinie a może ominołem jakiegoś zawodnika? Kadre ostateczną postaram się w srode powołać