Obzirom da mi je sinoč puka mobilni net NAKON šta san izasra cilu čitabu o vražijem topicu, idem još jednom.
Tonijev prijedlog mi se čini pre labilnim tj. tko će jasno utvrdit kriterij koji je meč odista bitan, ko je direktan protivnik a ko nije i sl. ukratko - mislim da ovo nema šanse jer bi se svađe i prepucavanja na četu ili forumu preselili s današnjeg ko ga je kome uvalija (MotS) na "novu" temu, tko je kome ima pravo uvalit... lol.
Kad se ljudi ne podnose ili najblaže reč jednostavno ne vole uvik će nač razlog za pičkaranje
Ja san glasa za prijedlog iako bi pikinija onu WHATEVER da je bila u ponudi
jer mi je ta politička opcija nabliža
al jedini razlog je da ekipa u WCLu (moja iskustva) mogu napucavat MotSove kako bi HR klubovima digli rejting, al mislim da su svi HR klubovi u WCLu raspucali MotSeve i brez oveg dogovora tako da to i nebi bija neki napredak tj. potpuno mi je jasno da mi i nije neki argumenat.
Ukratko ja bi da igra nema MotS, recover igrača za kredite, da ne dozvoljava više klubova i međusobnu razmjenu igrača i sve ta sranja koje izgledaju nerealno, ali ih ima pa ih zato i koristim (neke od njih).
Ako se pokaže da je velika večina suglasna da budemo fini i džentlemeni pa se ne MotSamo ja san također za, al ako ne, imaden još jedan MotS ove sezone pa se pazite