Koji ste mineri. Pa kako da saznamo ko zna nesto?
Sad treba da sacekam da mi napisu prosli selektor je odradio dobar posao, nismo imali srece moja politika ce se svoditi da u prvoj sezoni nabijam iskustvo a u drugoj da idem sa najboljim igracim (pazi kurca otkrivena topla voda), dacu svoj max (a kao ocekujemo manje), imam viziju kako to treba da izgleda a naravno ne moze konkretno jer ne zna igrace koji ce tad igrati...
Aj sad ti meni momo objasni. Jel treba 5 ovakvih postova da procitam i da onda biram po sistemu prvi se registrovao, najbolje zna pravopis ili po kom kriterijumu da biram?
Do juce svi magovi komentarisali trebalo je ovo trebalo ono a skilove nisu ili su neke videli.
Meni si na nevidjene skilove predlagao tuci po krilu stavi to i to i tad je moglo da se lupa a sad ne moze.
Ne kazem da je moja ideja sjajna, pala je slucajno i nije razradjena aj da je razradimo malo a ne da pisemo kako je glupo pricati o tome bez skilova igraca.
Raketa je napisao lepo, necu ja sa mojom ekipom da ko sivonja udarim na JT jer to je moje najbolje podesavanje i startnih 11 nego cu pokusati nesto drugo. Inace ne pokusavam pogotovo sad ali onaj ko pokusava tako ce pokusati da ga iznwnadi i mene bas to iznenadjenje zanima kako bi neko razmisljao. Ne pada mi nista pametnije.
pa video sam da imas dva igraca sa dobrom vrednoscu na ML i AML, znaci imaju skilova, pretpostavljam da im nije to sve otislo u agresivnost i igra glavom, a ovaj engine favorizuje brojnost i ako nema neku zver na desnom beku, eto tebi prednosti tu, da iznenadis slicnog rivala, ne neku zver jer bi te JT pokidao na poziciji koja trpi zbog tog pojacanja na krilu na drugoj strani bi imao rupu..tako da je to primer, sam na tebe primenljiv ne i na repku, upostalom mi sada nismo ispali od reprezentacija koje bi trebalo da iznenadjujemo vec istih ili slabijih. TAKO DA U SUSTINI TREBA POSTAVITI NAJJACU POSTAVU U ODNOSU NA IGRACE KOJE IMAS, A ZA BUDUCNOST TREBA RAZVIJATI IGRACE KOJE SE NADOVEZUJU NA ONO STO VEC IMAS ZA BUDUCNOST, TIPA STRALE I ZA ONU TAKTIKU KOJA JE NAJBOLJA PROTIV NAJSTANDARDNIJIH TAKTIKA KOJE PROTIVNICI KORISTE, TIPA NAPAD NA ZONU I SLICNO
ajd' nek' ti analiziraju kako si ti zamislio, pre tekme jel? pa sta trebaju da ti kazu ovaj igra sa 4 na sredini, tu treba staviti2 ili 3 defanzivan srednjaka i ubiti ih preko krila, topla voda.. ili posle tekme, pa to mogu i ja, posle bitke, a ne znam manual bas u sitna crevca, a forume o taktikama nikad nisam ni otvorio.
a realno jedino iznenadjenje koje mozes da priredis protiv jaceg tima jeste da se zatvoris, ako je tebi najbolja formacija 4-4-2 sa MC om i AMC om, ti mozes protiv JT, recimo jedino da izvuces napadaca CA 7 i stavis DMC a CA 6 da zatvoris malo njegov napad, ta iznenadjenja ne piju vodu, moj primer protiv Zive stavio bekove defanzivno i napao ga kroz sredinu sa 4 na 2, ali dzabe kad moji bekovi nisu mogli da primirisu njegovim krilima i bekovima i tu me je ubio, ali eto imao sam nesto napada kroz sredinu, sledecu kad sam postavio taktiku igrac na igraca znaci slicno njegovoj, isto me je ubio, samo sto ja tad nisam imao ni to malo napada koje sam ovde ostvario nadmoci na sredini ( dakle DMC, MC, AMC ), e zato je koristan premium, napasti slabe tacke rivala i zato bi ga selektor trebao imati, ali i igrace gore navedeno velikim slovima, da napadne slabe tacke protivnika na pravi nacin i zatvori jake.. nikakva filozofija posebna. . samo se treba udubiti, citati, analizirati, isplanirati na duzi rok, i sprovoditi u delo, e za to treba mnogo truda.. mogao je neko da izdetaljise kako bi to sve postigao i to je neki program, tipa najcesce protivnici igraju to i to, naci cu igrace koji najvise odgovaraju protiv toga i koji ce igrati to i to zatvaranje, markiranje, kretanje, najbolje, za slucaj ovaj cu imati glavonju, za ovaj cu imati drill ploditellja, ako treba ubacicu DMC a tog i takvog ako ne igram sa AMC, AMR, AML, dva spica i defanzivnijim MC om, to je neki program, sa elementima, teorijsko takticke potkovanosti,
a ti trazis da ti analiziraju susret dva tima o kojima ne znaju nista osim brojki koje oznacavaju procenjenu vrednost igraca, sad dal' je spic drill ili float tip, oni to nemaju pojma, a trebaju da ti napisu koje je centriranje bolje, ili za koje krila imaju bolje skilove nemaju, e to vazi za sva ostala takticka podesavanja, pa kako to neko moze da uradi, a da ne kaki u prazno? Imas ti svoju viziju, koja nije da se kaki u prazno, ti bi tiu nesto video u njihovoj analizi, ali realno to je nagadjanje, ne ozbiljna analiza, tako da sam ja za program