prati se Zvezdin forum
JAKA MADAFAKA je upravo to uradio ovim Nidzinim.. zakucao je preko Pavlovica, to mu je oprosteno, nije znao da je ovaj Lebronov ortak, a Tepara da se zahvali Dzenkinsu za ispravljanje kicme, eto ukratko..takodje smo imali bolje doprinose sa klupe, ocekivano..
sad malo objektivnije, Bogdan se izgubio tu i generalno su i jedna i druga ekipa odigrale lose, sa dosta dobrim odbranama, posebno Zvezda, ali napadacki je igralo 3 igraca, ne racunam, Tepica, sto mu je par lopti ispalo u kos, znaci Kinsi vs Jaka, Djenka..
takodje smo imali bolju igru pod kosem, napadacki u skoku bas i ne, ocekivano, nije tu Partizan slab ko sto se misli, medju njihovim navijacima, ali sta znam, ispastaju i oni sto nemaju pleja, Gagic je dobar centar, Milutinov je vrlo talentovan, Musli je smesan, Zo je sjajan, samo ga ubi nikakav sut spolja.
tako da je Partizan odigrao ocajno, kao sto i igra u poslednje vreme na svim frontovima, ima tu dosta rezerve, ali ima i u Zvezdi, cekamo pojacanje na 3 i to ce biti druga prica skroz uz povratak Mitrovica i mislim da je Zvezda favorit broj 1 za titulu, red je da je uzme i ja verujem u to, trenutno jaci protivnik je Mega u sledecem kolu, nego Partizan, u ozbiljnom su zaletu (ne zna se sta ce rotacija Radovic, Novica doneti), ali jako je bitno da se ostane prvi i obezbedi F4 u areni, Cedevita ima nesto laksi raspored i steta je sto smo ispustii pobedu u Zg, ali smo kompenzovali u derbiju to u nekoj meri.
ja bi voleo da se izbegne Partizan u polufinalu, a svakako bi i Partizan to voleo, ako se to desi, mi lagano prolazimo Cibose, a Partizan Cedevita ce biti vrlo neizvesno polufinale. Eto tako..
A u EL, navijam za nase igrace, tako da se nadam da ce CSKA to uzeti, a pored njih su favoriti Fener i posebno Real, a iz senke Olimpijakos i Barca..
NBA ne pratim od kad je Pedja uzeo sampionski prsten, valjda je Majami tu veliki favorit
Role, ti si Zvezdas?