U sustini dobro si postavio link za profil igraca, ali problem je u tome sto ja ne mogu vidjeti njegove skillove. Tako da moras uslikati screenshot, dal preko moba ili jos lakse preko tipke "Prt Scr" pa je ubacis preko nekog image editora, pa posle uploadujes na neki image host. Jedino preko screenshota mogu vidjeti skillove drugih igraca, nazalost, nadam se da ce to uskoro promijeniti.
Za vas koji se bas i ne razumijete u uzimanje screenshotova, a vjerujem da ima i takvih, postoji jos jedan laksi nacin za uzimanje screenshota, po meni i najbolji nacin, je preko programa
Pokit , skinete program i instalirate, on ce vam se nalaziti u startup-u, i kad god zelite da uzmete neki screenshot, samo pritisnete Alt+ 3 (mozete i namjestiti u opcijama neku drugu kombinaciju tipki), nakon toga selektujete koji dio ekrana zelite da uslikate i to je to, cak ima mogucnost direktnog uploada na internet.
E sad sto se tice ovog tvog napadaca, ja mu ocjene ne vidim, ali ne vjerujem da je za repke, jer sam nasao nekoliko napadaca sa preko 500 000 vrijednosti, koji su vjerovatno bolji od njega...tako da je rijetko koji igrac ispod 400 000 vrijednosti, potencijal za repke .
Ja puno kombinujem sastav, jer pokusavam da spasim sto vise dobrih igraca, jer imamo stvarno puno dobrih igraca, koji su nazalost u neaktivnim klubovima, i bice izbrisani zajedno sa klubom zbog neaktivnosti, ali postoji nacin da ako igrac odigra barem jednu utakmicu za reprezentaciju, onda nece biti izbrisan, nego ide na transfer listu kao slobodan igrac. Zbog toga ja cesto zovem neke nove igrace za ove prijateljske utakmice, kako bi spasio sto vise igraca i imao velik izbor dobrih igraca pred kvalifikacije.
Pozz