Shomi ko ti "dade" drugu peticu?? :-) Salu na stranu, bez obzira sto jos uvek imam dosta da naucim o ovoj igri u smislu taktike, igraca, ocena i dr. mislim da si odlicno radio svoj posao, da si standarde postavio jako visoko i da buducem selektoru nece biti lako... Tu ne mislim samo na rezultate, koji su odlicni, vec i na principe rada, transparentnost, predanost...
Kada se udje polufinale nekog prvenstva, kada nas engine zakopa sa povredom pre pocetka istog, nelogicnom random zamenom i sa povredom u polufinalnom mecu- apsolutno ne vidim nijedan razlog da ti se da ocena manja od odlicne... Ono sto mi se posebno svidja sto si svoju taktiku bazirao prema igracima, a ne svojim zeljama (kao sto radi Prosinecki npr iako ga volim ako brata) i da nisi forsirao nesto nelogicno vec si izvlacio maksimum iz onoga sto imas... ne kazem da si imao malo vec da su neki imali mnogo vise pa nisu uspeli da dodju do polufinala... Nisam pristalica igre "grlom u jagode" i spremanja iznenadjenja i rizicnih varijanti u vaznim utakmicama za koje se ocekuje da ce biti egal i da ce se igrati na jedan gol. Ovo kazem jer sam video po komentarima da su neki pristalice takvih eksperimenata... broj igraca koji su prosli kroz repku i odigrali barem jedan mec je za pohvalu...
ono za sta bih ti dao jedinicu veliku kao kucu je cinjenica da ne zelis da nastavis da radis sa nasim momcima :-)
U svakom slucaju, svaka ti cast i ziv bio :-)