Author Topic: 8-та сезона ќе почне на 31.03/01.04 2013г  (Read 1810 times)

TommyJ

 • Moderator
 • Professional team
 • *****
 • Posts: 70
  • View Profile
8-та сезона ќе почне на 31.03/01.04 2013г
« on: March 25, 2013, 07:34:00 AM »
Страната нема да биде достапна за време на update-от

Во новата сезона ќе има измени во :

- Кампови за младинци
Можете да креирате кампови за младинци во било која земја во светот. Овие кампови ќе примаат деца на возраст од 13-15 години. На возраст од 16 години, младинците ќе бидат префрлени во академијата на клубот од каде што ќе можат да се промовираат во првиот тим. Поради измените, од сега натаму ќе може да се има повеќе од 8 играчи во академијата во една сезона. За овие кампови ќе се плаќа неделно одржување (како и за сите други објекти)

- Измена во трансфер системот

http://forum.gokickoff.com/index.php?topic=12420.0
Macedonia Top Level winner - season 5; season 7
Macedonia Top Level runner up - season 6; season 9

investdm

 • Professional team
 • **
 • Posts: 55
  • View Profile
Re: 8-та сезона ќе почне на 31.03/01.04 2013г
« Reply #1 on: March 25, 2013, 11:36:43 AM »
srecno :D hehehe , bas da vidime toa so kampovite kako ce izleze :D

tucko89

 • National Team
 • ***
 • Posts: 151
  • View Profile
Re: 8-та сезона ќе почне на 31.03/01.04 2013г
« Reply #2 on: March 25, 2013, 03:58:40 PM »
Глупости во боја, капмови па од камповите во академијата за да видиш што оценки има, подобро нека ја тргнат академијата, зашто капмот ке ја има истата улога.

investdm

 • Professional team
 • **
 • Posts: 55
  • View Profile
Re: 8-та сезона ќе почне на 31.03/01.04 2013г
« Reply #3 on: March 26, 2013, 12:20:20 PM »
tucko cek be prvo da vidime sto zulum ce bide toa pa posle ce komentirame :D