Gracze na te finały U21
GK, Kiciński oraz 15l 8/3 Miazga z Lennigradu, ten ma czas oraz tez z Lennigradu ( dzisiaj promowany )17 l 9/3 Ficek , ten pojdzie do seniorów
DR- stawiałbym na Barczaka a na rezerwie Rydzewskiego, Małecki nie gra w klubie, Drab jak sie sam zrobi to bedzie,
DC Błaszkiewiecz i drugi jak sobie Harper zechce, ja w seniorach popchne Piaskowskiego i Pasternaka, Dawidowicz schrzaniony trening
DL Strzałkowskie na rezerwe Pieta, w senioarch popchne Kulczyckiego, moze zdążą
DMC Grzesik
MC Miazga,Słowik, 1-2 Harper sobie dobierze, w seniorach Smolarek i Kosmatka0
AMC nie widze zebyktorys dal rade wejscd o u21 na te finały , Niemczyka wezme do seniorów, Pytel jest bardzo młody (16), nie mam miejsca narazie, w kolejnym sezonie
ML/AML Tomala i jakis drugi do treningu na zmianie np.Siwak, ja wezme Czajke , Narlocha i Ługowskiego. Dymek ma pr 5 to w przyszłym sezonie prosto do u21 pojdzie
MR/AMr Sokołowski i Brodowski, w seniorach Stachowiak, pierwszy prawdziwy polski FR. Slusarczyk z Perfeko z pr 5 podbnie jak Dymek dopiero w przyszłym sezonie w u21
Fc Makowski i ktos z reszty patałachów:Jezierski, Kawczyński,Jaskuła, w seniorach Strzelczyk, Mały i Zborowski. Iskra ma 16 lat i juz 4/9/3 od przyszłego roku w u21