Author Topic: Rukometno SP  (Read 7780 times)

miros13

• National Team
    • View Profile
Rukometno SP
« on: January 12, 2013, 03:10:53 PM »
ey ljudi, kako cemo proci danas sa Australcima? ako njih ne dobijemo, bit ce katastrofa..... njih bi morali dobiti........

Sretno decki... i samo borbeno...

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
Re: Rukometno SP
« Reply #1 on: January 12, 2013, 10:45:26 PM »
Dobili naši, ali ja Goluži nevjerujem, nema on karizmu i trenersku ruku da vodi ovako mlade igrače. Bojim se katastrofe u drugom krugu. Mogu reči svi što žele, ali ova repka bez Balića nije ista. Balić ako nemože (a može) igrati za repku treba sa znanjem (koje zasigurno ima) i pravim rukometnim "mozgom" preuzeti vođenje repke umjesto Goluže!
My team: FC Golex (131510)
GKO MODERATOR of Croatia*****
Nickname - Golex (66825)

miros13

• National Team
    • View Profile
« Reply #2 on: January 13, 2013, 08:24:49 AM »
hm, neznam sta da kazem Golex, Goluza se sa dosad svih natjecanja vratio sa medaljama, a kao kiks mu mogu samo naci OI sto nismo osvojili Olimpijske jer smo igrali najljepsi rukomet...... al i tamo je osvojio medalju..... a i onda je bila smjena igraca.....  kao i u Austriji i u Srbiji.......

kazem samo ono sto mislim, ovo je razmjena misljenja, hehe 8)..... ovi klinci sto su sad upali u reprezentaciju  su jako dobri, cak fenomeenalni, a drzali su u saci i Barcelonu i njemce  kad su igrali sa Zagrebom u LP a vodio ih je Goluza.......

ja kazem da im treba dati sansu da vidimo sto ce se dogoditi...... ja samo uzivam u gledanju rukometa..... :)

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
« Reply #3 on: January 13, 2013, 11:29:50 AM »
Goluža se vrača sa medaljama kao igrač, ne i kao trener! To je velika razlika.
Ono što je Messi u nogometu, to je Ivano u rukometu. Nikada se nebih odrekao takvog igrača. Sječam se da se na prošlom prvenstvu Ivano verbalno prepucavao sa Golužom oko načina postavljanja igre naše repke (ovo znam iz pouzdana izvora) i toga se Goluža bojao i zbog čega ga i nije poveo na prvenstvo. Goluža si je tom odlukom privezao ogroman kamen oko noge i bojim se da se neće moći održati na površini. Pa i dobar dio reprenzetativaca još uvijek podupiru Ivana, samo to naglas nesmiju reći!
Volio bih da nisam u pravu, ali vidjet čemo uskoro na prvenstvu.....
Post si otvorio kako bi iznijeli svoja razmišljanja o SP-u, pa se nadam da ova moja promišljanja neće biti krivo shvačena. Naravno da bih bio presretan kad bi naši osvojili bilo koju medalju, a sa tom medaljom Goluža bi skinuo kamen o kojemu sam gore pisao :-)
Nickname - Golex (66825)

pharos

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: January 13, 2013, 06:08:36 PM »
Za našu reprezentaciju su najveći otrov Francuzi . Ako ih netko drugi izbaci mogli bi do kraja . Imamo vrhunske igrače . Pitanje je da li su psihološki spremni za presudne utakmice - od četvrtfinala pa nadalje . Ivano je rukometni  genije i šteta što se na bilo koji način ne uključi u rad i pripreme s reprezentativcima

miros13

• National Team
    • View Profile
« Reply #5 on: January 13, 2013, 07:42:23 PM »
Ivano je tip igraca kojeg volim, jer igra ljep rukomet.... protiv francuza nas je samo on mogao vuci jer se ne boji uci na narcisa 1na 1... odnosno ide glavom kroz zid, a jos je i rukometni mozart..... i tko ga onda od igraca nebi volio.... al goluza je ili sam odlucio da ga ne zove, ili je balic odlucio da se ne javi.... netice me se sta je bilo.... al je tako kako je.... 

deckima zelim srecu, jer su na svim pozicijama sjajno pokriveni, osim mozda golman i pivot........ hmhm, a to su vazne pozicije..... na vanjskim smo jako dobri kao i krila.....  ja bih ponovno volio novu medalju....

Golex ovo je samo iznosenje mog misljenja, al je cinjenica da je Goluza donio medalje sa velikih natjecanja kao trener..... cini mi se 2 ili 3..... koliko me sjecanje sluzi..... neda mi se sad provjeravati......

ah da francuzi..... daj boze da ih dobijemo ove godine, al oni su nam super tezak protivnik.....  >:( sa ostalima mozemo..... nadam se da cemo se sresti u finalu, ili se uopste ne sretnemo a mi osvojimo prvenstvo..... ;)

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #6 on: January 13, 2013, 08:51:44 PM »
Miro, Goluža je 2011.g. postao izbornik i osvojio je brončanu medalju s hrvatskom rukometnom reprezentacijom na EP u Srbiji 2012., te brončanu medalju na OI 2012. u Londonu. Problemi u komunikaciji između Goluže i Balića je bila u Srbiji i kulminirali su na OI, kada je Balić nezadovoljan nekim taktičkim postavkama obijao ući u igru. Pouzdano znam da je odluka o nepozivanju Balića u repku isključivo Golužina odluka i iskreno i ja bih tako napravio, jer ako želiš biti šef onda ti drugi nesmiju dirigirati i mješati se u odlukama. Svi misle da iza Golužine odluke stoji Gobac! Međutim Gobac je premudar i preiskusan mačak, te je pustio Golužu da sam donese takvu odluku koja će Golužu postaviti ili na pobjednički štit ili će nakon Španjolske sam  morati podnijeti ostavku.
Druga stvar je što Ivano jako dobro zna koliko Goluža može i šta sve zna o rukometu i naravno da su Ivana  živcirala nerezonski potezi koje je Goluža radio još u Srbiji i potom u Londonu., te poslije u RK Zagreb kada je Ivano bio igrač a Goluža trener
Priča o tome da se Ivano nije htjeo javiti na mobitel, odnosno da nemaju njegov novi broj mobitela je čista izmišljotina. Pogrešio je Goluža što nije pozvao Balića u Zagreb i sa njime u 4 oka razgovarao i pokušao ljudski riješiti stvar. Ivano je sigurno zaslužio dostojan oproštaj od reprezentacije a ne izmišljati priče za malu djecu.
Mislim da će problem između Ivana i Goluže eskalirati nakon Španjolske......Po meni, ja bih Ivana prije volio vidjeti na klupi hrvatske reprezentacije kao selektora, nego Golužu!
Nickname - Golex (66825)

miros13

• National Team
    • View Profile
« Reply #7 on: January 14, 2013, 09:39:44 PM »
kao sto sam rekao, ne kazem ja das je goluza sjajan trener.... za mene je LINO ČERVAR sjajan trener, mada danas i potkraj njegova mandata su svi pljuvali po njemu..... Lino je majstor.... sukob BALICA i ternera uvijek je postojao, jer tako se Balic jos vise napalio.... a Balic je sjajan igrac.... Al izbornika se mora postivati a ne svađati se sa njime i tako remetiti koncentraciju i sebi i njemu... Ja Balica volim kao i njegov rukomet, al trener je izabrao igrace i  to je to.... Pa goluza bi odmah bio bivsi da nije donio medalje sa natjecanja, a mozda ce i sad postati bivsi jer se krizamo sa teskom skupinom (POLJSKA, SRBIJA, SLOVENIJA), al to cemo tek vidjeti..... Dakle goluza je solidan trener, al trener koji je donio 2 medalje sa velikih natjecanja, a reprezentacija je odlicno igrala (dosad) zato kazem da su na SP otisli nasi reprezentativci sa svojim izbornikom, i dajmo im podrsku KAO STO SI IM TI I DAO.... a ja im također dajem podrskuda budu sto bolji, a goluza postane najbolji trener na svijetu jer ce to znaciti da smo prvaci svjeta......

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #8 on: January 14, 2013, 10:32:55 PM »
Slažem se, trener je Bog u ekipi i on je odgovoran za neuspjeh kao što je zaslužan za uspjeh. Međutim, Ivano predobro poznaje Golužu još iz perioda dok je Goluža bio igrač i poznaje sve njegove rukometne i intelektualne mogučnosti. U tom smislu Goluža nije Ivanu niti do koljena  kad je u pitanje rukometno znanje i intelektualne vrijednosti i zbog toga je  Ivano jedno vrijeme trpio a onda ušao u otvoreni dijalog i potom sukob za Golužom.
Što se tiće Line, on je postigao svoj maximum kao selektor one zlatne reprezentacije i jednostvno rukomet koji je dolazio je nadilazio njegovo znanje. Zato je i morao otići. Nešto slično kao i sa Čirom u nogometu. Napravio je maksimum koji je neponovljiv i nezaboravan, ali i rukomet kao i nogomet stalno napreduje i traži inventivne i moderne trenere, što niti jedan i drugi više nisu bili. To je kao i sve u životu...vrijeme te kad tad pregazi :-)
Što se mene tiće, može i Bandić ili Kerum biti selektor samo da osvoje zlato  ::)
Nickname - Golex (66825)

panjcof

• National Team
    • View Profile
« Reply #9 on: January 15, 2013, 06:54:43 AM »
Poz svima  :)
evo i ja bih se umijesao malo u ovu temu ako moze...  :)
gledao sam Hrvatsku u prve dvije utakmice i moram priznati da sam odusevljen kako sve to dobro funkcionise iako igrate bez Balica (po meni najboljeg rukometasa svih vremena)
moje su prognoze da ce te lagano stici do polufinala,a onda ako da Bog i sudije i da osvojite turnir  8)
A ovi moji ako i jednu pobjedu ostvare bicu presrecan  :P
Poz svima!

Martin_

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #10 on: January 15, 2013, 11:03:58 AM »
Bravo brate Panjcof, lijepo od tebe da si navratio  :-*

Kad tebe imamo kao navijača, onda moramo uspjeti. Sretno i tvojima i nadam se da se vidimo u finalu  ;)

miros13

• National Team
    • View Profile
« Reply #11 on: January 15, 2013, 10:31:02 PM »
Pozdrav PANJCOF.... hvala na ljepim rjecima, i ja mislim da igramo jako dobro (zasad) i nadam se da cemo nastaviti tako igrati..... evo sad su pali Mađari bez ispaljenog metka, to nesto govori.... Al dobro nisu Mađari Španjolci, a ni Francuzi, pa cemo vidjeti sta ce biti dalje..... Nas je problem OSMINA FINALA, ako sve bude okej, onda se mozemo nadati medalji..... BRAVO DECKI, IDEMO DALJE...

miros13

• National Team
    • View Profile
« Reply #12 on: January 19, 2013, 10:20:22 AM »
danas je jedna od najvaznijih tekmi na turniru...... ako dodijemo igramo sa 4. plasiranim iz susjedne skupine i izbjegavamo POLJSKU SLOVENIJU I SRBIJU...... A to bi znacilo da imamo velike sanse za proc osminu finala..... ako ne pobjedimo- steta, bit ce nam treuze za proci..... dakle decki SRETNO DANAS....

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #13 on: January 19, 2013, 07:51:03 PM »
Bravo naši. Sportska i zaslužena pobjeda protiv Španjolaca. Još više me raduje Balić koji zdušno navija za naše.
Moram opet o Goluži, pokazao je da dosta zna o rukometu,  ali ne baš sve. Mislim tu na njegovo traženje "Time-out"-a u trenutku kad Čupić upučuje loptu u mrežu i naravno, sudci poništavaju čisti gol zbog Golužinog gafa!  :-[
Nickname - Golex (66825)

pharos

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #14 on: January 22, 2013, 09:41:43 AM »
Slijedi finale prije finala . Ako prođemo Francuze mislim da nas više nema tko zaustaviti u osvajanju nove titule svjetskih prvaka .
Najjači smo najjači .
IZNAD SVIH HRVATSKA!
Naprijed naši

miros13

• National Team
    • View Profile
« Reply #15 on: January 22, 2013, 11:03:46 PM »
utakmica koja nam dokazuje koliko smo stvarno jaki.... ako prođemo Francuze, onda smo prava ekipa.... al problem je sto nas onda ceka Danska...... al to je vec druga prica.... ajmo decki po jos jednu pobjedu......... Sretno decki

pharos

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #16 on: January 23, 2013, 08:17:14 AM »
Osobno mislim da nam je Francuska največi konkurent . Čak mislim i da bi Mađari mogli izbaciti Dance

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #17 on: January 23, 2013, 09:09:57 AM »
Francuska je Golužin največi test. Ako ih prođemo, nitko mu neće prigovoriti zbog Balića i nekih grešaka koje je imao do sada.
Da, bio bi veliki gušt dobiti Francuze i vidjeti spuštenu kljuku kod Karabatića
Nickname - Golex (66825)

miros13

• National Team
    • View Profile
« Reply #18 on: January 23, 2013, 06:29:58 PM »
ja smatram da jako dobro igramo, tako da Goluza i nije tako los trener.... Ako prođemo Francuze, onda je to sjajna stvar.... ovako mladi a izbacili bi FRANCUZE..... Francuska mi jej jedna od najmrzih reprezentaccija, valjda je to zbog Karabatica i njihovog igranja ragbija a ne rukometa....

pharos

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #19 on: January 23, 2013, 10:35:54 PM »
Sad su na redu Danci

miros13

• National Team
    • View Profile
« Reply #20 on: January 24, 2013, 03:07:01 PM »
odlicna igra, bravo decki.... sad dolaze Danci..... a za njih neznam kako  igraju..... njih smo znali pobjeđivati.....

ja mislim da decki idu svojim putem, a da se i ne osvrcu na protivnike.....  mislim da ce proci i ovog teskog protivnika.....

SRETNO DECKI

pharos

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #21 on: January 26, 2013, 10:09:58 AM »
Psihološki i fizički smo pali . Imam dojam da smo svi skupa ( igrači i izbornik u največoj mjeri ) preemotivno i euforično  proslavili pobjedu protiv Francuza . Sada se vidi da je to bilo preuranjeno . Danci su nas čekali kao zapete puške i iskoristili našu dekoncentraciju  .
Mislim da čemo pregazitai Slovence , a da če novi svjetski prvaci postai Španjolci

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #22 on: January 28, 2013, 10:26:59 AM »
Psihološki i fizički smo pali . Imam dojam da smo svi skupa ( igrači i izbornik u največoj mjeri ) preemotivno i euforično  proslavili pobjedu protiv Francuza . Sada se vidi da je to bilo preuranjeno . Danci su nas čekali kao zapete puške i iskoristili našu dekoncentraciju  .
Mislim da čemo pregazitai Slovence , a da če novi svjetski prvaci postai Španjolci
Pharos - Svaka čast na uspješnoj prognozi za podjelu medalja!!
 ;D
Nickname - Golex (66825)

pharos

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #23 on: January 28, 2013, 02:39:37 PM »
Šteta što nisam pogodio i ishod četvrtfinala Danska-Mađarska . Mislim da bi u tom slučaju mi imali zlato .
Ali naravno to spada u kategoriju šta bi bilo kad bi bilo. I ovako nije loše . 3. na svjetu nije mala stvar. Mnogi to nikada nisu niti če ikada to ostvariti.
Zato glavu gore i u Dansku po zlato