kao sto sam rekao, ne kazem ja das je goluza sjajan trener.... za mene je LINO ČERVAR sjajan trener, mada danas i potkraj njegova mandata su svi pljuvali po njemu..... Lino je majstor.... sukob BALICA i ternera uvijek je postojao, jer tako se Balic jos vise napalio.... a Balic je sjajan igrac.... Al izbornika se mora postivati a ne svađati se sa njime i tako remetiti koncentraciju i sebi i njemu... Ja Balica volim kao i njegov rukomet, al trener je izabrao igrace i to je to.... Pa goluza bi odmah bio bivsi da nije donio medalje sa natjecanja, a mozda ce i sad postati bivsi jer se krizamo sa teskom skupinom (POLJSKA, SRBIJA, SLOVENIJA), al to cemo tek vidjeti..... Dakle goluza je solidan trener, al trener koji je donio 2 medalje sa velikih natjecanja, a reprezentacija je odlicno igrala (dosad) zato kazem da su na SP otisli nasi reprezentativci sa svojim izbornikom, i dajmo im podrsku KAO STO SI IM TI I DAO.... a ja im također dajem podrskuda budu sto bolji, a goluza postane najbolji trener na svijetu jer ce to znaciti da smo prvaci svjeta......