Evo baš ovaj tjedan imam jako puno posla, tako da sam radio i do 6 popodne. Posao mi je fizički isrpljujući pa nemam baš volje, onako umoran, sidit ispred kompjutera i pisat. A ionako malo pišem. Mislim da djela više govore od riječi.
U ovoj igri sam skoro od prvog dana. Kao šta su i drugi istakli bilo na chatu ili forumu rezultati rada s klubom sve govore. Tri osvojena prvenstva, dva druga mjesta i jedan Kup. Dakle s klubom sam postigao sve šta se može postić., dok s reprezentacijom nisam, pa bi rado pokušao nešto više u novom mandatu.
Ja sam rezultatima reprezentacije pod mojim vodstvom zadovoljan, možda ne sasvim, možda sam mogao i bolje.
U prvom pokušaju na svjetskom prvenstvu smo dogurali do četvrtfinala gdje smo ispali na penale, a penali su lutrija.
U drugom pokušaju, ove sezone, smo ispali u grupnoj fazi. Bili su bolji od nas, pokazalo se kasnije, svjetski prvak USA i polufinalisti Malezija. Možda je to podbačaj i loš rezultat, ali kad se pogleda da prošli svjetski viceprvak nije uopće prošao kvalifikacije, dok je prvak ispao u grupi, ja mogu biti zadovoljan sa ovosezonskim rezultatom.
Moram napomenuti da se izbornik bira na dvi sezone. Ove će se igrati samo prijateljske, dok je naredne na redu novo svjetsko prvenstvo. Ove su sezone kvalifikacije i svjetsko prvenstvo za mladu (u-21) reprezentaciju pa ona (u-21) mora biti prioritet. To znači da treba mladoj reprezentaciji prepustiti i one igrače koji igraju za A-reprezentaciju, a mogu igrati za u-21.
Dajte mi još jedan mandat na čelu reprezentacije da probam ostvariti nešto više nego dosad. Kao šta se kaže treća-sreća.