Do Dorbiego
Twój post był jedyny ciekawy na tym forum:) I to w niewłaściwym wątku,lol I nie chciałem cię krytykować tylko podyskutować. Toteż przyjmij gałązkę oliwną i żyjmy w zgodzie
I zgadzam się z Toba ,że nowi dostają dobrych graczy, ale to nawet jest łatwe do wytłumaczenia. Po prostu to pierwszy sezon i wszyscy zaczynamy z tego samego poziomu. Z tą formą to nie wiadomo jak jest, nigdzie o niej nie jest napisane . Jedynie ,że nowy zawodnik może grac gorzej podczas aklimatyzacji.
Mnie też wkurza gra na maksa, ale tez wytrzymam. Inwestuje w infrastrukturę bo to kiedyś musi zaprocentować. Jak już będę miał lepszych grajków to nie będzie mnie tak łatwo przekręcić na niuansach taktycznych , których na razie chyba nikt nie rozumie
Admin chyba też , ha ha ha
Do Elcura\y
Ja trzymam kondycje na 95-100% w lidze i nic mi to nie dawało przez ładnych kilka meczów. Uważam że jest ważna, ale bez przesady.Popatrz na moje mecze , dopiero po kilkunastu udało mi się wyciągnąć zespół z dołka , mimo lepszych statystyk meczowych. W środę mecz prawdy, zobaczymy czy jest już lepiej. Wydaje mi się ,że ważniejsze jest morale, jak wygrasz kilka meczy to juz dalej jest łatwiej. Ja nawet to rozumiem , ale jedyny sposób na poprawę morale to kredyty, ale kto je ma ?
Ja swój zespól z morale bardzo niskiego, tak jak napisałem wcześniej wyciągałem kilka tygodni. A teraz jest średnio ledwie ok.
Myślę że Dorbi zna manuala, bo jest jednym z bardziej aktywnych graczy w Polsce. Także jak nie ma co odsyłać do reguł tylko się na nie powoływać i ewentualnie wyjaśniać własne zdanie , bo niektóre rzeczy można różnie rozumieć