Salut si felicitari pt noua functie.
Idei,discutii si mai ales critici despre lotul national vor exista intotdeauna,cum nu a postat nimeni pana o sa risc eu sa schitez o idee(timpul nu ma ajuta).
Daca ar fi dupa mine ,as tine cont de urmatoarele:
1.As lua in evidenta toti jucatorii cu potential cu varsta maxima 20(asta pe ca abia sezonul urmator sunt calificarile si CM U21).
2.As alege doar jucatori ai managerilor romani(eventual doar cluburi din romania)
3.As folosi doar jucatori care joaca etapa de etapa la cluburile lor(asta pt ca am vazut in trecut si jucatori cu mai multe meciuri la nationala decat la club,ceea ce nu e normal)
4.In primul sezon(fiind doar de amicale) as folosi mai multi jucatori prin rotatie(asta daca sistemul mi-ar permite sa schimb lotul in timpul sezonului,nu stiu ce optiuni au selectionerii).
5.As informa managerii despre ce fel de jucatori doresc sa folosesc,sa ma ajute si ei cu gasirea lor.
6.I-as sfatui pe manageri despre ce skiluri mai doresc de la anumiti jucatori(asta pt ca fiecare manager isi doreste ca un jucator sa arate intr-un fel).
------
Ordinea e intamplatoare,nu ve-ti fi de acord cu tot asa cum cred ca ve-ti mai avea ceva de adaugat...poate par tupeist dar am indraznit iar acum va invit si pe voi sa va spune-ti parerea....civilizat daca se poate
Multumesc pt atentie
---
Am si cativa jucatori cu potential pe care eu ii voi juca 4 meciuri pe saptamana sazonul asta,daca e vreo unul interesant ii platesc eu transportul pana la cantonamentul nationalei.
1.Mărginean Ştefan (5121040) 20 ani DMR...eu vreau sa-l fac DC,deci il joc DC
2/7/5 *4*7(ce e dupa * e abilitatea jucatorului peste un sezon respectiv 2)
2.Orăşeanu Dorin (5449911) 18 ani DMC...il joc DC
2/7/4 *3*5
3.Baciu Ioan (5644899) 18 ani MC
2/6/3 *3*4
4.Basarabeanu Florin (4332987) 18 ani DMC il joc MC
3/6/4 *4*6
5.Enescu Cristea (5644886) 17 ani ML
3/7/3 *4*5
6.Cozma Petre (5644857) 17 ani DMC
2/8/2 *3*4
7.Câmpineanu Matei (5449910) 19 ani GK
3/5/5 *6*6