Author Topic: Posudba igrača (Loan players & Loan Status)  (Read 2499 times)

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
Posudba igrača (Loan players & Loan Status)
« on: May 30, 2012, 08:02:29 AM »
Primjetio sam da pojedini klubovi imaju u svojim ekipama i igrače na posudbi iz drugih ekipa, no nigdje nisam naišao na postupak kako igrača posuditi iz druge ekipe ili dati iz vlastite ekipe, nekoj drugoj ekipi.
Nisam nigdje pronašao opisno kako to očiniti. Sigurno je to negdje u pravilima pojašnjeno, ali eto, godine su svoje učinile.... :o
Tnx dobrim dušama!
My team: FC Golex (131510)
GKO MODERATOR of Croatia*****
Nickname - Golex (66825)

miros13

• National Team
    • View Profile
Re: Posudba igrača (Loan players & Loan Status)
« Reply #1 on: May 30, 2012, 09:43:26 AM »
po mojim saznanjima tu mogucnost imaju vlasnici koji su platili svojim novcem za TOKEN

ma koje gazenje vremena, sad smo u zlatnim godinama ;)

NK SPARTAK MALA SUBOTICA

toni_marant

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #2 on: May 31, 2012, 06:33:27 AM »
Istinu zbori Miro. Samo suporteri mogu posuđivati igrače ili ih uzeti na posudbu. Ne bi bilo loše da i ja mogu posuditi kojeg igrača da ne sidi na klupi kod mene već da igra tamo negdje i brže napreduje.
Ali i u Hrvatskoj ima nekoliko suportera pa bi oni mogli iznijeti svoja iskustva.

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
« Reply #3 on: May 31, 2012, 08:33:01 AM »
Toni, malo sam se potrudio i provjerio da u Top Level-u igrače na posudbi ima samo ekipa lidera lige "Brce-a", pa bi bilo zanimljivo misljenje menanđera Mede u svezi iskustva oko posudbe igrača.
Nije mi samo jasno koje sve igrače možeš kupiti sa  tokenima, samo one koje su na prodaji, bilo kojeg bez obzira da li je na prodaju ii nije...?
My team: FC Golex (131510)
GKO MODERATOR of Croatia*****
Nickname - Golex (66825)

miros13

• National Team
    • View Profile
« Reply #4 on: May 31, 2012, 02:39:12 PM »
jos jedna informacija u vezi posudbe. mozes posudit najvise 2 igraca, i to je to.

steta sto to ne mogu svi klubovi, nego samo tko plati. bilo bi jo zanimljivije, al po drugoj strani onda bi mnogi zadrzavali igrace pa bi ih tek onda prodavali kad bi cjena bila visoka.
SVAKA MEDALJA IMA DVIJE STRANE ZAR NE?