Author Topic: Chat Room - Uzivajte!!!  (Read 46970 times)

DirtySnowman

• Youth team
  • *
    • View Profile
Re: Chat Room - Uzivajte!!!
« Reply #75 on: June 13, 2012, 10:00:40 PM »
Ma tako sam skupljao pare da bi mogao kupiti te neke igrače hehe,
a gradi mi se akademija na GOOD, pa ću sledeće sezone skupiti pare za V. GOOD, nisu te akademije džaba...bit će tu "igračina" mada ja mislim da će svako doživjeti sezonu kad izvuče slabije igrače, jbg. Ne može uvijek teći med i mlijeko :)

Ja sam od početka u TOP L.. i nadam se našem susretu u istom za jednu sezonu :D (ova je već završena)    :)

Predo

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #76 on: June 13, 2012, 10:45:15 PM »
Ma tako sam skupljao pare da bi mogao kupiti te neke igrače hehe,
a gradi mi se akademija na GOOD, pa ću sledeće sezone skupiti pare za V. GOOD, nisu te akademije džaba...bit će tu "igračina" mada ja mislim da će svako doživjeti sezonu kad izvuče slabije igrače, jbg. Ne može uvijek teći med i mlijeko :)

Ja sam od početka u TOP L.. i nadam se našem susretu u istom za jednu sezonu :D (ova je već završena)    :)

Moj fokus sledeće sezone je B liga (prvo ili drugo mjesto svejedno), obe ove prošle sezone su mi prošle u ganjanju kupa, a ja najviše gotivim ligu. To ti je onaj fazon kod Engleza, cijene oni Evropu, svoje kupove ali na prvom mjestu je Premier liga. I još kad Top Level bude samo od aktivnih klubova  ::)

Meni akademija ide na Okay 19.06., i čim dobijem lovu od kupa i plasmana u C ligu, dižem akademiju na Good. Very good akademija će sačekati sezonu u TL, jer lovu od igranja u B ligi ću usmjeriti u kvalitet stadiona (da bih bio što negostoljubljiviji domaćin u Top levelu kad dođem do njega).  :)

nuerta

• National Team
    • View Profile
« Reply #77 on: June 14, 2012, 09:48:02 AM »
A šta je uradio Bukovina, nisam u toku...hahahahahah
nije valjda da ima više klubova :o   >:(   
I momci svaka čast, pogotov tebi predo.....
Todore ako osvojiš ove godine jer imaš ogromne šanse svaka čast.. bit ćeš prvi koji je osvojio a da je trenuton u TOP LEVELU...jer ovi dole igraju sa bot ekipama i njihovi igrači su uvijek u dobroj formi..pa je vjerovatno to u pitanju :/

Hvala, Dirty. Vidjecemo u ponedjeljak. Predo mozda malo vise zasluzuje pehar, jer je bas nailazio na teske protivnike do finala, ja sam bas u svakom zrijebu imao srece.
FK NUERTA (31274)

Predo

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #78 on: June 14, 2012, 10:03:47 AM »
A šta je uradio Bukovina, nisam u toku...hahahahahah
nije valjda da ima više klubova :o   >:(   
I momci svaka čast, pogotov tebi predo.....
Todore ako osvojiš ove godine jer imaš ogromne šanse svaka čast.. bit ćeš prvi koji je osvojio a da je trenuton u TOP LEVELU...jer ovi dole igraju sa bot ekipama i njihovi igrači su uvijek u dobroj formi..pa je vjerovatno to u pitanju :/

Hvala, Dirty. Vidjecemo u ponedjeljak. Predo mozda malo vise zasluzuje pehar, jer je bas nailazio na teske protivnike do finala, ja sam bas u svakom zrijebu imao srece.

Hvala, Todore druže, na sportskom ponašanju i fer pleju (jest virtuelno, ali je pošteno i fer plej). A pusti to, da ja više zaslužujem pehar, dvojica nas je finalu, svako imao svoj put do njega, još smo oba igrala WCL... Meni će finale kupa biti 76 tekma u sezoni (malo previše, kao da sam igrao dve i po ligaške sezone u jednoj sezoni) . Stvarno očekujem dobru tekmu i ko god da uzme Kup neće biti nezasluženo.  :)

nuerta

• National Team
    • View Profile
« Reply #79 on: June 22, 2012, 06:11:18 PM »
Pocela je izgradnja akademije na Very Good. Ode cetvorka sa sest nula k'o da ih nikad nije ni bilo, hahaha.
'bacu im majku ako mi i ovaj put izbace neke s dvije lijeve  :)
FK NUERTA (31274)

DirtySnowman

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #80 on: June 24, 2012, 11:06:49 AM »
Kad će ja moći da izvučem igrače za novu sezonu iz akademije  :-\
Tek kroz 7 dana? i jest dosadno ovo između dvije sezone jebo ga hljeeee  :(
Emile sretno ti danas, možda neću moći gledati danas nikako utakmicu

I srda prijatelju ima li te živa   :)

srdjan1588

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #81 on: June 24, 2012, 05:09:48 PM »
O dirty evo ziv sam,igrao danas neki turnir pa nisam bio tu da se malo oglasim,sta ima kod tebe kako prezivljavas vrucinu? :)

BLUE COMMAND

• Moderator
  • National Team
    • View Profile
« Reply #82 on: June 25, 2012, 11:59:00 AM »
šta je ljudi ovo. nema skoro nikoga da gleda utakmice reprezentacije. kad smo igrali loše u kvalifikacijama svi ste gledali a sad kad nas krenulo nema nikoga. šta je to malo ljeto, cure, zabava?hehe zezam se. dođite u srijedu protiv šri lanke da navijamo biće zabavno :)

DirtySnowman

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #83 on: June 25, 2012, 08:17:49 PM »
O dirty evo ziv sam,igrao danas neki turnir pa nisam bio tu da se malo oglasim,sta ima kod tebe kako prezivljavas vrucinu? :)

Ma jebeno preživljavam, ovo nije normalno. Danas sam samo psovo od muke..  :'(

A turniri se igraju, pa kakav si ti fudbaler, imal šta od tebe :P

srdjan1588

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #84 on: June 26, 2012, 01:08:55 PM »
A ovo je stvarno nenormalno sto se vrucine tice,naj bolje hladno pice i negdje pored rjeke,a kazu da nisam los fudbaler a sta je znam :)

nuerta

• National Team
    • View Profile
« Reply #85 on: June 29, 2012, 12:54:05 PM »
Predo druze, postadose Rosulje pravo popularne, sto zbog tebe, sto zbog ovog lika sto poskida lovu sa bankovnih racuna  :)
FK NUERTA (31274)

nuerta

• National Team
    • View Profile
« Reply #86 on: July 02, 2012, 08:39:56 AM »
Gokickoff season 6 is coming on the 8th of July.
Server may be closed for maintenance for a couple of hours on this day.
Don't forget to renew the contract of your players that have remaining contract of one year.

We will keep you posted about the new features soon.

Enjoy GOKICKOFF online football manager.

And special thanks for playing GOKICKOFF.

Poruka sa Globalnog foruma.
SRETNO SVIMA!
FK NUERTA (31274)

Archiebald387

• Moderator
  • Professional team
  • World class manager
    • View Profile
« Reply #87 on: July 05, 2012, 09:59:40 AM »
Academy Season 6

1. There will be list of youth players in your academy. You can only view certain attributes of these players such as height, nationality, and approximated CA LA PR value (3-5 , 3-7, 4-6 for instance). 8 new youth players will come to your academy each season. A youth player of age 18 will move out of your academy at the end of each season if he is not promoted.

2. You can promote at most 7 youth players. You can't use token to increase your quota like the previous season.

3. You may use token or budget to bring more players [1] to your academy but you can only promote up to 7 youth players [2].

Academy Season 7

1. You can create youth camps in any countries. These youth camps can accept youth players of the age 13-15. And at the age of 16 these players will move to your academy. Therefore, you may now have more than 8 new youth players in your academy for each season.

2. This feature is in development. Please wait for further announcement from us.

Meni se svidjaju nove promjene, a vama?
Cartoons C.F. manager

dantes

• Moderator
  • Professional team
    • View Profile
« Reply #88 on: July 05, 2012, 10:40:01 AM »
Da, mada mislim da su se mogli potruditi oko tih kampova za ovu sezonu odmah, ne za iduću. Praktički, nije se puno toga promijenilo, osim što dobiješ 8 igrača, a 7 možeš izvući iz akademije, ostavices naravno onog čiji su procijenjeni skilovi najmanji (LA, PR). Jedina dobra stvar jeste u tome što ih možeš dovesti još ako nisi zadovoljan sa onima koji su ti došli na početku sezone, ali svaki košta 300k G. Tako možeš novcem doći do toga da su svih 7 koje izvučeš kvalitetni. Ja ću iskreno odmah na početku izvući one koji budu dobri, te ih razvijati kao i ove do sada, a one loše ću ostaviti, te dovesti nove za izvlačenje.

Predo

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #89 on: July 07, 2012, 09:24:24 PM »
Predo druze, postadose Rosulje pravo popularne, sto zbog tebe, sto zbog ovog lika sto poskida lovu sa bankovnih racuna  :)

Đe si, Todore druže moj! Ajde malo mi pojasni šta je bilo, nisam bio tu sedmicu dana pa nisam u toku. A živo me interesuje šta je bilo  :D

Pozdrav drug  :)

nuerta

• National Team
    • View Profile
« Reply #90 on: July 08, 2012, 11:27:02 PM »

Đe si, Todore druže moj! Ajde malo mi pojasni šta je bilo, nisam bio tu sedmicu dana pa nisam u toku. A živo me interesuje šta je bilo  :D

Sjecas se kad si govorio kakve cemo samo zvijeri izvuci iz VG akademije. E da samo znas kakve sam izvukao: Trojica LA 5, dvojica LA 6, i dvojica LA 8 (sa PR 2 i 3). Uh, kako sam nervozan.
A ovaj iz Rosulja je skidao novac s tudjih racuna http://www.source.ba/clanak/924101898319/ .
FK NUERTA (31274)

Predo

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #91 on: July 09, 2012, 12:30:12 AM »

Sjecas se kad si govorio kakve cemo samo zvijeri izvuci iz VG akademije. E da samo znas kakve sam izvukao: Trojica LA 5, dvojica LA 6, i dvojica LA 8 (sa PR 2 i 3). Uh, kako sam nervozan.
A ovaj iz Rosulja je skidao novac s tudjih racuna http://www.source.ba/clanak/924101898319/ .

Sad sam skontao na šta si mislio, ne znam ovog klinju ali znam jednog drugog iz mog naselja http://www.nezavisne.com/novosti/bih/FBI-zainteresovan-za-hakera-iz-Banjaluke-91913.html
Uvijek mi bilo žao ovog jer je imao tužnu porodičnu priču, ali se ipak "fino" snašao...

A žao bi baš za igrače koje si izvukao, glupavi random koji nema veze sa životom. Ja sam sa Okay izukao jednog LA 8 (PR 2) i jednog LA 6 (PR 5), ostalo bagra koju sam rastjerao. Vidjeću šta ću dalje sa akademijom i koliko ću potrošiti na slobodne agente za 3 dana.

Ne daj se, drug, i u zdravlje  ;D

nuerta

• National Team
    • View Profile
« Reply #92 on: July 09, 2012, 12:38:09 AM »
Citam da ima jos slucajeva gdje su ljudi sa slabijom akademijom izvlacili bolje igrace nego kad nadograde.
Ma idemo dalje, ne mogu oni mene razocarati, koliko ja mogu bit tvrdoglav :)
FK NUERTA (31274)

dantes

• Moderator
  • Professional team
    • View Profile
« Reply #93 on: July 12, 2012, 04:51:35 PM »
Nešto sam analizirao i došao do zaključka da je ulaganje u mlade igrače i treniranje mladih igraca isplativije nego borba za titule. Naime, das priliku svojim mladim igracima da igraju utakmice i podredis rezultate tome nakon cega imas siguran novac njihovom prodajom. S druge strane, 99 % menadžera kupuje dobre igrače trošeći gotov novac i ne zna hoce li nesto osvojiti i hoce li mu se isplatiti. S pravom ovo kazem jer sam jedan od rijetkih menadžera u cijem timu igraju samo igrači iz vlastite akademije ( 95% ). Prošle sam sezone od prodaje svojih istreniranih igrača zaradio više od 3 miliona. Zato, okrenite se treningu, imacemo jacu reprezentaciju, a dugorocno i jace timove...

DirtySnowman

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #94 on: July 12, 2012, 08:19:47 PM »
A da vas i ja pitam, jesu li vama kod nekih igrača smanjili PR nakon onog UPDATE-a :(

dantes

• Moderator
  • Professional team
    • View Profile
« Reply #95 on: July 12, 2012, 09:46:23 PM »
Da, kod starijih igraca od 22 godine opada PR...

Archiebald387

• Moderator
  • Professional team
  • World class manager
    • View Profile
« Reply #96 on: July 12, 2012, 11:34:59 PM »
Tako je, kad igrac prelazi sa 21 na 22 godinu, opada mu PR.

PR of a player starts to decrease when his age increases from 21 to 22

And the PR of a player decreases as follows...

8-->4
7-->4
6-->3
5-->3
4-->2
3-->2
2-->1
1-->1

The reason for this is to force users to send youth players with good progress rate and limited ability to play more often.
Cartoons C.F. manager

Littmann

• National Team
    • View Profile
« Reply #97 on: July 16, 2012, 02:45:20 PM »
Ljudi ja sam na moru do 21.Ja sam 22.vec kuci i online.Reprezentacija je postavljena da odigra u najboljem mogucem sastavu.Podmladjena je pa cemo vidjeti rezultate.Bice bolji rezultatii kad se vratim,ovdje je 15 minuta interneta 1€.Stvarno nemam para za bacanje.
Former Bosnia and Herzegovina NT Manager

dantes

• Moderator
  • Professional team
    • View Profile
« Reply #98 on: July 16, 2012, 03:24:11 PM »
Srda, ona trojica sto si ih u reprezentaciju primio, svi dali golove danas u prijateljskoj, pozitivno uticalo na njih izgleda....:D

srdjan1588

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #99 on: July 16, 2012, 04:33:09 PM »
Nema sta znaci dobro sam ih osmekao uz tvoju pomoc,samo mi ih cuvaj od povreda,danas mi se jedan povrediu iz serbine ekipe na 31 dan,sreca pa nisu kvalifikacije odma :D