SpYnAlL : dau meciu la o echipa bot,dar nu fac asta,imi joc sansele,sper sa ma calific la turneul final,sezonul urmator sau mai bine zis sezoanele viitoare oate sa vina cine vrea selectioner,pe mn nu ma mai intereseaza nimic,si chiar nu am sa mai raspund la unele mesaje,mi se rupe dar nici atat
less than a minute ago
ManagerPremium
[user_id=22850]
SpYnAlL : Oricine va fi la nationala,mereu se va trezi unu MARE sa vorbeasca,daca tot va credeti mari de ce nu sunteti voi selectioneri,ma asteptam la lucruri din astea,si asta e prima si ultima incercare de a fi selectioner,oricum sanse nu sunt ca sa-l egaleze cineva pe Vio,ma enervez acum si maine
4 minutes ago
ManagerPremium
[user_id=22850]
SpYnAlL : Niciodata nu m-am crezut cel mai bun si niciodatat nu am spus asta,voi o tot spuneti nu eu ;)voi m-ati facut mare nu eu;),ma doare undeva dar nici acolo,daca ma enervez in bg pl in ea de nationala si imi vad de clubul meu
39 minutes ago
ManagerPremium
[user_id=22850]
SpYnAlL : daca vrei sa stii draga Marius eu echipa buna nu am avut de la inceput,daca vrei sa stii eu am schimbat 3 loturi de echipa pana sa ajung sa-mi fac echipa asta,asa ca criticile tale fac 2 lei pt tn
41 minutes ago
ManagerPremium
[user_id=22850]
SpYnAlL : Maryus says: Ai avut doar noroc de echipa, cum am avut si eu de la inceput. Pt ca jucatorii fac mai mult diferenta... Referitor la ce am spus mai devreme, nu trebuia sa ai neaparat lista din sezonul trecut pt ca acum poti vedea lista celor mai buni jucatori din romania
42 minutes ago
ManagerPremium
[user_id=22850]
SpYnAlL : Maryus says : Nu ma intereseaza sincer daca il convoci sau nu... Dar un adevarat selectioner stia ce si cum sa faca... Nu te mai crede atat de bun si mare antrenor de GOKICKOFF...
42 minutes ago
ManagerPremium
[user_id=22850]
SpYnAlL : From Bautorii de Bere Maryus says : tu daca nu convoci jucatorul meu Viorel Cojocaru (2704301) la nationala inseamna ca nu ai nici o treaba cu jocul asta... ca valoare este pe locul 7 a jucatorilor sub 21 de ani + ca va mai creste pana la sfarsitul sezonului cu mult pana la sfarsitul sezonului
43 minutes ago
ManagerPremium