Author Topic: Dziwne rzeczy w GKO  (Read 74250 times)

elcura

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
Re: Dziwne rzeczy w GKO
« Reply #175 on: March 23, 2012, 11:12:36 AM »
Ja w tym sezonie chyba motsy potrace w wcc w fazie grupowej, w tamtym sezonie mimo ze bylem faworytem swojej grupy to wiekszosc mnie motsami pojechala, w tym juz taki glupi nie bede :P
Empire (23277) - Poland

Adastam

• National Team
    • View Profile
« Reply #176 on: March 23, 2012, 11:28:12 AM »
Spokojnie. Chelsea nie jest faworytem w swojej grupie, ani nie jest faworytem do drugiego miejsca. Ale powinien dać radę, bo paradoksalnie motsować mogą kogo innego...

Faworytem nie byłem też w 1 rundzie kwal i w ostatniej. Obie jakoś poszły. Teraz bez spiny można spokojnie powalczyć w grupie :)

Harper

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #177 on: March 23, 2012, 04:22:34 PM »
W tej 1 prędzej Ty byłeś faworytem moim zdaniem. A co do meczu z ostatniej rundy, to cóż, ja tam wierzyłem w Twój awans. Myślałem jednak, że użyjesz motsa. Po prostu ostatnie posty tutaj mówią, że przed Tobą miły spacer. A tymczasem Twoja grupa to jedna z trudniejszych!
The Magpies

Adastam

• National Team
    • View Profile
« Reply #178 on: March 23, 2012, 04:54:20 PM »
Nie no, nie przesadzajmy. Choć może i racja, że w ostatnich postach troszeczkę zabrzmiało to jakbym miał dość łatwą drogę do kolejnej rundy.

Dla mnie numerem jeden jest Rsc Arsenal. Zespół, który mi naprawdę imponuje i od 2 sezonów śledzę jego poczynania. Ciesze się, że mogę się z nimi spotkać, bo to dosyć duże doświadczenie będzie :)

Do reszty mam neutralne podejście, żaden mi jakoś bardziej nie imponuje (i zapewne odwrotnie też tak jest), chociaż oni mają szeroką kadrę, a ja jak można sobie zobaczyć :) Na pewno w żadnym z tych meczów nie będę czuł się w roli jakiegoś większego faworyta, a wręcz przeciwnie.

A co do MOTSika z Tajlandczykiem... stwierdziłem, że mogę sobie pozwolić na grę bez niego, no i szczęśliwie się udało :)

Harper

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #179 on: March 24, 2012, 05:39:49 PM »
Obczajcie co wyrabia GK drużyny Devilpage Team...
The Magpies

Ruta

• Legendary Team
    • View Profile
« Reply #180 on: March 24, 2012, 05:47:41 PM »
wysokie morale swoje robi. Mi Andrysiak tez dzis w pierwszych 30 minutach uratowal mecz- 3 na 3 wyjął :)
My team Ruta Best (21685)
Winner of World Cup season 5 and season 29
Winner World Club Champions Cup
  season 18

Waldo

• National Team
    • View Profile
« Reply #181 on: March 25, 2012, 09:57:26 AM »
Premium się kończy - co uważacie o nim? Ja kasy na to nie zamierzam wydawać jednak.

Adastam

• National Team
    • View Profile
« Reply #182 on: March 25, 2012, 10:16:22 AM »
Też póki co nie zamierzam na to kasy wydawać i w sumie będzie dość duża strata w kondycji. Trzeba zainwestować w szerszą ławkę.

Ale co by nie mówić, naprawdę świetna jest ta analiza graczy i drużyny.

elcura

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #183 on: March 29, 2012, 10:20:35 AM »
Ja dzis ledwo z kondycha dzieki kredytom wyrobilem na mecz, dzien po dniu mecze  to katorga dla zaespolu jak sie nie ma 2 pelnych 11.
Empire (23277) - Poland

Harper

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #184 on: April 02, 2012, 07:48:04 PM »
http://www.gokickoff.com/comp_league.php?league_id=557 5 i 10 miejsce. Jeżeli zsumować, to Tarnów idzie na awans!
The Magpies

Adastam

• National Team
    • View Profile
« Reply #185 on: April 02, 2012, 09:14:16 PM »
Niektórzy w tej grze mają dwa razy łatwiej!

Ruta

• Legendary Team
    • View Profile
« Reply #186 on: May 10, 2012, 04:28:36 PM »
W ostatniej kolejce WCL wygrały wszystkie nasz druzyny. Niestety awans wywalczyło tylko Empire i jeszcze trafiło na chyba najmocniejszego rywala w stawce. :(
  season 18

Adastam

• National Team
    • View Profile
« Reply #187 on: May 10, 2012, 06:35:59 PM »
I tak o to zostałem jedyną drużyną, która w tych rozgrywkach WLC nie straciła ani jednego gola (a do tego grałem jeszcze w 3 meczach Q) ;)

Przynajmniej jest jakiś sukces w tym sezonie (obawiam sie, ze ostatni).

elcura

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #188 on: May 10, 2012, 07:34:54 PM »
Szkoda ze tylko mi udalo sie wyjsc z grupy, ale nazbieralismy troche ptk dla Polski i dzieki temu powinnismy byc kolejny sezon najlepsi w rankingu wcl :).
Empire (23277) - Poland

Kamil85.

• All Star Team
    • View Profile
« Reply #189 on: May 10, 2012, 08:18:45 PM »
Awans sam w sobie jest sukcesem, ale podwójne brawa za wyeliminowanie ErRoR! :) Mam nadzieję, że Empire wyeliminuje w następnej rundzie Bułgara, ale łatwo nie będzie, bo Bułgar ma wyróżniająca się drużynę całych rozgrywek.

FC Kabacki i Chelsea niewiele zabrakło. Kilka drużyn straciło tylko jednego gola, w tym m.in. Kabacki, ale wyczyn Chelsea godny odnotowania, bo jako jedyny klub nie stracił ani jednego gola. Poza trym w trzech rundach kwalifikacyjnych również czyste konto. W sumie dziesięć meczów z rzędu w tym sezonie w międzynarodowych rozgrywkach bez straty gola. W ciemno obstawiam, że to rekord wszystkich sezonów WCL.
Dynamit Warszawa (21647)

Adastam

• National Team
    • View Profile
« Reply #190 on: May 10, 2012, 08:49:40 PM »
Niestety nie da sie tego sprawdzić, ale fajna sprawa z tym rekordem :)

Szkoda, że w lidze te gole wpadają  :)

E: Tak naprawdę to do awansu brakło odwagi do ustawienia się bardziej ofensywnie.

Powodzenia Hania! :)
« Last Edit: May 10, 2012, 08:52:18 PM by Adastam »

elcura

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #191 on: May 11, 2012, 01:41:42 AM »
Troche lipa ze mi najlepszy def wypada ze skladu i jedyny MC :D za kartki. Ale cos pokombinuje i walne motsa a noz sie uda :P
Empire (23277) - Poland

Kamil85.

• All Star Team
    • View Profile
« Reply #192 on: June 27, 2012, 08:27:38 AM »
http://www.gokickoff.com/team_player_detail.php?player_id=5326064 ale przekręt! przeciętny gracz (LA między 4, a 6) sprzedany za astronomicznąkwotę 3,8 M.
Dynamit Warszawa (21647)

Waldo

• National Team
    • View Profile
« Reply #193 on: June 27, 2012, 09:06:48 AM »
Menago nawt się nie kryje, nazwy drużyn podobne, ip takie samo :)

Ruta

• Legendary Team
    • View Profile
« Reply #194 on: June 27, 2012, 09:37:21 AM »
Głupota ludzka powala z nóg! Poradnik jak szybka zmarnowac prawe 4 mln,lol
  season 18

Harper

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #195 on: July 08, 2012, 09:17:24 PM »
Czemu ku*wa mać zawsze mam syfiastych juniorów? Spójrzcie na drużyny jak Ruta, Dynamit czy Empire. Promują po 3-4 dobrych. Nie wspomnę o graczach jak Olczyk czy Prihoda. Ja przez wszystkie sezony, poza tym gdy nie było gwiazdek (wtedy jeden dobry, Górecki) dostaję MEGA SYFY.  Dosłownie tacy gracze, których OD RAZU trzeba sprzedać bo nie ma co tym grać. Kur*a z very good aka udało mi się wyłowić 2/9/6 (oczywiście 210k wartości, bo po co więcej). Reszta to są uselessy, z których ze 2-3 dałoby radę max w 2 sezonie, a teraz nie ma za bardzo sensu ich promować. W KAŻDYM obsranym sezonie dostaję syfy, budowałem akę for fun, ale nie spodziewałem się, że 6 kolejny raz dostanę mega gównixy, gdzie zaraz konkurencja wylosuje ku*** 18/28/10 grajka i będzie zajebiście. Albo będą jakieś cyborgki z bad/okay.
« Last Edit: July 08, 2012, 09:28:05 PM by Harper »
The Magpies

Gobinho

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #196 on: July 08, 2012, 09:24:42 PM »
Pociesze cie tym ze moj najlepszy w tym sezonie to 3/8/3 z very good academy :| nie kazdy ma farta :) nam pozostaje chyba inwestycja w co innego :D

elcura

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
« Reply #197 on: July 08, 2012, 09:25:04 PM »
Ja tam zawsze wyciagam jednego na wysokim poziomie widocznie moje szczescie i kilku slabiakow + przecietniak.
Tym razem NIEMIECKI :F DC mi wpadl ktory bedzie miazdzyl juz pod koniec sezonu ;](ca2la8pr5). Inna sprawa ze powyzej good academy sie wedlug mnie nie oplaca inwestowac.
Empire (23277) - Poland

Ruta

• Legendary Team
    • View Profile
« Reply #198 on: July 09, 2012, 05:56:51 AM »
@ Harper, spokojnie 1 dobry grajek to nie jest żle ( tak jak Hanie pisze )a akademię już masz i w przyszłym sezonie tez z niej pociągniesz. Mój przykład jako tych co maja farta jest nietrafiony. z Okey miałem Kave 2/7/3 i 3 sezon go robię z Good był 3/8/3 Popov czyli też bez cudów, dopiero z v, good był Van 2/10/4 ale miał juz 18 lat i też długo by trenował, był tez kilku LA 8 z czego tylko Eads i Samuel zostaną w składzie. Jak widac u mnie takich cudów nie bylo.
Dynamit miał najlepszych juniorow na świecie!! On był zawsze 1 poziom wyżej niż wszyscy. Ja podejrzewam że jest określona liczba gwiazd w puli. Teraz jest dużo good i v.good akademii i losowania gorsze( dużo osób mowi że słabo) i na liście perełek narazie też cudów nie ma. o ale dopiero 1/3 ludzi pociągnęła
  season 18

Ruta

• Legendary Team
    • View Profile
« Reply #199 on: July 09, 2012, 06:05:59 AM »
J Inna sprawa ze powyzej good academy sie wedlug mnie nie oplaca inwestowac.
według ciebie to chyba w nic poza stadionem nie warto inwestować ,lol Zobaczysz z besta będa perły w tym sezonie, bo bedzie tylko kilka na calym swiecie.
  season 18