Author Topic: Basın Açıklamaları  (Read 8149 times)

MD - Emre Yavuz - LT

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • Virtonomics
Basın Açıklamaları
« on: November 01, 2011, 05:09:22 PM »
Evet arkadaşlar oyunda chat kısmı biraz kısıtlı olduğu için burada daha özgür daha detaylı, oyunun biraz da eğlenceli olabilecek tarafı olan Basın Açıklamaları'nı bu başlık altında yazsak güzel olur diye düşündüm. Hadi iyi eğlenceler  :P
Team: Gilead FK
Manager: Emre YAVUZ
Establish date: 14/12/2010 (season 1)
League : B

Turkish Language Translator
Turkiye Forum Moderator
Trophy : D-27 Win, C-4 R-Up

MD - Emre Yavuz - LT

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • Virtonomics
Re: Basın Açıklamaları
« Reply #1 on: November 02, 2011, 03:20:09 PM »
2 Kasım 2011 de oynadığımız dj_staff199 deplasmanından 2-0 galibiyet çıkaran bütün oyuncularımı kutluyorum. Aramıza bu sezon katılan forvet oyuncumuz Domingos Henriques ve genç yeteneklerimizden Doğanın Polat galibiyeti getiren gollere imzalarını attılar.

2 Sezon önce veda ettiğimiz c-4 grubuna geri yükselip 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik alarak iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. bu güzel başlangıcın ardından hedefimizi bir basamak daha yukarı aldık.Artık yükselme potasından düşmemek için mücadele edeceğiz.

Taraftarlarımızdan cimbomspor maçında tribunlerdeki desteklerini esirgememelerini bekliyoruz. Bir süredir sakat olan Rüştü Korkmaz'ında iyileşmesiyle iyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum cimbomspor karşısında.

Turkiye Forum Moderator

birisi

• Moderator
  • National Team
    • View Profile
    • GKO Profile
« Reply #2 on: November 02, 2011, 06:22:51 PM »
    Yarın şampiyonlar ligi grup elemeleri yarı final maçımız var. Umarım finale çıkacağız. Takımın ligdeki formsuzluğuna istinaden bu akşam basına kapalı olarak yapılan idman da oyunculara gerekli uyarılar yapılmış olup, bu maçı almaları halinde 2. başkanımız tüm oyunculara mini cooper hediye edeceğini açıklamıştır.

birisi

• Moderator
  • National Team
    • View Profile
    • GKO Profile
« Reply #3 on: November 03, 2011, 03:32:20 PM »
   Filipinler ekibi Tagaytay F.C. ile oynan şampiyonlar ligi grup eleme yarı final maçında    Tagaytay F.C.'ı 2-0 ve çok üstün bir oyun sergileyen takımımız YoungStar'ı tebrik eder, final maçında başarılar dileriz.

YoungStar Taraftarlar Derneği

birisi

• Moderator
  • National Team
    • View Profile
    • GKO Profile
« Reply #4 on: November 09, 2011, 12:45:27 PM »
  Lig'e 3/3 beraberlik ile başlayan takımımız son haftalarda şampiyonlar ligi ön eleme ve lig'de aldığı başarılı sonuçlardan dolayı ekstra 10.000$ prim ile ödüllendirilmiştir.

MD - Emre Yavuz - LT

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • Virtonomics
« Reply #5 on: November 10, 2011, 09:46:35 AM »
Ligin ilk 5 haftalık döneminde kamuoyu beklentilerin üzerinde bir performans göstererek,9 golle 3 galibiyet 2 beraberlik alarak 11 puan ile ligde 2. sıradaki yerimizi aldık. Bu başarıda  yeni transferimiz Domingos Henriques'in büyük katkısınıda hatırlatmak istiyorum. Bizim için ne kadar iyi bir transfer olduğunu 5 maçta yakaladığı 7.60lık ortalama ve maç başına 1gol ortalaması ile göstermiştir.

Bu zorlu süreçte, bu zorlu ligde bizi yalnız bırakmayan her maç neredeyse stadı tamamen dolduran taraftarlarımıza minnet borcumuzu umarız bu güzel performansımızı daha da arttırıp gösterebiliriz. 4 sezondur takımın başında olan Teknik Direktör Emre Yavuz ve ekibine başarılarının devamını diliyorum.

Kendilerinin beklediği daha iyi bir Gözlemci ve alt yapı ekibini en kısa zamanda kendilerinin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Takımın geçirdiği değişime yaptığı alt yapı yatırımıyla ve yetiştirdiğ oyuncularla destek veren teknik direktörümüzü kazandırdığı başarılarından ötürü birkez daha kutluyorum.

Gilead FK Başkanı Roland "Silahşor" Deschain

Turkiye Forum Moderator

Azerbaijan_Manager

• National Team
    • View Profile
« Reply #6 on: November 12, 2011, 08:27:25 AM »

konuyla ilgili olmasada bi sey beni cok uzdu dun gece . Turkiye  Hirvatistana 3-0 yenilmeyi ile Turk dunyasinda shok yashatdi ve  tek  umudumuz Turkiye olsada bu umud   3-0 liq maglubiyyetden sonra hic oldu . amma umud sonda yok olur derler  .  kucucukde olsa inaniyoruz ki  turkiye bu farki aradan kaldira bilir 

birisi

• Moderator
  • National Team
    • View Profile
    • GKO Profile
« Reply #7 on: November 14, 2011, 10:35:45 AM »
    Değerli Kongre Üyeleri,

YoungStar Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda sabah saat 10:00'da başlayan oy verme işlemi sona erdi... Sandıkların tamamı açıldı ve Aziz Yıldırım aldığı 5053 oyla yeniden başkan seçildi..

Kongrede verilen toplam oy sayısı 6401, geçerli oy sayısı 6335 olurken YoungStar tarihinde katılımın en yüksek olduğu kongre gerçekleştirilmiş oldu. Toplam katılım %60'dı.   

İşte sonuçlar...       

Genel toplam:

Aziz Yıldırım: 5053
Bay X: 1216
Bayan X: 66

Yönetimin kadroda büyük bir değişikliğe gideceği ve kadroda yer alan bir çok 28+ yaşındaki oyuncuları satıp yerlerine aynı ve daha iyi genç oyuncuları katarak geleceğin takımını kurma yolunda devrim yapacağı kulislerden gelen  ilk haberlerdir.

MD - Emre Yavuz - LT

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • Virtonomics
« Reply #8 on: November 16, 2011, 07:11:57 AM »
Gilead FK başkanı Roland Deschain gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Bir süredir takımın başında olmayan teknik direktör Emre Yavuz ve Sakatlıklar ile ilgili için birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte yapılan açıklamaların detayları.

"Öncelikle bütün herkese katılımı için teşekkür ediyorum.Bugün yapacağım açıklamalardan sonra hiçbir soruyu kabul etmeyeceğimi öncelikle bildireyim.

Bildiğiniz üzere bir sezon aradan sonra şampiyon olarak tekrar 3.lige geri döndük. Sezona başlarkenki hedefimiz oluşturduğumuz genç kadroyla temkinli bir şekilde ilerleyip bu sezon ligde kalmaktı. Ancak ligin başında alınan güzel sonuçlar nedeniyle hedefimizi bir kademe daha yukarı çıkararak ilk 2 için savaşmak olarak yeniledik.

Bu yolda başarılı bir şekilde ilerlerken Teknik direktörümüz Emre Yavuz'dan gelen üzücü haberlerle takımın moral ve motivasyonu düştü; bununla birlikte de puan kayıpları başladı. Bir süredir takımın başında yer almayan teknik direktörümüze kanser teşhisi kondu ve tedavisine ivedilikle başlandı. Takımın başına da kendisi geçireceği ağır tedavi dönemi süresince yardımcısı John 'Jake' Chambers getirildi. Kendisine başarılar diliyorum.

Bütün bunların dışında takımımıza karşı gösterilen ekstra sert oyun ve bu sert oyunun cezasız kalmasını hayretler içinde izliyoruz. Yeni transfer ettiğimiz Abdullah Uşak'ın kaval kemiğinde çatlak ve altypaıdan yetişen Defans oyuncumuz Forest Jans'ın ise yine kaval kemiğinde kırık oluşmuş durumda. Abdullah'ın sahalara dönmesine 20 gün varken Forest sahalardan 1 aydan fazla süre uzak kalacak. Geleceğin yeteneklerinin bu şekilde harcanmasına izin vermeyeceğiz ve bu konudaki haklı savaşımızı sürdürmeye devam edeceğiz."

Turkiye Forum Moderator

MD - Emre Yavuz - LT

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • Virtonomics
« Reply #9 on: November 24, 2011, 07:46:27 AM »
Gilead Arena'da 2-0 kazanılan SV Sorgun maçının ardından takımın başına geri dönen teknik direktör Emre Yavuz ile yapılan röportajda takımın 4 maçlık sonuca yansıtamadığı başarılı oyunu bu maça yansıttığını belirterek kötü gidişe bir son verdiklerini umduğunu söyledi. Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını, ancak devamını rehavetinde etkisiyle getiremediklerini; bunu daha çok, daha disiplinli çalışarak gidereceklerini; Domingos Henriques'in ise bu takım için gerçekten önemli bir silah olduğunu, ve Murat, Anghel, Tayyip, Kubilay gibi genç yeteneklerinde ileride takıma büyük katkılar saglayacağını düşündüğünü belirtti.

Son olarak ligdeki ve kupadaki hedefi sorulan Emre Yavuz, hedeflerinin öncelikle ilk 2 için mücadele etmek olacağını, kupa içinde geçen sezon yakaladıkları başarının üstü olan finallere adını yazdırmak olduğunu söyledi.

Turkiye Forum Moderator

MD - Emre Yavuz - LT

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • Virtonomics
« Reply #10 on: November 30, 2011, 02:09:15 PM »
Teknik direktör Emre Yavuz, ANTALYASPOR deplasmanının ardından yaptığı basın açıklamasında beklendiğinden daha çekişmeli bir maç olduğunu; kimi zaman iki tarafında oyunda üstünlük kurduğunu; ancak gerek Italyan kaleci Leonzio Ongaro'nun mükemmel performansı, gerek evsahibi takımın defanstaki dirençli duruşu maçın 0-0 bitmesine sebep olduğunu belirtti.

Bugun kazanmaları halinde cumartesi yapacakları GS2007 maçı öncesinde rakibinin üstündeki baskıyı daha da arttıracaklarını ancak bu fırsatı teptiklerini, Gilead Arena'da oynanacak maçtan mutlaka galibiyetle ayrılacaklarını söylerek basın toplantısından ayrıldı.

Turkiye Forum Moderator

birisi

• Moderator
  • National Team
    • View Profile
    • GKO Profile
« Reply #11 on: November 30, 2011, 03:21:39 PM »
Lig'de alınan üst üste beraberlikten ve potadan iyice uzaklaştıktan sonra bugün ki maçında 0-0 bitmesi ile bazı taraftarlar DollaKamani istifa yönünce tezahirat yapınca tribünler karıştı. Dolla yaptığı basın toplantısında Sezon başı klubun alt yapıya yapacağı yatırımlardan dolayo gerekli transferleri yapamadıklarından dolayı bu aralar zor günler geçirdiklerini belirtirken eğer 1 sezon bu lig'de kalırsak seneye tutulmayacak bir takım ve geleceğin takımı ile mücadele edecekleri ama her türlü zorluğa karşın lig'den çıkmak için tüm  güçlerini sahaya yansıtıcaklarını belirtti.

Azerbaijan_Manager

• National Team
    • View Profile
« Reply #12 on: December 07, 2011, 09:24:28 AM »

Emre  ve  birisi .   her 2 nizinde   yazilarin bir-bir okudum ve  hakiki olaraq kendimi real bi yahatda futbol oynuyoruz gibi hiss etdim  :))

MD - Emre Yavuz - LT

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • Virtonomics
« Reply #13 on: December 09, 2011, 07:47:31 AM »
Muhabir arkadaşımız Gilead FK antreman tesislerinden bildiriyor. Söz sende Sezer Özmen

Aldığımız son bilgilere göre GS2007 maçında sakatlanan sağ bek oyuncumuz Rüştü Korkmaz'ın yeniden yapılan sağlık kontrolunde, sahalara 9 Ocak'ta döneceği belirtildi. Kupa maçlarıda dahil en az 10 maç daha sahalardan uzak kalacak gelen raporlara göre.Bu da oyuncu için neredeyse sezonu kapattı demek oluyor. Bu süre zarfında, takımın alt yapısından gelen genç oyuncular Tayyip Mehmet ve Abdullah Uşak kendilerini gösterme fırsatı yakalamış olacaklar. Teknik Direktör Emre Yavuz her fırsatta altyapıdan gelen oyuncularına güvendiğini, hali hazırda altyapıdan 6 oyuncunun 15 kişilik maç kadrosuna dahil edişinden de anlıyoruz.

Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan takımı geçen haftasonu lider GS2007'yi devirip onları liderlikten etti. Yarın(10.12.2011) ise grupta liderlik maçına çıkacaklar. Takımın hedefi uzun zamandır ayrı kaldıkları liderlik koltuguna geri dönmek. Eğer fcbar deplasmanından 3 puan ile dönerlerse ligin zirvesine konacaklar. Puan kaybetmesi durumunda ise 4.lüğe kadar düşme şansı bulunuyor.

Benim aktaracaklarım bu kadar sözü tekrar merkeze Ercan Taner'e bırakıyorum...

Turkiye Forum Moderator

MD - Emre Yavuz - LT

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • Virtonomics
« Reply #14 on: January 18, 2012, 11:00:21 AM »
Sözü Sezer Özmen'e bırakıyorum. Sezer söz sende.

Teşekkürler Ercan Taner. Evet bugün Gilead FK açısından önemli bir gün. Ülkemizin köklü kulüplerinden Gilead FK bugun oynanacak lig maçı öncesinde Gilead Holding ortaklarından Gilead İnşaat ile yaptıkları anlaşma çerçevesinde; İyi kalitede yeni bir alt yapı tesisi için temel atma töreni düzenlediler. Sezon sonuna kadar inşaatın bitmesinin beklendiği bildirildi.

Gilead FK Kulüp Başkanı Roland Deschain yaptığı açıklamada, takımlarının sadece yakaladıkları başarılarla değil, yaptıkları ve yapacakları tesisleriyle de Türkiye'nin güzide ekiplerinden biri olmaya çalışacaklarını belirtti. Gerekli maddi olanakları sağladıkları takdirde, Gelecek sezon stad kapasitesini 15000'e ve stad kalitesini en azından Normal standardlara ulaştırmaya çalışacaklarını belirtti.

Bunun dışında bu sezon büyük ihtimalle bir üst lige çıkmayı garantilediklerini; kupa da ise hedefledikleri finallere ulaştıklarını, gelecek sezon için ise ligde kalmayı hedeflediklerini ve kupada en azından final oynamayı hedeflediklerini belirtti.

Kendisine kupa eşleşmesi için yorumunu sorduğumuzda; geçen senenin kupa galibi ile karşılaştıklarını, her ne kadar oyuncularının bir kısmını kaybetselerde iyi bir çıkış yakaladıklarını ve yetenekli oyunculardan kurulduğunu söyledi. istediğinin tabiki en azından finale kalmak olduğunu belirtse de, bunun için futbolcuların bu dönemde biraz daha fazla çalışmaları gerektiğini belirtti.

Benim aktaracaklarım bu kadar. Sözü merkeze Ercan Taner'e bırakıyorum. Söz Merkezde.

Sezer'e aktardığı bilgiler için teşekkür ediyoruz. Evet sevgili seyirciler bugunluk bizden bu kadar. Bir sonraki programda tekrar görüşmek dileğiyle.

Turkiye Forum Moderator

MD - Emre Yavuz - LT

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • Virtonomics
« Reply #15 on: March 14, 2012, 02:39:53 PM »
Sözü Sezer Özmen'e bırakıyorum. Sezer söz sende.

Teşekkürler Ercan Ağabey. Bu sezon bir derbi mücadelesiyle başlayan B-2 Ligi, 3. hafta maçları sonunda farklı istatistiklere burundu. Ligde hali hazırda 6 takım yenilmezliğini korurken 3 maç sonunda 9 puana ulaşan takım yok. ayrıca aynı şekilde 6 takımda galip gelebilmiş durumda degil.

İlk hafta derbi mücadelesi taraflarından biri olan GS2007 aldığı 4-0'lık galibiyetin ardından bir beraberlik bir mağlubiyet alırken, Gilead FK kendini toparlayarak kritik 2 galibiyet aldı. FC Çapar ve Yeşilşehirspor 7şer puanla ilk iki sırayı paylaşıyorlar. grubun en çok gol atan ve yiyen takımı olan Gilead FK'da 3. sırada yoluna devam ediyor.

Deplasmanda 3-0 kazandıkları SSSSeYTaNSSSS maçından sonra teknik Direktör Emre Yavuz Yaptığı açıklamada takımın moral olarak kendine geldiğini, lig ikincisi konumundaki Yeşilşehirspor takımını 15000 taraftarımızın da desteğiyle yenip ligin hemen başında ilk iki içindeki yerlerini almak istediklerini belirtti.Ayrıca bu sezon da genç oyuncularınaa çok guvendiğini ve onlardan geçen sezonki gibi başarılı bir performans beklediklerini belirtti.

Benim aktaracaklarım bu kadar sözü merkeze, Ercan Taner'e bırakıyorum. İyi akşamlar.

Turkiye Forum Moderator

Zilan Azadi

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #16 on: March 14, 2012, 07:56:38 PM »
Bugün deplasmanda oynadığımız maçı her ne kadar kaybetsek de oyuncularımı üstün performanslarından dolayı tebrik ediyorum... Yakaladığınız fırsatları değerlendiremeseniz skor istemediğiniz bir şekilde olabilir tabikide. Bugün bunu tekrar gördük. Rakibi de küçümsememek gerek, onlar da iyi oynadılar, çabaları takdire şayandı... Kendilerini tebrik ederiz...
Temennimiz yarınki Şampiyonlar ligi maçında turu geçen taraf olmak... Oyuncularıma bugünü unutup önümüzdeki maça odaklanmaları konusunda temennilerde bulunacaz... Hadi hayırlısı bakalım...
Sevgi her zorluğu aşar, her kapıyı aralar...
Sevgi aşkı ezer, gelecek katar...
Sevgiyle kalın...

Team: Zîlan Azadî
Manager: Zîlan MSD
Establish date: 8/11/2011 (season 4)
League : Top Level
Trophy : C-3 & B-3 Winner

MD - Emre Yavuz - LT

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • Virtonomics
« Reply #17 on: October 31, 2012, 12:20:30 PM »
Muhabirimiz Sezer Özmen; Gliead FK Arena'dan bildiriyor. Sezer, Gilead FK'de hareketli saatler yaşanıyor gelen haberler doğrultusunda. Neler oluyor orada?

Ercan Taner, herkese iyi gunler dileyerek başlamak istiyorum. Seninde dediğin gibi Gilead FK kulüp binasında hareketli saatler yaşanıyor. Aslında çoklu bir gündem var. Sabahtan buyana olanları sırayla aktarmak gerekirse;

Sabah ilk olarak transfer hareketliliği var takımda. sezon sonunda yaptığı taktik değişiklik ile birlikte kanat oyuncularına adeta meydan okuyan Teknik Direktör Emre Yavuz; verdiği rapor doğrultusunda 3 oyuncusunu satış listesine koymuştu. Satışa konulan bu 3 oyuncudan; Kubilay Korkmaz ve Halit Ateş için teklifler geldiği belirtlildi.
Her iki oyuncunun menajerleri kulübe çağırılarak ilgili teklifler iletildi. En geç saat 17:10'a kadar he iki oyuncununda karar vermesi istendi kulüp yönetimi tarafından.

Saat 11.30 sularında 3 sezon önce geçirdiği rahatsızlığı atlatarak takımın başına geri dönen ve 2 sezondur kaçan süper lig biletinden ötürü takımdan ayrılmayı düşünen Emre Yavuz; Kulüp Başkanı Roland Deschain tarafından kulübe çağırıldı ve yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıya geldiği sırada sıkıntılı olduğu görünen Emre Yavuz; toplantı sonrası Roland Deschain ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. İkilinin keyfi yerinde gözükürken ilk konuşan Roland Deschain oldu. Yaptığı açıklamalar ile takımda köklü değişiklikler olacağının sinyallerinide vermiş oldu.

G-FIFA'nın yapmış olduğu açıklamalar dogrultusunda yapılan değişikliklere öncelikle ayak uydurmaya çalışacaklarını belirten Başkan Roland, gözden çıkarılan 2 futbolcu için transfer teklifi aldıklarını; transferden gelecek parayıda kullanarak altyapı tesislerini EN IYI seviyeye çıkaracaklarını belirtti. Böylece dünya çapında bir tesise sahip olacaklarını belirtti. Ayrıca Başkan Roland; yönetim kurulu ile yaptıkları görüşmenin ardından Emre Yavuz'u başarılarından ve kulübe olan bağlılığından ötürü; kulüp içinde daha etkin rol almasını istediklerini ve bu bağlamda Yönetim Kuruluna dahil olması için teklifte bulunduklarını söyledi.

Bu açıklamanın ardında gözler Emre Yavuz'a döndü. Mutlu olduğu görünen Emre Yavuz yaptığı açıklamalar ile taraftarlarında yüreğine su serpmiş oldu. katılmış olduğu yönetim kurulu toplantısında alınan kararlar ile ilgili öncelikle Başkan'a teşekkür ederken, kendisine bu kadar güvenen bir camia ile daha uzun süreler çalışmak istedigini belirtti. Ayrıca yapılan teklifi henüz kabul etmediğini ancak bu teklifin kendisini fazlasıyla gururlandırdığını belirtti.

Gelecek sezon için hedeflerinin arasında yine her zaman olduğu gibi ligi ilk 2 de bitirmek ve kupada en azından finalleri görmek olduğunu belirtti. Taktik açıdan takımın gelişmeye ihtiyacı olduğunu ancak Kulübün gelişim stratejisi olarak altyapı tesislerine verdiği önem nedeniyle takıma ek bir transfer olmayacağını; gelecek sezon altyapıdan gelecek oyuncular ile birlikte takımı başarıya götüreceklerini belirtti.

Basın toplantısından sonra el sıkışarak pozveren ikili ardından altyapı tesislerine geçerek incelemelerde bulundular.

Benim aktaracaklarım şimdilik bu kadar Ercan Taner. Söz Merkez stüdyoda.

Sezere teşekkür ediyoruz. Programımızı her zaman olduğu gibi güzel bir taraftar yorumuyla kapatıyoruz.

Hunili hareket engellenemez...

Turkiye Forum Moderator

MD - Emre Yavuz - LT

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • Virtonomics
« Reply #18 on: April 11, 2014, 07:21:29 AM »
Merhaba sevgili dinleyenlerimiz. Gilead FK ilk sezonunu geçirdiği Süper Lig'de 28. maçlar oynandığında ligde kalmayı garantiledi. Ancak kupada gösterdikleri şaşırtıcı performans nedeniyle 2. turda havlu atmak zorunda kalmışlardı. Gençlerle çalışmayı her daim seven bir teknik direktör olarak bilinen Emre Yavuz ise gelecek sezonun planlarını yapmaya başlamış gözüküyor.

Sözü Adapazarı Gilead FK binası önündeki Sezer Özmen'e bırakıyorum. Sezer hareketli saatler devam ediyor sanırım ?

Ercan Ağabey,dediğin gibi bir durum söz konusu burada. Şaşırtıcı haberler gelmeye devam ediyor kulüpten. Ligde kalmayı garantileyen ekipte Emre Yavuz'un verdiği raporlar doğrultusunda takımdan kopmalar başladı. Takımda oyuncu fazlalığı olduğunu her fırsatta dile getiren Emre Yavuz verdiği listede ilginç isimlere de yer verdiği görüldü.

Hatırlayacağınız üzere geçen sezon takımı sırtlayan ancak bu sezon yeterli verim alınamayan Milli oyuncu Niyazi Demir İtalya'ya satıldı. Bu satış aslında değişimin habercisi gibiydi. Arkasından elimize geçen listede ise bizi şaşırtan oyuncular vardı. Toplamda 5 oyuncunun adı olan liste şu şekildeydi.

Densuşianu Anghel (23)
Tayyar Avci (25)
Sezer Çetinkaya (19)
Murat Mustafa (20)
Bora Sezer (20)

İlk 11'in değişmezleri Tayyar ve Anghel'in satış listesinde olması şok etkisi yaratırken, Başarılı teknik direktörün altyapıdan yetişen genç oyunculara yer vermek için böyle bir girişimde bulunduğu belirtildi. Ayrıca kulağımıza gelen bilgiler doğrultusunda Anghel'in Menajeri olan Popescu'nun kulübe çağırıldığı belirtildi. Yaklaşık 900.000 G değerinde bir teklifin yapıldığı da gelen diğer bilgiler arasında.

Bu arada Emre Yavuz kapıda göründü.

SÖ: Sayın Yavuz, Sayın Yavuz; Zamanınız varsa bir kaç soru sorabilirmiyiz ?
EY: Tabiki buyrun.
SÖ: Anghel ve Tayyar Avci'nin satış listesine çıkarılması hakkında ne söylemek istersiniz ? Her iki oyuncuda takımın sembol isimlerinden ve uzun süredir takıma hizmet eden oyuncular.
EY: Bu kararı almak gerçekten zor oldu. Anghel 7, Tayyar'da 9. sezonunu geçiriyor şu an takımımızda. Kendileriyle çok güzel bir ilişkimiz var. Taraftarlarımız içinde özel oyuncular. Ancak takımın daha ileriye gidebilmesi için ne yazık ki böyle bir aksiyon almak durumundayız.
SÖ: Anghel için bazı teklifler yapıldığı doğru mu ?
EY: Evet bize gelen teklifler var. Oyuncu ile de konuştuk. Aramızda herhangi bir dargınlık yok. Kendisi ile yollarımızı bir aksilik olmaz ise haftasonu ayırmış olacağız. Kendisine şimdiden yeni takımında başarılar diliyorum.
SÖ: Peki taraftar tepkileri ne olacak bu konuda. Kulübün sembol isimlerini sırasıyla gönderiyorsunuz ?
EY: Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Evet kulübün değerli oyuncularını takımdan gönderiyoruz. Ancak bunu belli bir plan çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Bir iki sezon sıkıntı yaşayabiliriz. Hatta küme bile düşebiliriz. Ancak yönetim kurulu olarak bunu göze aldık. Bizim için önemli olan ülkemize en iyi şekilde hizmet edecek oyuncular yetiştirmek. Alt yapımıza güveniyoruz. Giden oyuncuların yerine gelecek başarılı oyuncularımız mevcut. Hamit, İbrahim, Adem, Abdullah... Bunlar örnek gösterebileceğim oyuncular. Bu sezon zaman zaman görev aldı bu oyuncular. Gelecek sezon daha fazla süre alacaklardır gelişimlerine devam ederlerse. Biraz sabır istiyoruz sadece taraftarımızdan. 2. Ligde böyle bir değişimin sonucu olarak kendimizi Süper Lige taşıdık. Ülkenin en köklü takımlarından biriyiz ve bunun altından kalkacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Bu sancılı ama sonucu çok güzel olacak bir süreç. Sezer başka sorun yoksa yetişmem gereken bir antreman var (Gülerek)
SÖ: Çok teşekkür ederiz bize vakit ayırdığınız için.

Evet sayın seyirciler. Gilead'daki değişim rüzgarlarını hep beraber 1. ağızdan öğrenmiş olduk. Anlaşılan o ki taraftarlar yeni transferlerin takıma katılmasını görmek yerine, altyapıdan gelecek yeni oyuncuları sahada görecek. Benim buradan aktaracaklarım bu kadar Ercan ağabey.

Teşekkürler Sezer. Sayın seyirciler programımızı burada noktalıyoruz. Şiddetten uzak, sevgi ve barış dolu bir futbol dileğiyle.

Turkiye Forum Moderator

worsar

• Moderator
  • Professional team
    • View Profile
« Reply #19 on: April 13, 2014, 10:03:35 AM »
 ;)
Team: FC Kastamonu

Manager: Emrah Kılıç

Establish date: 04/12/2010 (season 1)

The Turkish U-21 National Team Manager

GregoryUnubs

• Legendary Team
    • View Profile
« Reply #21 on: July 06, 2023, 06:06:41 PM »
audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

GregoryUnubs

• Legendary Team
    • View Profile

GregoryUnubs

• Legendary Team
    • View Profile
« Reply #23 on: October 06, 2023, 10:09:10 PM »
http://audiobookkeeper.ruhttp://cottagenet.ruhttp://eyesvision.ruhttp://eyesvisions.comhttp://factoringfee.ruhttp://filmzones.ruhttp://gadwall.ruhttp://gaffertape.ruhttp://gageboard.ruhttp://gagrule.ruhttp://gallduct.ruhttp://galvanometric.ruhttp://gangforeman.ruhttp://gangwayplatform.ruhttp://garbagechute.ruhttp://gardeningleave.ruhttp://gascautery.ruhttp://gashbucket.ruhttp://gasreturn.ruhttp://gatedsweep.ruhttp://gaugemodel.ruhttp://gaussianfilter.ruhttp://gearpitchdiameter.ru
http://geartreating.ruhttp://generalizedanalysis.ruhttp://generalprovisions.ruhttp://geophysicalprobe.ruhttp://geriatricnurse.ruhttp://getintoaflap.ruhttp://getthebounce.ruhttp://habeascorpus.ruhttp://habituate.ruhttp://hackedbolt.ruhttp://hackworker.ruhttp://hadronicannihilation.ruhttp://haemagglutinin.ruhttp://hailsquall.ruhttp://hairysphere.ruhttp://halforderfringe.ruhttp://halfsiblings.ruhttp://hallofresidence.ruhttp://haltstate.ruhttp://handcoding.ruhttp://handportedhead.ruhttp://handradar.ruhttp://handsfreetelephone.ru
http://hangonpart.ruhttp://haphazardwinding.ruhttp://hardalloyteeth.ruhttp://hardasiron.ruhttp://hardenedconcrete.ruhttp://harmonicinteraction.ruhttp://hartlaubgoose.ruhttp://hatchholddown.ruhttp://haveafinetime.ruhttp://hazardousatmosphere.ruhttp://headregulator.ruhttp://heartofgold.ruhttp://heatageingresistance.ruhttp://heatinggas.ruhttp://heavydutymetalcutting.ruhttp://jacketedwall.ruhttp://japanesecedar.ruhttp://jibtypecrane.ruhttp://jobabandonment.ruhttp://jobstress.ruhttp://jogformation.ruhttp://jointcapsule.ruhttp://jointsealingmaterial.ru
http://journallubricator.ruhttp://juicecatcher.ruhttp://junctionofchannels.ruhttp://justiciablehomicide.ruhttp://juxtapositiontwin.ruhttp://kaposidisease.ruhttp://keepagoodoffing.ruhttp://keepsmthinhand.ruhttp://kentishglory.ruhttp://kerbweight.ruhttp://kerrrotation.ruhttp://keymanassurance.ruhttp://keyserum.ruhttp://kickplate.ruhttp://killthefattedcalf.ruhttp://kilowattsecond.ruhttp://kingweakfish.ruhttp://kinozones.ruhttp://kleinbottle.ruhttp://kneejoint.ruhttp://knifesethouse.ruhttp://knockonatom.ruhttp://knowledgestate.ru
http://kondoferromagnet.ruhttp://labeledgraph.ruhttp://laborracket.ruhttp://labourearnings.ruhttp://labourleasing.ruhttp://laburnumtree.ruhttp://lacingcourse.ruhttp://lacrimalpoint.ruhttp://lactogenicfactor.ruhttp://lacunarycoefficient.ruhttp://ladletreatediron.ruhttp://laggingload.ruhttp://laissezaller.ruhttp://lambdatransition.ruhttp://laminatedmaterial.ruhttp://lammasshoot.ruhttp://lamphouse.ruhttp://lancecorporal.ruhttp://lancingdie.ruhttp://landingdoor.ruhttp://landmarksensor.ruhttp://landreform.ruhttp://landuseratio.ru
http://languagelaboratory.ruhttp://largeheart.ruhttp://lasercalibration.ruhttp://laserlens.ruhttp://laserpulse.ruhttp://laterevent.ruhttp://latrinesergeant.ruhttp://layabout.ruhttp://leadcoating.ruhttp://leadingfirm.ruhttp://learningcurve.ruhttp://leaveword.ruhttp://machinesensible.ruhttp://magneticequator.ruhttp://magnetotelluricfield.ruhttp://mailinghouse.ruhttp://majorconcern.ruhttp://mammasdarling.ruhttp://managerialstaff.ruhttp://manipulatinghand.ruhttp://manualchoke.ruhttp://medinfobooks.ruhttp://mp3lists.ru
http://nameresolution.ruhttp://naphtheneseries.ruhttp://narrowmouthed.ruhttp://nationalcensus.ruhttp://naturalfunctor.ruhttp://navelseed.ruhttp://neatplaster.ruhttp://necroticcaries.ruhttp://negativefibration.ruhttp://neighbouringrights.ruhttp://objectmodule.ruhttp://observationballoon.ruhttp://obstructivepatent.ruhttp://oceanmining.ruhttp://octupolephonon.ruhttp://offlinesystem.ruhttp://offsetholder.ruhttp://olibanumresinoid.ruhttp://onesticket.ruhttp://packedspheres.ruhttp://pagingterminal.ruhttp://palatinebones.ruhttp://palmberry.ru
http://papercoating.ruhttp://paraconvexgroup.ruhttp://parasolmonoplane.ruhttp://parkingbrake.ruhttp://partfamily.ruhttp://partialmajorant.ruhttp://quadrupleworm.ruhttp://qualitybooster.ruhttp://quasimoney.ruhttp://quenchedspark.ruhttp://quodrecuperet.ruhttp://rabbetledge.ruhttp://radialchaser.ruhttp://radiationestimator.ruhttp://railwaybridge.ruhttp://randomcoloration.ruhttp://rapidgrowth.ruhttp://rattlesnakemaster.ruhttp://reachthroughregion.ruhttp://readingmagnifier.ruhttp://rearchain.ruhttp://recessioncone.ruhttp://recordedassignment.ru
http://rectifiersubstation.ruhttp://redemptionvalue.ruhttp://reducingflange.ruhttp://referenceantigen.ruhttp://regeneratedprotein.ruhttp://reinvestmentplan.ruhttp://safedrilling.ruhttp://sagprofile.ruhttp://salestypelease.ruhttp://samplinginterval.ruhttp://satellitehydrology.ruhttp://scarcecommodity.ruhttp://scrapermat.ruhttp://screwingunit.ruhttp://seawaterpump.ruhttp://secondaryblock.ruhttp://secularclergy.ruhttp://seismicefficiency.ruhttp://selectivediffuser.ruhttp://semiasphalticflux.ruhttp://semifinishmachining.ruhttp://spicetrade.ruhttp://spysale.ru
http://stungun.ruhttp://tacticaldiameter.ruhttp://tailstockcenter.ruhttp://tamecurve.ruhttp://tapecorrection.ruhttp://tappingchuck.ruhttp://taskreasoning.ruhttp://technicalgrade.ruhttp://telangiectaticlipoma.ruhttp://telescopicdamper.ruhttp://temperateclimate.ruhttp://temperedmeasure.ruhttp://tenementbuilding.rutuchkashttp://ultramaficrock.ruhttp://ultraviolettesting.ru