Tako i treba. Razumijem sta Dantes prica, ali mislim da upravo to selektori i rade. Ne mozes ocekivati od selektora koji igra kvalifikacije da forsira igrace sa malim CA, jer su ipak kvalifikacije i svjetsko u pitanju, iako sam primijetio da i U21 selektor cesto daje priliku u slabijim utakmicama igracima sa manjim CA, ali perspektivnim LA. Sledece sezone kada U21 bude igrala prijateljske, a ne kvalifikacije, tada ce se moci intenzivno davati prilika slabijim igracama sa slabijim CA ali velikim LA i PR, ali ostavimo to za sledecu sezonu, tada ce vjerovatno biti i novi U21 selektor, jer sadasnjem istice mandat.
Sto se tice A selektora, ista prica, ove sezone se igraju prijateljske i on iako ne mora (jer je to ipak A repka), daje sansu perspektivnim igracima (kao sto on rece na deficitarnim pozicijama) sa manjim CA ali velikim LA, kako u buducnosti te pozicije ne bi vise bile deficitarne. Isto tako, sledece sezone kada krenu kvalifikacije i svjetsko za A repku, normalno da ne ocekujem od njega da zove i dalje te mlade, nego ce logicno igrati sa najjacim sastavom jer je ipak cilj odlazak na svjetsko i tamo napraviti uspjeh, a ne forsiranje buducih reprezentativaca. On i sledece sezone moze davati sansu mladjim u slabijim utakmicama, ali ja mu to ne bi preporucio, jer znam koliko su mene zajebavale upravo te "bot reprezentacije", dok sa aktivnim nisam imao problema, ali opet to je na njemu da odluci, on je selektor, hehe.