Author Topic: EVO KOLIKO x??x VOLI RH....  (Read 279 times)

Golex

  • Moderator
  • All Star Team
  • *****
  • Posts: 383
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
EVO KOLIKO x??x VOLI RH....
« on: January 14, 2022, 09:32:56 PM »
Mogu čak razumjeti da netko može nekoga mrziti toliko bolesno koliko to ćini x??x prema meni, ali ne mogu razumjeti da netko poput njega, koji je uz to pripadnik Hrvatske vojske - HRVATSKE RATNE MORNARICE, te časnik HV, da nevoli vlastitu zemlju, koju bi isti trebao braniti, ukoliko bi to zatrebalo.

Siguran sam da će x??x biti izlika da je ovaj dojam (da ne voli vlastitu državu) samo zbog toga što sam ja selektor Hrvatskog nacionalnog tima u GKO. Ali današnji njegovi komentari u meču između Hrvatske i Italije u kvalifikacijama za Svijetsko prvenstvo zapravo potvrđuje, ne samo o tome o kakvoj se osobi radi, već koliko nisko netko može pasti i besramno se uvlačiti i ulizivati Talijanima. Na početku meča x??x je postavio očekivanu (i ranije pripremljenu poruku za mene:
"x??x : VAN iz repke FC,DML,DC !! JADNIČE LJIGAVI,BIJEDO BIJEDNA OFUCANA,KAKO JADNI POTEZI,OD NAJVEĆEG NEPRIJATELJA UZIMAŠ IGRAČE I TRAŽIŠ USPJEH!"  da bi nakon toga, u tijeku samoga meča postavio dvije "domoljubne" poruke:
"
x??x : I Vespri suonò!! Stringiamci a coorte SIAM PRONTI ALLA MORTE l"Italia chiamò!!! "

i potom

x??x : Dall"ALPIaSICILIA dovunque è Legnano,ogn"uom di Ferruccio ha il core ha la mano.I bimbi d"Italia si chiaman Balilla.Il suon d"ogni squilla"
 

Iako ne znam talijanski jezik, google translator je ipak dočarao domoljubnu ushičenost našeg "hrvata" (po potrebi) i evo slobodnog (google) prijevoda:
"...Večernja je zvonila!! Pridružite nam se u kohorti SPREMNI SMO NA SMRT Italija zove !!!
Od "ALPA do SICILIJE, gdje god da je Legnano, svaki čovjek Ferruccia ima srce, ima ruku." Djeca Italije zovu se Balilla.Zvuk svakog zvona...."


Vjerovali ili ne ali je ovaj tekst zapravo tekst Talijanske nacionalne himne koja se izvodila i u vrijeme kada je Dalmacija bila pripojena Dučeovoj fašističkoj Italiji !!
I sada za bolje razumjevanje pogledajte malo bolje logo kojim se koristi naš čuvar Hrvatskog Jadranskog mora i vidjeti će te da je to upravo dio Hrvatske koji je nekada bio pripojen Italiji!!


Svakom pametnom je ovo dosta da shvati o kakovoj se osobi (x??x) zapravo radi!!

Na istom meču jedan (od dvojice) talijanskih navijača je napisao (iako taj prijevod google translator nije najbolje preveo, ako netko zna talijanski molio bih da ovo ispravno prevede) : "...Il sangue d Italia e il sangue polacco bevé col Cosacco, Ma il cor le bruciò .... Son giunchi che piegano le spade vendute già l Aquila dAustria Le penne ha perdute ..." ali iz njega se može dokućiti što je isti htjeo reći: ".. Krv italijanska i krv poljska pila se s kozakom, Ali srce ih je peklo.... To su rogovi koji sklapaju mačeve već prodani Orao Austrije Perje je izgubilo ...". Očito je da mi Hrvati nikada nismo bili dragi Talijanima, niti prije, niti danas, stoga ovo uvlačenje x??x u talijansku stražnjicu, pardon čizmu govori o njegovoj odanosti kao profesionalnog hrvatskog časnika zaposlenog u  hrvatskoj ratnoj luci Lora u Splitu!!

p.s.
Naravno, njegovi igraći više nisu na popisu NT jer i prema današnjem rezultatu to i nezaslužuju. Vjerujem da će reći da sam tome zapravo ja pridonijeo (moguće da je dijelom u pravu), ali s obzirom kakav kvalitet (i izbor) imamo za NT, rezultat je očekivan! Još bih dodao da se više neću kandidirati za izbornika, neka dotični preuzme repku (jer ju je već i prije vodio, kao i njegovi trabanti, bez ikakovog uspjeha, kada je repka bila puno jača nego ova današnja)
Uzgled pogledajte poruke koje je napisao uz svakog od svojih igrača koji su bili na popisu za NT.
Uz Borko Tomčića (DC) je napisao: "...BOBO SKIDAJ GAČE SAD ĆU DA TE JEBEM!MRTVU MATER TI JEBEM: VAN IZ REPREZENTACIJE!!!!By:Plazy",
uz Zlatko Pavletića (DML): "...ČIME MAŽEŠ KARU DA STOJI USPRAVNO?MRTVU MATER TI JEBEM: VAN IZ REPREZENTACIJE!!!!By:Ursy.." i za token igrača kojega je izvukao iz akademije (i kojega je jedino uvodio u igru, da napreduje, dok je sve ostale (kao i danas) držao u Youth team i potom prodavao),
tekst uz Željko Matić (FC): "...AFRIČKA ŠLJIVA-NE PADAAA!!!MRTVU MATER TI JEBEM: VAN IZ REPREZENTACIJE!!!By:Baby..."
Šta više reći osim da je bolest dobrano uznapredovala i naravno i ove slike (sa "poučnim" tekstom) ću dodatno upotpuniti i iskoristiti u kaznenoj prijavi na policiju zbog vrijeđanja na društvenim mrežama!!

   
« Last Edit: January 14, 2022, 11:31:38 PM by Golex »
My team: FC Golex (131510)
Croatian Top level team

Golex

  • Moderator
  • All Star Team
  • *****
  • Posts: 383
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
Re: EVO KOLIKO x??x VOLI RH....
« Reply #1 on: January 15, 2022, 10:01:21 PM »
Očekivano naš ljubitelj žabara je (naknadno) obrisao uvredljive poruke, koje su bile ispisane uz njegove igrače u NT i sada tih poruka više nema, ali i dalje postoje u arhivi i u pripremi su za predaju na policiji. Dođe mi da ih ponovo stavim na popis NT, pa da vidimo da li će riečitost dotičnog ljubitelja žabara ponovo bude aktualna. Možda to i napravim ...
::)
 
My team: FC Golex (131510)
Croatian Top level team