Author Topic: x??x i bolesne objede "maloga Gebelsa" na chatu i forumu  (Read 288 times)

Golex

  • Moderator
  • All Star Team
  • *****
  • Posts: 378
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
x??x i bolesne objede "maloga Gebelsa" na chatu i forumu
« on: July 23, 2019, 09:18:47 PM »
PAŽNJA!
AntiCheater999(339992) iz  USA je LAŽAN profil koji je napravio stvarna varalica iz Hrvatske x??x (145742) i njegov tim FC I N V I S I B L E (260654)  .


Na Cro chatu i globalnom chatu , te na forumu naš vrli i bolesni x??x,  koji sebe naziva Nevidljivim (heh.... visoko mišljenje ima o sebi) danas se "radosno obradovao" postu koji je objavio (najblaže rečeno) IZVJESNI AntiCheater999 . Ali idemo redom:

 Postoji SAMO jedan i ISTINSKI AntiCheaters (187660) iz Korea DPR   , koji je pravi borac protiv varalica u GKO svijetu, dok je LAŽNI AntiCheater999(339992) iz USA, kojeg je napravio menadžer x??x (145742) samo da bi nastavio prljavi rat protiv mene i moje momčadi.
Kako je to x??x (145742) napravio:
1.   Kreirao lažni profil u USA i koristeći se nickname poštenog borca u GKO AntiCheater kako bi zavarao sve u GKO svijetu (u početku je i  mene uspio prevariti jer nisam mogao vjerovati da je sve to PRAVI AntiCheater mogao napisati)
2.   Napravio objavu na Forumu GKO pod lažnim nickname AntiCheater999(339992), montiranjem slika (Photoshop za početnike), izmišljenom prićom pokušao je “dokazati” umiješanost moga tima u nepoštene radnje
3.   U poruci na Croatia chatu i Global Chat navodi tekst : 
 AntiCheater999 : FC golex(131510) the notorious cheater has done it again .Same IP ,Quite profitable to cheat Take a look at this shit! http://forum.gokickoff.com/index.php?topic=19929.175 [f_id]19929.175[/f_id][/b]
Možete primjetiti PRVU pogrešku: ime moga tima je napisao FC golex(131510) dok je ispravno FC Golex(131510)    - znaći da je napisao ime moga kluba drugačije neko je to u službenoj verziji sa početnim malim slovom “g” umjesto veliko slovo “G” !!

Takvu grešku može napraviti netko tko jako dobro poznaje ime moga tima i koji inače piše ime kluba sa početnim malim slovom! Svatko drugi (pa i pravi AntiCheater) napravio bi copy-paste imena kluba i ID, samo "naš genijalac" prvo napiše ime moga  sa malim slovom (jer ga oduvjek tako piše!) i potom kopira ID i ubaci ga u zagradu!
BRAVO GENIJALAC!!
4.   Stvarni AntiCheaters (187660) iz Korea DPR   svoje objave o varalicama objavljuje ISLJUČIVO na njegovom Twiter profilu i na taj način nema greške ili varanja. "Naš" LAŽNI AntiCheater999(339992)    iz USA je iskoristio mogučnost da na GKO Forumu kreira  lažni profil i na taj način pokuša prevariti sve igrače u GKO svijetu sa “njegovom (lažnom) istinom”
5.   Sa LAŽNIM profilom vrli naš x??x, odnosno AntiCheater999(339992)   iz USA je napisao poruku u stilu "PRAVOGA" AntiCheatersa:”… FC golex(131510) the notorious cheater has done it again .Same IP Two worthless players have been sold over 2 million.7/3    Have a lot of team ,Quite profitable to cheat,Friendly ,Another.  Take a look at this shit!…”  sa slikom mojih IP adresa i mojim transakcija na kojima su podvučene:
6.   Proglasiti GK od LA10 kao LA7-8 ...to može samo idiot:

Ovoga mladoga GK je na listi 014/100 u svijetu mladih GK i prvi na listi GK u mladih Srbije, prodao sam za 12,5M i vjerujem da je danas na transfer listi, njegova najniža cijena mogla bi biti 20M. Njega je kupio moj prijatelj Rasha iz Srbije (koga svi znate) prema unaprijed dogovorenoj cijeni. Danas bi ovaj igrać na transfer listi vrijedio puno više, njegova postignuta cijena bila bi puno veća od plaćenih 12,5M. Problem koji vidi x??x odnosno LAŽNI AntiCheater999(339992)  je taj što je ovoga GK upravo kupio baš Naissus (33011). Drugi problem koji "vidi" naš vrli menadžer x??X alias AntiCheater999 je taj što su još 3 moja igraća kupila dva različita tima koja imaju predznak Naissus, jedan iz Hrvatske i drugi iz BiH (oba tima imaju dozvolu Admina da budu u igri!). Koliko se sjećam radi se o igraćima LA8-9. Takvih transakcija na transfer listama imate "mali milion" i nitko zbog njih nije imao problema. Zanimljivo, čak su i neki prodani igraći od strane x??x (da ne spominjemo braću Medić) LA8-9 prodani po sličnim iznosima. Naravno, po promišljanju promočurnog x??x te transakcije su u redu, samo Golexove su sumljive :-)
Naravno opet "gura" pod moje upravljanje NK Biokovo, čudim me da nije ubacio  još kojega koje je ranije navodio da su pod mojom upravom. NAZDRAVLJE!
Svima vama je već poznato koliko motsova x??x sa svojim timovima i trabantima "lupa" u mečevima protiv moga tima. Naravno i ova sezona je slična prijašnjim, s tom razlikom da bi mogao oboriti rekord u broju "primljenih" motsova.....
Na kraju, kontaktirao sam PRAVOGA AntiCheater i evo šta je odgovorio na moje pitanje da li je on "novi" AntiCheater999 i evo njegova odgovora:

ZA kraj sami prosudite o kakovoj se psihičko-labilnoj osobi radi. Žalosno je što upravo takva osoba je zaposlenik Ministarstva obrane - Hrvatske ratne mornarice, te kao visoki časnik HRM-a može donositi odluke koje mogu odlučivati i o (vašoj) našoj sudbini.

Hebiga, stvarno sam mislio da mi je ova 25.ta sezona u GKO moja posljednja i da ću definitivno napustiti, no izgleda da me x??x svojim "prokazivanjima" ipak pokušava zadržati u igri. Valjda shvaća da igra nebi bila zanimljiva samo sa braćom Medić i sa Sambom, njegovim Brelima, pa i sa Predatorom (da ne nabrajam ostale "njihove").... te da "ostatak" lige od strane Gia, Tony Maranta, Pivkana, Nevena, te još poneki menadžer poput Vukovara, mikia, mudroga... nebi im predstavljao problem da se dogovore i ostvare tko će on njih biti prvak, tko će osvojiti kup, tko će igrati u WCL. To su i do sada radili, samo ih je moja malenkost sa ustrajanošću koju imam sprječavala da taj naum već nekoliko sezona nemogu ostvariti !! Također, svaka čast svima onima koji se ne boje protiv njih igrati sa motivacijom...
B R A V O O O O O O O O AntiInvisible !!!!!!!!!!!!!!!

p.s.
Evo odgovor koji je ISTINSKI AntiCheater ostavio na internacionalnom GKO Forumu u svezi "istine" dotične persone:

http://forum.gokickoff.com/index.php?topic=19929.175« Last Edit: July 23, 2019, 09:43:38 PM by Golex »
My team: FC Golex (131510)
Croatian Top level team