Author Topic: Nova nebuloza i "genijalnost" od strane X??X....  (Read 567 times)

Golex

  • Moderator
  • All Star Team
  • *****
  • Posts: 378
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
Nova nebuloza i "genijalnost" od strane X??X....
« on: February 25, 2018, 08:02:02 PM »
Quote
Opetovano lupetanje samozvanog nevidljivog x??x-a opet je dosegao vrhunac njegove matematičke sposobnosti i analizi meča, koji se svoje "sposobnosti" iskazao nakon našeg završenog ligaškog meča na njegovom terenu dana 24.02.2018.g., koji je uzgred zavrsio sa 0:0, sto doticni proglasava mojim neuspjehom
Naime, svoje bisere je predhodno najavio na nacionalnom chatu, i to izgleda ovako:

Quote
...da bi doticni na chatu od meča doživio "intelektualno-matematički orgazam" iznoseći niz "dokaza", "vrhunskih" analiza
(Link od meča: ).
Quote
Poceti cu sa njegovim uvodnim biserima:


Quote
...da bi potom započeo sa usporedbom njegova tima..


Quote
.... i moga tima:


Quote
Haha...koja glupost ...Znaći imam u prvih 11 igrače dva (2) sa LA12, tri (3) sa LA11 i svi ostali su najmanje sa LA10.  "Dragi" moj nevidljivi, da je bar tako kako kažeš, na tvoju žalost to nije tako. Naime, u mecu su igrali moja dva (2) igraca sa LA8 i LA9 AKo si ovako dobar analiličar i u HRM, onda smo najebali u mogucem slijedecem ratnom sukobu:


Quote
Naime, statistika nakon meca je izgledala ovako:


Quote
Doticni ovu situaciju objasnjava:


Quote
"Vrsni analiticar" ocito shvaca da je uvijek bolji onaj tim koji ima na kraju meca vise plavih strijelica i sto manje crvenih strijelica...hahaha....koja glupost !! Necu te poducavati o tome sto sve znaci u statistici meca, vec me veseli cinjenica da nemas pojma o ovoj igri. Da je tako kako ti mislis da je, hajde onda objasni cinjenicu koja je je neupitna, i zasto je tvoj prijatelj doktor Frane izgubio ovaj ligaski mec:
[/b][/size]

Quote
Prema tvome shvacanju ove igre ovaj mec je trebao zavrsiti najmanje 10:0 za tvoga prijatelja, međutim stvarnost govori drugacije !!
Quote
I jos jedna stvar sto se tice mojih kupovina igraca:..... Ja sa svojim novcem kupujem ono sta ja hocu i mene nije briga kako i koliko ti placas za kupovinu svojih igraca. Samo nemoj reci da igrace koje sam kupio nista ne vrijede, e to bi bio zaista vrhunac tvoga (ne)znanja o ovoj umirucoj igri, u kojoj sam ostao samo zato da bi TEBI i slicnima dokazao koliko neznate o njoj!!
My team: FC Golex (131510)
Croatian Top level team