Author Topic: Izbori za novog izbornika za sezonu 13! (prepiska sa chata)...  (Read 4252 times)

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
Izbori za novog izbornika za sezonu 13! (prepiska sa chata)...
« on: December 28, 2014, 07:06:19 AM »
Na chatu je započela rasprava o izborima za novog izbornika NT, s obzirom da je vrijeme božićnih blagdana i novogodišnjih praznika i mnogi nisu uz računala, otvorio sam ovaj post na forumu kako bi se lakše moglo raspravljati o ovoj temi.

Kako je o ovoj temi prvi započeo raspravu x??x, evo njegovih chat postova:

x??x:".... Ovako dečkovi hr-gko zajednice.mislija san dal da napisem ovako nešto ili ne,ali moram! Inetresira me zašto nitko nije "nabacio"bilo kakav komentar na repku i vođenje repke dalje? Zašto nitko nije spomenuo ispadanje HR repke u 90+minuti sa svjetskog prvenstva!(bravo Brce-nisi ti kriv zbog 90+minute)
zanima me da li če se opet kandidirati Tony Marant.(sorry Toni,stvarno neman nista kontra tebe-nemoj,please krivo shvatit),Bajra ili takvi likovi koji se kandidiraju samo radi nagovora kretena ove Hr Gko zajednice(ne želim sad prozivat nikoga),i onda ispadnu "debili"jer nisu uspiji doć do izbornika
 radi nagovora nekih ljudi koji blage veze nemaju niti s igrom niti s taktikom..jeli tony ,Bajra i drugi-da li se isplati "obrukat" i prijavit se za kandidaturu i onda ne dobit izbornicku poziciju.--ne isplati se--zašto--zato šta se izbornička pozicija treba JAVNO dogovorit između aktivnih članova
hr-gko zajednice,i mora bit unaprijed riješena.znači kandidira se 1 manager i za njega se glasa...dok se drugi članovi NE kandidiraju,i NE rade "debila"od sebe (zbog kandidiranja s negativnim završetkom).Hv
ala!!Živili mi sto + godina svi!!!"

Slijedi xerexy-ev odgovor:
Xerexy: "...x??x svak se more kandidirat ne vidin u čemu je problem vlada demokracija, brce je od mene ima podršku svaku utakmicu bilo je utakmica i sa 1 komentarom, koji je moj kolega medo to zna, imali smo i sriču belgija izgubila zadnje kolo i nesriču primili usrani gol jebat ga to je nogomet!
generalno ima nas 10ak u zajednici i nismo složni straj me kako bi bilo da nas je 100 tek onda bi bija totalni kaos uglavnom prava hrvatska liga :P btw i ja zadnji put vodim u21 vrime je da se neko drugi uvati u koštac :)
I kad več pišem kakvi smo i koliko nas ima i koga uopče briga govori i to da smo napravili popis sa PRAVIM hrvatskim imenima ima prije 4 sezone imali smo i bajru koji je bija moderator pa kita, sad je moderator Golex i njega molim da sredi da to krene iako mislim da neče bit ništa od toga!

------------
Odgovor x??x-a:"....geni problem je u tome sta izbornik ne dobija potporu(nisan napa tebe direktno-koji uvik reces sritno)nego opcenito.ocu rec da bi se izbornik triba javno izabrat bez kandidature.(al ako nekome odgovara kandidirat se a ne postat izbornik onda ok)necu u to ulazit,za mene je to brukanje
jer nisi/je dobija potporu od zajednice---al onda se opet kandidirat--i opet ne bit izbornik--to nema smisla---a razlog je nagovaranje ljudi koji garantiraju neke glasove koji na kraju nece bit dovoljni za preuzet misto izbornika.u tome je problem..i problem je sta niko nije nabacija komentar
 i kako nismo isli na svjetsko,sta nije bilo bvzvz--primili gol u zadnji sekund,koji nas je kosta prvenstva...normalno da nece bit nista,ka sta nije nista bilo od prijava adminu tih istih moderatora koji lazu i kradu pare(G-ove) tj dobijaju ih na poklon od svojih velikih prijatelja"

My team: FC Golex (131510)
GKO MODERATOR of Croatia*****
Nickname - Golex (66825)

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
Re: Izbori za novog izbornika za sezonu 13! (prepiska sa chata)...
« Reply #1 on: December 28, 2014, 08:35:12 AM »
Evo i mojih promišljanja na ovu temu i odgovora:
1.Izborniku medi je jako malo falilo da ostane "na konju", umjesto što je završio pod "kopitama" i ta nesretna zadnja minuta (i gol Španjolaca) je uništila san o boljem plasmanu naše NT repke. Imali smo veoma jaku grupu u kojoj smo mogli biti među 2 tima koja su prošla dalje, nažalost nismo. Izgubili smo neke mečeve koje nismo smjeli i u tome se skriva "tajna" ispadanja. Medo je vodio repku kako je najbolje znao i vjerujem u njegove najbolje namjere, no nismo imali sreće i neželim uopće loše suditi o načinu vođenja, taktici i izboru igrača, jer to je pravo izbornika, naposlijetku i njegova odgovornost. Nismo prošli i ovo se moglo dogoditi bilo kome drugome, ne samo medi!
2. Od kuda tebi pravo x??x da zahtjevaš da se samo jedna osoba kandidira na izborima za koga će SVI glasovati. E majke ti, pa dobro bi došao u Sjevernoj Koreji, gdje bi se tvoj prijedlog veoma svidio Velikom vođi. Čovječe shvati da živiš u demokraciji i da se SVATKO može kandidirati, te da si koji nisu postali izbornici si veoma uvrijedio jer si ih nazvao "likovima" koji su ispali "debili" i koji su se zbog toga "obrukali" (to što si stavio navodne znakove neznači ništa manje od uvrede koje si izrekao)
3. Kažeš da su se kandidirali "...neki ljudi koji blage veze nemaju niti s igrom niti s taktikom....". Ti stvarno ili nemaš mozga ili neželiš shvatiti kakva je ova igra?! Kako ti koji nemaš nikakve izgrađene objekte i koji kupuje gotovo istrenirane igrače (sa tjednom plačom od 30K) možeš suditi i vrijeđati nekoga tko strpljivo izgrađuje objekte i trenira mlade igrače, koji upravo zbog uvođenja tih istih mladih igrača u mečeve, gubi te iste mečeve samo zato da bi mladi hrvatski igrači napredovali i na taj način pomogli NT repki ili U-21 repki. Daj nabroji  te svoje mlade igrače koje si istrenirao i zbog kojih si gubio mečeve samo zato jer si "žrtvovao" rezultat na uštrb njihova napredka!!! Ti si vrlo rano shvatio kako napredovati u ovoj igri, da treba prodati sve mlade iz akademije, zanemariti sve objekte i neizgrađivati ih, te kupovati igrače koji imaju največe iskustvo i to je tajna tvoga "uspjeha" i znanja o ovoj igri. Pa mnogi B-ligaši imaju bolje izgrađene objekte od tebe, mnogi od njih žrtvovali su napredak i plasman svoga tima samo zato da bi trenirali mlade igrače i sa njima "punili" ionako siromašan fond igrača u NT i U-21 repki!
4.Tvoj prijedlog o JAVNOM dogovoru za budućeg izbornika čak i nije loš i nemam ništa protiv da to tako i bude, pa čak da se i ti sam predložiš i postaneš izbornikom (mada u tom slučaju mnogi moji reprezentativni igrači i potencijali mogu zaboraviti da će dobiti poziv od tebe)!
5.Xerexy, moderator sam postao samo zato što sam u nekoliko navrata pisao adminu da ubaci prijevode za mečeve koje sam im ja poslao prije 3-4 sezone i koji su (nakon početka nove sezone i restarta igre) ponovo vratili na "stari" i netočan prijevod. Nakon 3-4 moje poruke odgovorili su mi da prijevoda koji sam im poslao više nemaju (?!) i da vidim kod moderatora Bajre i kad sam im rekao da je Bajra neaktivan, jednostavno su mi prikačili tog konjića za moderatora! Planiram kad se vratim doma za koji dan, pisati adminu da me skine sa moderatora!!
6. x??x - samo me dobar kućni odgoj sputava da te pošaljem...gdje zaslužuješ! Kažeš da "..tih istih moderatora koji lazu i kradu pare(G-ove) tj dobijaju ih na poklon od svojih velikih prijatelja..."  Evo poklanjam ti sve pare koje sam dobio od admina samo zato što sam moderator i kupuj sa njima nove  i  istrenirane igrače sa kojima češ možda jednoga dana i postati ono što bolesno želiš - biti prvakom GKO Hrvatska! Svu zaradu sam ti već proslijedio i pogledaj svoj budžet, bogatiji si za 0 G koje sam do sada dobio!! Za ovo što si me nazvao da LAŽEM, zahtjevam od tebe da objasniš ne samo meni već cijeloj zajednici što sam to lagao jer ću se i ja spustiti na tvoj nivo izražavanja i reći da prestaneš 
My team: FC Golex (131510)
GKO MODERATOR of Croatia*****
Nickname - Golex (66825)

xerexy

• National Team
    • View Profile
« Reply #2 on: December 28, 2014, 11:24:50 AM »
Jeba mater kad sam ja shvatija o čemu je ova rasprava ako je o tome da se repke ne prate to je vec godinama tako pa ne vidim cemu uzbuđenje, ako je do toga ko če bit izbornik imamo izbore i izabire se demokratski lipo, jedino šta meni znaci je da provamo imena igraca dobit naša normalna hrvatska ostalo nisam baš shvatija!

paapaak

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #3 on: December 28, 2014, 01:12:53 PM »
Weeeeeee imamo raspravu!! (vidi se da je Božić :D ), koja je doduše zagazila u kulturno pičkaranje, al bitno je da čakulamo!!

Pa da damo koju besidu i na temu.
To da se 2 'rvata imaju problema složit oko boje crnog rižota, to je sasvim jasno, pa XX-ova ideja o "dogovoru" za izbornika mislim da nema nikakve šanse jer izbori su ista procedura ka i pokušaj da se dogovri "jedan kandidat" a to da se ljudi sramote jer nisu dobili izbore, ne slažem se... ti ljudi jednostavno nisu dobili izbore i to je to (moje mišljenje da ti ljudi nemaju dostatno znanje za vodit reprezentaciju pa im nisam da glas ne čini ih blesavima niti onoga koji je skupija večinu pametnim).

O praćenju reprezentacije u vlastito ime neman opravdanje, kad san vidija kolo prije kraja stanje na tablici i već san otpisa situaciju, al ka šta je rečeno skupina je bila zajebata tako da nebi ima ništa prigovorit izborniku.
Generalno gledajuć ima san naviku svratit i bacit oko na utakmice al nema tu gušta kad nema ljudi s kojima bi eventualno prodivanija koju o utakmici ili općenito o bilo čemu tako da smo tute u začaranom krugu.

A od onoga s imenima san odavno odusta (ako slučajno se i dogodi da se more štakod napravit popis je još umene isti onaj koji je par puta slan prije cca 400-500 sezona).

mudri

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: December 28, 2014, 01:42:54 PM »
Sloboda izbora , a tko zna ili ne zna voditi reprezentaciju o tome necemo jel bi se dalo svašta napisati ,tko god bude izbornik neka mu je sa srecom i ja podrzavam svakoga izbornika , slazem se sa GOLEXOM I njegovim postom jel covjek piše istinu , ako poludim ja cu biti izbornik   :-D

chicozg

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #5 on: January 18, 2015, 01:49:44 PM »
 :D
Evo da se i ja kandidiram :-)
pa da ispadnem debil koji ču se obrukat :-)

nedostatak,nemam premium

prednosti

Motivacija
pošten izabir igrača
slušat ću i primjeniti po svojoj strategiji sve savjete

iskreno ću trebati vašu pomoć pogotovo scouting :-)

Kako bi jedan sada gradonačelnik rekao
meni bolje vama nebu gore hehehehe

sala mala,meni isto vama isto

KBK11

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #6 on: January 18, 2015, 03:00:13 PM »
pa zasto bi ispao debil!?

pa jedini debil je ovde ivo aka medo aka svi ostali klubovi, koji je bio manager repke a nije ni rijeci napisao na forumu, niti o repki a niti je ucestvovao u drugim diskusijama, sto nije fer prema ostalim managerima!

mudri

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #7 on: January 22, 2015, 07:56:29 AM »
:D
Evo da se i ja kandidiram :-)
pa da ispadnem debil koji ču se obrukat :-)

nedostatak,nemam premium

prednosti

Motivacija
pošten izabir igrača
slušat ću i primjeniti po svojoj strategiji sve savjete

iskreno ću trebati vašu pomoć pogotovo scouting :-)

Kako bi jedan sada gradonačelnik rekao
meni bolje vama nebu gore hehehehe

sala mala,meni isto vama isto

Evo chico moj glas imaš , samo hrabro    ;-)