meni ovde fali treća opcija. ne može se sve sagledati kao crno i belo. čak i ono belo može biti belje .
da se razumemo ,nisam ja nikakav čistunac koji sad nekom treba da deli lekcije i soli pamet.
u dobroj meri se slažem sa onim što je i jedna i druga strana pisala (ovo nije moj način da se ne zameram ni jednima ni drugima) .gledano sa različitih uglova uglavnom je tačno sve ono što ste jedni drugima napisali i zamerili.
ovo govorim kao neko ko ne pripada ni jednima ni drugima i koji hladnije glave može da donese neku (ličnu) ocenu svih ovih dešavanja.
problem nastaje kod onih zamerki. jer niko ne želi da popusti . svakom je lakše videti trun u tuđem oku nego balvan u svom
trenutni problem je nastao zbog dogovora pre početka sezone da nema mots-a. nisam top-ligaš ,verovatno nikada to neću ni biti, i zato nisam iznosio svoje mišljenje. po meni taj mots daje šansu da drago,vladica,smile,rule... naprave iznenađenje kao što se dešava i u rl. i ne bih ja baš toliko bi protiv tog mots-a. pa nije ovo samo igra gde tim koji ima veći lvl obavezno pobeđuje. čemu onda sve ovo i čemu naše trošenje vremena.
od sledeće sezone igrajte mots i neće biti ovog problema.
malo sam pobegao od teme al nek ovo bude za sve ono napisano po forumu i čatu ovih dana.
kod oba tabora ima istine samo fali malo tolerancije prema drugome.
i realnosti
namerno ovde ne spominjem rašu i crnog jer oni nisu deo ovog posta. koliko sam ja shvatio vaš dogovor o ne mots-anju,raša ga nije prekršio. da li je morano ono što radi sa radničkim kad igra protiv matičnog tima ? NIJE i kraj priče.
ali bilo je primera takvog puštanja bodova i među učesnicima ove rasprave ako ćemo da budemo realni. da ne navodim ja pojedinačno sami ste vi u međusobnim optužbama iznosili .
po meni je delić rešavanja ovog problema vraćanje dopinga,kupovine sudija, nameštanja kladioničara....mots-a .
moj glas ide za opciju tri .