Author Topic: Apspriežam spēli.  (Read 18748 times)

poncix

• Youth team
  • *
    • View Profile
Re: Apspriežam spēli.
« Reply #25 on: September 08, 2012, 07:51:39 AM »
Ar nākamo vēl nē, bet tagad viss labi. Mana google chrome nojūgusies...:D Tagad caur internet explorer. Viss strādā.
Manager of Balvi United. Latvia Top Level.

misterxy

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #26 on: September 14, 2012, 09:00:58 AM »
Kā patīk jaunā transfēru sistēma? Klubs par spēlētāju prasa noteiktu summu, un, ja kāds cits klubs šai summai piekrīt, tad atliek vienoties ar spēlētāju. Spēlētājs aiziet uz to klubu, kurš viņam piedāvā lielāku algu. Tāpat kā īstajā futbolā. :)

poncix

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #27 on: September 14, 2012, 03:22:11 PM »
ideāla sistēma! Man patīk...  ; ;)

poncix

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #28 on: May 30, 2013, 02:01:45 PM »
Es skolā sāku runāt par GoKickOff un manī klausījās tikai 1 cilvēks. Tagad viņš spēlē ar komandas nosaukumu Balvi FC ...
Es jūtu, ka viņš būs aktīvs menedžeris.

Ceru citiem arī izdosies kādu pievilināt šai spēlei :)

misterxy

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #29 on: May 30, 2013, 08:31:34 PM »
Aktīvāk izsakām savas domas un uzskatus, jautājam un atbildam, un tad jau arī jauniem menedžeriem būs interesanti! Neliels padoms iesācējiem - botu komandas šeit ir diezgan spēcīgas (pirmajās divās sezonās par čempioniem kļuva boti), tāpēc tos sākumā nav viegli uzvarēt. Visas botu komandas spēlē ar izvietojumu 4-4-2, kas, manuprāt ir labākais šajā spēlē. Vērtīgi ir nopirkt labu AMC, tas ievērojami palīdzētu cīņā pret botiem (pretiniekam nav DMC).

poncix

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #30 on: June 04, 2013, 03:20:46 PM »
Esmu pamanijis, ka marxxx nav logo komandai. Es par to, lai vins uzliek logo.

Sarauj!!!!

P.s. man lauzta roka, sorry par to, ka nav garumziimju:)

marxx2001

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #31 on: June 04, 2013, 10:48:52 PM »
kko izdomāsim  ;)

poncix

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #32 on: June 06, 2013, 08:02:55 PM »
man ir viens jautaajums... ko dariit ar speeleetaajiem, kurus neviens neperk?(man taadi ir 5) ;D
gribeeju vinjus paarbaudiit friendlijaa, nepaspeeju.

Paliigaa!!!  :-\

misterxy

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #33 on: June 08, 2013, 06:08:36 AM »
Atlaist. Nospied uz spēlētāja nosaukuma, action, release on free. Ja spēlētājs nav spēlējis nevienu spēli savas valsts izlasē, tad viņš tiks atlaists. Pretējā gadījumā jāgaida, kad beigsies viņa kontrakts. Pēc tam spēlētājs parādīsies transfēra listā kā brīvais spēlētājs. Ja arī tad viņu neviens neiegādāsies, tad spēlētājs pazudīs no GKO.

poncix

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #34 on: June 08, 2013, 12:04:29 PM »
Mums jāsāk domāt par latviešu valodu šajā spēlē. Es nezinu, kas jādara, lai tulkotu, bet es ar prieku palīdzētu šai spēlei palikt latviskākai. :)

Kaut kas ir jādara!!! :O

misterxy

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #35 on: June 08, 2013, 04:29:12 PM »
Jāuzraksta lūgumu adminam. Aptuveni pirms gada saņēmu no admina failus, kurus jāpārtulko. Tiku aptuveni līdz pusei, bet tad man sagribējās pārinstalēt Windows. Rezultātā visi faili pazuda, un uz otreizēju lūgumu atsūtīt vēlreiz tulkojamos failus, admini nereaģēja. Varbūt, ja palūgsi, admini tos atsūtīs.

poncix

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #36 on: June 08, 2013, 06:50:37 PM »
Es adminam uzrakstiju uz e-pastu, tagad jācr, ka viss izdosies  :)

poncix

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #37 on: June 10, 2013, 06:21:41 AM »
Jā! Man atsūtīja failus, tagad jāsāk tulkot. Vai kāds negrib tajā piedalīties?  ;)

misterxy

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #38 on: June 11, 2013, 01:21:17 PM »
Atsūti kādu mapi uz [email protected], mēģināšu palīdzēt.

poncix

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #39 on: June 13, 2013, 06:37:20 PM »
Esmu pamanījis, ka daži klubi iznomā spēlētājus. Kā to var izdarīt?  :-\

misterxy

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #40 on: June 14, 2013, 08:48:06 PM »
Izīrēt spēlētājus var tikai premium pakas īpašnieki. Liela jēga no izīrēšanas pagaidām nav. Ja nodosi savu spēlētāju vājākam klubam, tad kluba treniņu laukuma līmenis un treneris noteikti būs vājāks par tavu klubu. Turklāt nevarēsi izīrētam spēlētājam trenēt tās prasmes, ko pats vēlies (varbūt svešā klubā viņš pat netiks trenēts). Izīrēt spēlētāju būtu jēga tad, ja:
1. Viņa pašreizējais līmenis (CA) būtu jau sasniedzis septīto līmeni, kad prasmes vairs nepaaugstinās no treniņiem, bet tikai no spēlēm.
2. Viņa spēju līmenis (LA) būtu augstāks par septīto.
3. Šāds spēlētājs (ar EV augstāku par 700.000!) netiktu tavas komandas sastāvā un paliktu bez spēļu prakses.
Tas ir tālas nākotnes jautājums, kas pašlaik nav īpaši aktuāls.

poncix

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #41 on: July 10, 2013, 08:38:35 AM »
Es vēlos reklamēt savus spēlētājus globālajā čatā, bet nezinu, kā jāraksta, lai uz ikonas uzspiežot parādās mans izvēlētais spēlētājs.

[p/id][/p/id]

misterxy

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #42 on: July 10, 2013, 04:17:57 PM »
[p/id] spēlētāja ID [p/id]

poncix

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #43 on: July 10, 2013, 07:05:21 PM »
Paldies.  :)

xXMsMXx

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #44 on: July 15, 2013, 07:13:36 PM »
Man ir jautājums. Kāpēc kad es vēlos pārdot spēlētāju rāda ka es saņemšu tikai 50% no viņa cenas? :-\

misterxy

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #45 on: July 16, 2013, 05:02:30 AM »
Spēles veidotāji uzlikuši ierobežojumus, lai menedžeri nepelnītu naudu, spēlētājus pērkot lētāk un pēc tam pārdodot dārgāk. Vismazāk procenti tiek noņemti par spēlētāju no savas akadēmijas, kurš trenēts vismaz vienu sezonu, visvairāk - par spēlētāju, kurš tiek pārdots tūlīt pēc nopirkšanas.

poncix

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #46 on: August 09, 2013, 06:25:58 AM »
Man ir ļoti ļoti ļoti liela problēma.
Kad pienāk piektdiena, man atņem 52500 G. Es uz kalkulatora aprēķināju un secināju, ka man ņem naudu nost arī par algām.
Kā tas iespējams, ja vēl nesen man piektdienās nauda gāja plusā?
Es šosezon uzlaboju spēlētāju istabu, vai tas algu budžets Ieliekas tikai nākamajā sezonā, kā spēlētāji akadēmijā, vai arī uzreiz?
Dēļ šīs problēmas man uz brīdi bija - G    :-\

misterxy

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #47 on: August 10, 2013, 07:04:05 AM »
   Spēlētāju istaba very bad līmenī maksā tikai 1.000 G, tāpēc tai nav pārāk liela nozīme uz kopējiem izdevumiem. Man katru nedēļu novelk aptuveni 100.000 G par kopējām algām un tikpat par būvju uzturēšanu. Klāt nāk aptuveni 100.000 no sponsoriem, kā rezultātā katru nedēļu rodas aptuveni 100.000 lieli zaudējumi. Sezonas laikā, viena mājas spēle dod aptuveni 200.000 G lielu ienākumu, tāpēc nedēļā rodas aptuveni 100.000 G liels pārpalikums. Starpsezonu laikā līgas spēles nenotiek, tāpēc visiem finanses iet mīnusos.
   Jaunā sezona sāksies rīt, tad arī uzlabosies finansiālie rezultāti. Labā ziņa ir tā, ka esi uzlabojis spēlētāju istabas līmeni. Jaunās sezonas sākumā spēlētājiem paaugstinās algas (tiem, kuri iepriekšējā sezonā cītīgi trenējušies), un jaunais algu kopējais līmenis var pārsniegt spēlētāju istabas līmeni. Tikmēr, kamēr citi menedžeri paaugstinās savu spēlētāju istabas līmeni (divu nedēļu garumā), lai varētu noslēgt jaunus līgumus ar saviem spēlētājiem un nopirkt tirgū jaunus spēlētājus, tu varēsi tirgū nopirkt salīdzinoši lētus spēlētājus. 

poncix

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #48 on: August 10, 2013, 07:19:29 AM »
No tā, ko tu pateici, es ļoti daudz iemācijos, bet tu mazliet pārprati jautājumu;D(Vai arī es nepareizi uzrakstīju)
Es domāju, ka algu budžets nomaksā visas algas, ja algu maksa nepārsniedz budžetu.
Es visu cītīgi biju izrēķinājis, ka man katru piektdienu ies plusā 2000 G (Par nometnēm 30000, Par nodokļiem 41000) Bet es saņemu no sponsoriem 57000 un no facilities 16000 (Par algām nav jāmaksā)
P.s. Es visu šo laiku biju tā domājis ;p

misterxy

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #49 on: August 10, 2013, 03:52:46 PM »
Spēlētāju istaba very bad līmenī var uzturēt līdz 100.000 G lielas algas. Spēlētāju istabā skaita tikai spēlētāju algas (piemēram, 60.000 G), bet katru piektdienu ir jāmaksā algas spēlētājiem un treneriem (ja treneru algas ir 50.000 G, tad 60.000 +50.000 =110.000). Varbūt neesi pieskaitījis treneru algas?