Author Topic: U21 Kandidatura!  (Read 3111 times)

xerexy

• National Team
    • View Profile
U21 Kandidatura!
« on: December 23, 2013, 08:24:18 PM »
Pozdrav,

svi me znate vjerovatno i uspjehe mojih Gena, a i ja ne pričam o nekim prošlim uspjesima ni slično to me ne zanima jedino šta me zanima je što je sada i šta če biti u budučnosti, dakle ako se odlučite meni dat glas mogu vam obečat:

- igrat če samo oni za koje ja mislim da trebaju igrat
- prvu sezonu prijateljske utakmice čemo vjerovatno sve izgubit jer ču forsirat talente i rezultat mi uopče nije bitan
- dat ču sve od sebe da dođemo šta dalje a može se i lako desit da ispadnemo u kvalifikacijama a i da dođemo daleko garancije NEMA
- svatko mi može uputiti sugestiju i/ili savjet ali moja odluka je zadnja
- kome se gore navedeno ne sviđa neka ne glasa za mene

Moj stil je komunikacija sa svim managerima koji imaju talente za reprezentaciju i sudjelovanje u njihovom razvoju (savjetom naravno), i prije svake utakmice objašnjenje šta kako i zašto se nešto događa u U21, transparentno i pošteno pa ko koga, sretni i veseli bili!

paapaak

• Professional team
  • **
    • View Profile
Re: U21 Kandidatura!
« Reply #1 on: December 23, 2013, 09:31:51 PM »
Evo recesija udarila i na GKO, više te kandidati neče da lažu, obečaju mito i korupciju.

Ovi novi samo šta ne prite batinama ako se glasa za njih.

Golex

• Moderator
  • All Star Team
    • View Profile
    • http://i1352.photobucket.com/albums/q649/Dinko_ri/nogometna_reprezentacija_manja.jpg
« Reply #2 on: December 23, 2013, 09:57:35 PM »
Podržavam ovakav način komunikacije između kandidata za izbornika i svih nas Cro GKO pučana. Također predlažem da se i ostali koji se kandidiraju za U-21 izbornika ( za sada se , osim Xerexy-a, prijavio i menadžerBajra) napišu koje slovo o sebi i planovima. Prvo i osnovno, Izbornik MORA imati Premium account, ne zato  što treba financijski pomagati "mrski" Admin, već zbog toga što na taj način Izbornik  ima najbolju mogućnost uvida i izbor kandidata za U-21. Moguća je sitacija da izbornik bude bez Premiuma, ali u tom slučaju treba imati pomoć svih onih koji imaju Premium...
Trebamo se svi dobro zamisliti o budućnosti naše zajednice, pogotovo jer tonemo sve niže i niže! Imamo očitih problema i guramo ih ispod tepiha. Zajednica nam je podvojena!!
Imamo situaciju da "iskusni" menadžeri radije forsiraju iskusne igrače u liga mečevima, koji mlade ili prodaju ili zanemaruju. Moramo shvatiti da bez uspješnih mladih igrača nema napretka za nikoga, čak i za one koji igraju stalno ili povremeno u WCL-u  i to najčešće sa starijim i iskusnijim igračima (čast izuzetcima).
Ne želim nikoga prozivati ili imenovati ili započinjati raspravu koja bi ponukala sukobe.
Stoga, tko god bude izabran želim mu sreću i uspjeh u radu!
My team: FC Golex (131510)
GKO MODERATOR of Croatia*****
Nickname - Golex (66825)

miros13

• National Team
    • View Profile
« Reply #3 on: December 24, 2013, 07:24:15 PM »
 8) da slazem se, sretno buducem izborniku..... i svim klubovima u WCL-u  8)