Un proverb francez zice „Cine se scuza se acuza” … uneori foarte adevărat. Probabil asta a fost si motivul pt care nu am intervenit pe chat la numite afirmaţii maliţioase ale unora privind transferurile făcute de SCT Câmpina in ultima vreme.
Un alt motiv ar fi si faptul că, privind problema la rece, chiar au dreptate. M-am uitat si eu la transferurile mele si pot spune ca da, privind acolo as putea spune chiar eu despre mine ca am trişat. Acesta e motivul pt care nu am intervenit, orice explicaţii ai da ar fi de prisos. Totuşi pt cine interesează am să le expun.
In primul rând nu am nimic de a face cu P.S.G. Nu ştiu a cui este echipa si ce urmăreşte. E intradevar inexplicabil cum trei transferuri bănoase s-au dus către echipele mele (SCT Campina si Hertha Berlin). Fraier nu e cine cere ci cine da. Privind sumele de transfer nu am nimic de spus, cat am cerut atât mi s-a dat (si as adăuga atât consider ca merita jucătorii vânduţi, deci din punctul meu de vedere nu sunt transferuri umflate). Totuşi, dubios îmi pare ca singurele transferuri ale acestei echipe (P.S.G.) au fost făcute cu echipele mele. Da intradevar este dubios, dar va asigur ca nu am nimic de a face cu aceasta echipa. Care este motivul pt aceste manevre nu il cunosc si sincer am alte treburi mai importante de făcut decât sa îmi bat capul cu aşa ceva.
Cum am mai spus, suna SF, dar asta e adevărul. Cine vrea sa creadă îi mulţumesc pt încredere, cine nu, ii doresc numai bine pt că are toate motivele sa se îndoiască, poate nici eu nu as crede în locul lor.
Unii probabil ştiu ca am vrut sa mă retrag, după meciul din WCC, ciudat e că imediat după aceea au apărut nişte transferuri trăsnet. Dacă prin asta a urmărit sa mă denigreze şi să mă facă să mă retrag, îi transmit pe această cale că nu a reuşit. Mi-am dat seama că am investit prea mult timp şi pasiune pt a renunţa.
Cred ca sunt suficient de deştept sa stiu sa fac niste transferuri. Daca as dori sa fac manevre cu siguranţa nu as face asemenea transferuri prea evidente pt a nu atrage atenţia, mai ales când ai echipa de Top Level si eşti monitorizat de mai multa lume.
Eu va doresc mult succes in continuare si spor la ironii, la asta se pricepe romanul cel mai bine!