Author Topic: Фаворити за освојување и испаѓање во Топ Левел  (Read 11032 times)

TommyJ

• Moderator
  • Professional team
    • View Profile
Слично како и минатата сезона, и оваа сезона очекувам да се искажете со вашите ставови во врска со фаворитите за освојување и испаѓање во Топ Левел, и екипите од Б лигите кои очекувате да влезат наредната сезона во Топ Левел.
Macedonia Top Level winner - season 5; season 7
Macedonia Top Level runner up - season 6; season 9

Igecot

• Moderator
  • All Star Team
  • Never GIVE UP !
    • View Profile
102,3 % сум сигурен дека на првите две места ќе бидиме јас и Tommy !
Други што може да се вмешаат тука - Blaupunkt , Davitkov ...
Очекувам распоред на места да биде нешто како прошла сезона ( место + - )!

А од овие од Б лига што изборија пласман во топ , освен Florina (ако е активен) , од никој друг не очекувам да направи некој поголем резултат .
 Фаворити за испаѓање : Britva , Extremeteam , The Bloody Alboz , Juve Torin ! 4 од 6 сигурно што испаѓаат  ::)
My Team : Coffe Shop      

Astonmk

• Professional team
  • **
    • View Profile
за одбележување е фактот дека оваа сезона ке биде прва во која во топ- ке има 16 активни менаџери тоа значи дека лигата станува посилна  а со тоа потешко и предвидувањето на крајниот изглед на табелата па иако сите имаат свои шанси јас типувам на  coffe shop  а за испагање најголеми кандидати се :
tba,нderim и juve torin зошто веројатно ке бидат послабо активни од останатите.
Што се однесува за б- дивизиите сигурно е дека јас ке атакувам на првото место во б1 зошто лигата е послаба од минатата сезона но колку ке успеам ке видиме ::)

Igecot

• Moderator
  • All Star Team
  • Never GIVE UP !
    • View Profile
Па време дојде Астон и ти да влезиш во ТОП !  8)

Само те молам без некои глупости правење како прошлите сезони ( продавање на состав сред сезона )  :-[

tucko89

• National Team
    • View Profile
За фаворити мислам дека Томи,Игец и блау имаат најголеми шанси за да ја земат титулата, а од сенка може и Давитков да нападне доколку се ангажира максимално како минатата сезона, а за излегување сигурен сум дека јас ке излезам, затоа што знам колку ми е јак тимот, а покрај мене мислам дека и останатите што влеговме имаме големи шанси да се вратиме во Б дивизиите.

investdm

• Professional team
  • **
    • View Profile
jas mislam otpagjam 100 % za dr neznam  :P  :-X

TommyJ

• Moderator
  • Professional team
    • View Profile
Како прв фаворит за освојување е Игец, па јас , и Блау како човек на "молчливите" доаѓа на 3-то мест. Ќе биде доста интересна сезона нема ботови , нема сигурни бодови. Што се однесува до зоната за испаѓање неблагодарно е да се прогнозира и да се бута моралот на дечките кои сега влегуваат во Топ Левел, ама се надевам дека ќе има јака борба до сам крај и малце да бидам пристрасен се надевам Extreme Team ќе го имаме во Топ Левел и наредна сезона

Igecot

• Moderator
  • All Star Team
  • Never GIVE UP !
    • View Profile
Како прв фаворит за освојување е Игец, па јас , и Блау како човек на "молчливите" доаѓа на 3-то мест. Ќе биде доста интересна сезона нема ботови , нема сигурни бодови. Што се однесува до зоната за испаѓање неблагодарно е да се прогнозира и да се бута моралот на дечките кои сега влегуваат во Топ Левел, ама се надевам дека ќе има јака борба до сам крај и малце да бидам пристрасен се надевам Extreme Team ќе го имаме во Топ Левел и наредна сезона

Фала шо ја префрлаш топката на мене  :)

Ами ако се деси Djaci  да испадни ?! ова значи дека појќе сакаш Tucko да остани него Djaci a ?  :D

TommyJ

• Moderator
  • Professional team
    • View Profile

Фала шо ја префрлаш топката на мене  :)

Ами ако се деси Djaci  да испадни ?! ова значи дека појќе сакаш Tucko да остани него Djaci a ?  :D
Не ја префрлам топката на тебе, само сум реален, имаш супер состав, убиствени напаѓачи и си прв фаворит за титулата, а што се однесува до Џаци, јас сум сигурен дека ќе опстане и тоа со топ 5 финиш, зема два одлични DC. и два добри FC, плус Николеску и Шерман му се бонбона играч, а и Белеросе ќе се исправи пред предизвикот оваа сезона  :)

DJNRxx

• Youth team
  • *
  • El Indians, Los Rojiblancos, Los Colchoneros!
    • View Profile
    • YouTube Channel
Томи, Блау и Игец имаат најмногу шанси за освојување на титулата.
- За одпаѓање, Јуве, Бритва и Диамонд сигурно ќе го напуштат Топ Левел, т.е ќе бидат едни од тие што ќе го напуштат Топ Левел оваа сезона.
Абе овај Албоз мислам ќе изненади оваа сезона, може да биди во првите 5 :D

tucko89

• National Team
    • View Profile

И јас сакам да останам, ама само сум си реален дека мали ми се шансите, што не значи дека сум се откажал уште пред да почнеме :)

Vozdovac

• Professional team
  • **
    • View Profile
    • http://www.gokickoff.com/team_overviews.php?club_id=35503
Dzabe Sve VENA VOZDOVAC E NAJJACI :)))

Top 3 : Igec , Tommy , Blau .
4/10 : Djaci , Vozdovac , Pepi , Niksa , Doncho , Daniel i Pavle.
11/16 : Tucko , Juve , Floriana , Nerezi , TBA i Britva .

Ipak Mislam Deka Na Kraj Ke Ima Borba Pomegju Nerezi Floriana I Pavle

:-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

investdm

• Professional team
  • **
    • View Profile
jas mislam deka igecot e favorit , ama ce ima golema bitka za prvoto mesto , i mislam ce bide kako i proslite sezoni dvajca ce se karaat a tretiot ce ja osvoi :D

senka-

• Youth team
  • *
    • View Profile
ili tommy ili igec osvojvat,blau nema ni teoretski sansi za da bidi megju prvite 2

investdm

• Professional team
  • **
    • View Profile
abe senka i pred dve sezoni nemase sansi blau da osvoi ama ja osvoi :D

senka-

• Youth team
  • *
    • View Profile
drugo bese togas brat,lani od igec blau 4 jade,da sakase uste tolku ke mu daese,so tommy nzz kako zavrsija ama takticki nikogas nema da gi pobedi ni tomy ni igec,osven nasreka ako mu izvaj dobar rez 0-0 ili 1-1   :P,ama jas mislam deka dvajcata ke mu ja dupnat glata  :)

CrazyDiamond

• Youth team
  • *
    • View Profile
Diamond United prv drugo nisto neznam   :P

investdm

• Professional team
  • **
    • View Profile
abe se soglasuvam so tebe senka ali uvek ima nekoj 3 sto ce se ukluci vo borbata , a blau ima najiskusni igraci  :-X

CrazyDiamond

• Youth team
  • *
    • View Profile
igeco tomi i blau glavni fav za titula ... davitkov i niksa mozat da se vklucat vo trkata ... ostanatite ludila ... nema da se znaj ni koj jadi ni koj pie povredi raspored moral se ke se resava pa i aktivnost ... jas so samo edna sezona na gko imam mn slab tim ama se nadevam so dobra taktika i strategija deka ke uspeam da ostanam vo top level iako ke bidi mnogu tesko ... Britva , Extremeteam , TBA , Juve mislam ispagat sigorno a jas nekam da bidam vo tie dve ekipi so ke mu prat niv drustvo  :) :) :) :-[ :) :) :)

investdm

• Professional team
  • **
    • View Profile
во право си павле ќе незнае кој кај тера  :)

Vozdovac

• Professional team
  • **
    • View Profile
So Prodavanjeto Na Mojte Najdobri Igraci jas Se Selam U B Liga .... !!! Se Nadevam Za Brzo Vreme Ke Praam Golem  COME BACK :))

tucko89

• National Team
    • View Profile
So Prodavanjeto Na Mojte Najdobri Igraci jas Se Selam U B Liga .... !!! Se Nadevam Za Brzo Vreme Ke Praam Golem  COME BACK :))

Значи да се надевам на 3 бода со тебе за 2-3 кола :D

Vozdovac

• Professional team
  • **
    • View Profile
100% Zimas 1 Bod A Za 3 Ke Vidime :))

GregoryUnubs

• Legendary Team
    • View Profile

GregoryUnubs

• Legendary Team
    • View Profile
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо