Author Topic: Младински Кампови  (Read 10263 times)

Igecot

 • Moderator
 • All Star Team
 • *****
 • Posts: 261
 • Never GIVE UP !
  • View Profile
Re: Младински Кампови
« Reply #25 on: May 09, 2013, 09:56:28 AM »
На крајот вложив 300.000 G  во East Timor.

Вкупно сме 13 екипи што сме вложиле , јас сум прв со вкупно 320.000 вложени и добив MC,AMC 17y 1/7/4 - скоро ни една вештина што јас ја сакам кај AMC не е поголема од 8 :D

Ама сепак задоволен сум оти очекував нешто како 1-5-3 !

И на крајот испаѓа дека е доста да си прв во некој од тие земји каде имаат вложено мал број на тимови или да си во земја каде имаат вложено 500+ тимови и да си во првите 100 (според мене колку шо можев да прочитам на форум)
My Team : Coffe Shop      

Vozdovac

 • Professional team
 • **
 • Posts: 68
  • View Profile
  • http://www.gokickoff.com/team_overviews.php?club_id=35503
Re: Младински Кампови
« Reply #26 on: May 09, 2013, 10:15:22 AM »
Najvazno E Da Si 1 I Vo Site Drzavi Ako Si Prv Dava 17 Godisen , So LA7,8 PR4 ... Ima 2-3 Sto Imaat Dobieno 10/4 Isto 17 Godini !!!

Igecot

 • Moderator
 • All Star Team
 • *****
 • Posts: 261
 • Never GIVE UP !
  • View Profile
Re: Младински Кампови
« Reply #27 on: May 09, 2013, 11:54:39 AM »
Официјално Македонија го доби својот прв играч со LA 9 PR4 ! Makedon Persiiski  17 години и позиција DL !
My Team : Coffe Shop      

Vozdovac

 • Professional team
 • **
 • Posts: 68
  • View Profile
  • http://www.gokickoff.com/team_overviews.php?club_id=35503
Re: Младински Кампови
« Reply #28 on: May 09, 2013, 12:04:18 PM »
Toa E Najvazno Zatoa Sto Tamu Najveke Ni Trebase !!!

Igecot

 • Moderator
 • All Star Team
 • *****
 • Posts: 261
 • Never GIVE UP !
  • View Profile
Re: Младински Кампови
« Reply #29 on: May 09, 2013, 12:06:58 PM »
Toa E Najvazno Zatoa Sto Tamu Najveke Ni Trebase !!!

Сегде е добредојдено играч со LA9 :D  :)
My Team : Coffe Shop      

tucko89

 • National Team
 • ***
 • Posts: 155
  • View Profile
Re: Младински Кампови
« Reply #30 on: May 09, 2013, 01:39:23 PM »
Позадоволен здравје,  со 125 илјади вложени и прв од 23 екипи добив играч DC 1/8/4. Такада останува да се борам да останам прв за на крај да може даде и нешто појако :)

Vozdovac

 • Professional team
 • **
 • Posts: 68
  • View Profile
  • http://www.gokickoff.com/team_overviews.php?club_id=35503
Re: Младински Кампови
« Reply #31 on: May 10, 2013, 03:24:03 AM »
Mongolija ~ Casimir Revie aml LA3 PR4
Uganda ~ Sammy Hadaway dml LA 3 PR4
Srbija ~ Želimir Džuni? aml LA 5 PR 4