Author Topic: Noorte laagrid (Youth Camps)  (Read 12808 times)

dorpat

• Youth team
  • *
    • View Profile
Noorte laagrid (Youth Camps)
« on: April 02, 2013, 07:41:19 AM »
Tere,

Mõte - kuna me ise ei saa Eestisse noortelaagreid teha, siis kas Rahvusmeeskonna juht ja / või U-21 juht ei sooviks koostööd teha mõne teise riigiga noortelaagrite vahetamise teemal?

Eesmärk - Eestisse luuakse noortelaagreid uute noorte ja andekate eestlaste treenimiseks.

Vahend - Eesti sõlmib bilateraalseid kokkuleppeid teiste riikidega, kus Eesti meeskonnad teevad nende riikidesse noortelaagreid ning nemad teevad Eestisse noortelaagreid.

Mõtteks teile. Eks andke märku, kas on mõtet ja kui, siis kellega sõlmitakse kokkulepe. Ajavahemik võiks olla kaks nädalat, sest selleks ajaks on juba paljud teiste riikide meeskonnad oma noortelaagrid ära loonud (mõned on juba alustanud, kuid kindlasti kõik mitte veel 3'e noortelaagrit).

Parimat,
Karl

Winner of National Cup Season 9 and Winner of National Cup Season 12

matu84

• Moderator
  • Professional team
    • View Profile
Re: Noorte laagrid (Youth Camps)
« Reply #1 on: April 02, 2013, 09:07:52 AM »
Mõte on hea ..... iseasi millist diili saame pakkuda arvestades Eesti meeskondade vähest aktiivsust.Äkki NT juht tegeleks sellega-mul enne nv kole kiire.
FC Hangover

Markxc

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: April 03, 2013, 04:24:40 PM »
Idee hea ja huvitav,saatsin eile mõnedele NT juhtidele kirjad,tegelen asjaga täna edasi.Oleks hea ka teada kui paljud oleksid nõus projektis osalema,postitage oma nõusolek siia vöi saatke pm.

dorpat

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: April 04, 2013, 01:46:36 PM »
Tere,

no mina olen kindlasti nõus oma laagrit sinna püsti panema. Põhjuseks lihtne - igast riigist võib tulla häid noormängijaid meeskonda.

Kuna enamus Eesti Top League'st on eestlastest kasutajate poolt hallatavad meeskonnad, mitte bot'id, siis arvan, et enamus sellest seltskonnast on huvitatud, et Eesti rahvusmeeskonnal läheb tulevikus hästi ning on seetõttu ka huvitatud selles diilis kaasa lööma. Võibolla on see aga naiivne oletus. :)

Parimat,
Karl

andreask19

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #4 on: April 04, 2013, 05:03:00 PM »
Tervist.

Ma lõin oma laagrid Lätti, Sloveeniasse ja Põhja-Koreasse püsti juba esimesel päeval. Kui keegi peab läbirääkimisi, saab arvestada.

Markxc

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #5 on: April 04, 2013, 08:14:53 PM »
Hetkel on positiivsed vastused tulnud Bulgaariast ja Bosniast,mõlemal riigil küll kasutajaid hulka rohkem kui meil,seetõttu oleks meil vaja ikka arvestatav number meeskondi kokku saada.

matu84

• Moderator
  • Professional team
    • View Profile
« Reply #6 on: April 04, 2013, 09:47:34 PM »
Ma ka käsi,kui asjaks läheb:)
FC Hangover

Andres007

• Moderator
  • Youth team
    • View Profile
« Reply #7 on: April 05, 2013, 02:55:32 AM »
Tegin laagrid Taisse ja Brasiiliasse, aga ehk kannatab 1 veel ka Bosniasse visata  ;)

dorpat

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #8 on: April 05, 2013, 06:55:11 AM »
Tere,

tegin Bulgaariasse ning Bosnia ja Hertsegoviinasse. Las teevad paar meile.

Parimat,
Karl

Reaper

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #9 on: April 05, 2013, 05:40:06 PM »
mul ka bosnias olemas, kahjuks olin liiga nobe neid looma ja tegin teised poola ja saksamaale
FC WoodPidgeon

kidragunn

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #10 on: April 09, 2013, 12:10:58 PM »
Ma pole seni veel ühtegi laagrit teinud, lootuses, et saame neid ikka eestis teha! Kuid info puudumine ja ootamine teeb rahutuks, sest aeg ju tiksub.
Igal juhul kui midagi selgub siis palun antke mulle kohe teada   ;)

Rincewind

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #11 on: April 11, 2013, 06:58:53 AM »
Dear Estonian managers,

I'm trying to organize bulgarian managers for this initiative. I spoke to Markxc but for a few days I had no answer, so I decided to write you here.
I made a google table, where you can see which bulgarian teams have camps in Estonia and what amount of money they have invested so far.
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuQR8t3NlzMfdER2SkRNallIRlB2QlE5ZXU2dnFtbVE#gid=0
If you send me your e-mail, I can add you to this table and you can fill the same for the estonian managers. At the moment we represent the majority of youth camps in your country and our users would like to have some more information about how this project is going on!

You can PM me for more info
Greetings
Stiliyan
Club Name : Almus (87974)

Rincewind

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #12 on: May 09, 2013, 06:35:08 AM »
One month and not even a single answer! Show some respect!
We represent 11 out of 27 camps in your country and 5 out of 6 top investments. This lack of communication does not support us to keep spending our virtual money!

dorpat

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #13 on: May 09, 2013, 01:42:28 PM »
Toni Furnadzhiev Bulgaria 1/3/4

Rincewind

• Professional team
  • **
    • View Profile
« Reply #14 on: May 09, 2013, 03:32:56 PM »
There is a google table in my previous post, you can find there a snapshot of youth camps in your country. Can you please provide us the same for camps in Bulgaria?

kidragunn

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #15 on: June 26, 2013, 12:12:33 PM »
Milleks need noorte laagrid üldse on tehtud. Tundub, et see noortelaagri asi on üks paras raha mahaviskamine?!
Mis teie arvate???

andreask19

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #16 on: June 26, 2013, 03:22:07 PM »
Ma olen eriarvamusel. 7(Põhja-Korea),8(Sloveenia),9(Läti) olid minu noorte LA-d. Kõigis oli investeeritud tõmbe ajaks 300k ja olin esimene. Samuti on Lätis ainult 5. ja Sloveenias 8. laagrit, seega vähemalt esimeses tõmbes investeeritud raha hulk eriti mõju kvaliteedile ei avaldanud. Eks ma kasutasin alguse segadust ära tegelikult ja vedas korralikult, enam seda vaevalt juhtub.

dorpat

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #17 on: July 18, 2013, 07:06:41 AM »
Yuri Dimitrov Bulgaria 1/7/4
1815000 G

andreask19

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #18 on: July 18, 2013, 03:27:42 PM »
Läti: la6- 1,4m, 1. valik
Sloveenia: la2-0,95m, 2. valik
P-Korea: la6- 1,1m, 2valik
Seda oligi arvata, et keeravad taset maha. Igatahes panin kõigis 5000g ja suuri investeeringuid ei tee enam.

kidragunn

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #19 on: July 19, 2013, 06:51:15 AM »
Mul on vaid 1/4/4 saksalane. Mulle pole varem isegi akadeemiast sellist saasta pakutud.
See sõltub vist palju raatsid igal nädalal laagrisse investeerida? Antud noormängijast fritz kõige väikseima laagri toetusega 5000 nädalas ja toetus kokku 50000.

Kas nendes laagrites on ka edetabel mille alusel suurimale sponsorile jagatakse paremaid mängijaid???

kidragunn

• Youth team
  • *
    • View Profile
« Reply #20 on: December 05, 2013, 07:40:56 AM »
Järjest kehvemaks lähevad kuigi olen ju nüüdseks rohkem pappi noorte laagritesse. Seekord tõmme vaid 2/3/4
Tundub et see on siiski vaid rikaste klubide klubidele??!!!???!!!

Andres007

• Moderator
  • Youth team
    • View Profile
« Reply #21 on: December 07, 2013, 05:43:52 PM »
Ma panin ise juba suhteliselt ammu selle jama kinni. Pappi sai sitaks sisse loobitud ning laagrist tuli ainult totaalselt solki...isegi kui 2. valik oli minu. Ei tea jah millepärast selline asi üldse tehti, kui mängijate turult saab lõppkokkuvõttes odavamalt tunduvalt paremaid mängijaid.

Julgen väita, et see youth camp on korralik FAIL.

GregoryUnubs

• Legendary Team
    • View Profile
« Reply #23 on: July 01, 2023, 06:07:41 PM »
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

GregoryUnubs

• Legendary Team
    • View Profile
« Reply #24 on: August 18, 2023, 04:53:47 PM »