M-am gandit ca probabil unii dintre voi nu stiu limba engleza la un nivel mediu asa ca m-am hotarat sa traduc pentru voi o parte din viitoarele schimbari din GKO
Schimbari in zona tactica:
1. Poti selecta executant de lovituri libere, cornere, target man, marcheaza target man-ul oponentului (DC)
**Target man: omul tinta pe care se vor juca cele mai multe mingii (cel mai bun atacant, aveti grija sa gasiti unul cu inaltime si lovitura buna de cap, forta constituie un avantaj, desigur calitatile principale trebuie sa le detina de asemenea: finalizare, suturi de la distanta,tehnica, etc)
** Nu trebuie sa-ti setezi un target man daca ai multi atacanti care au o calitate buna la cap
pentru ca fundasul nu-i poate marca tot timpul
2. Puteti seta unui jucator instructiuni avansate, specificati ce trebuie sa faca un jucator cand are mingea
- Suturi de la distanta = Rar, potrivit tacticii echipei sau Des.
- Alearga cu mingea - sa dribleze fundasii lasati in urma = Rar, Cateodata sau Des
- Tactica in careu = Normal, Sut, Paseaza mingea (excepţie: cazul în care el este 1-1 cu portarul)
3. Se vor scoate instructiunile pentru cornere, lovituri libere si aruncari de la margine
4. Se va adauga instructiunea suturi de la distanta = Rar, Cateeodata, Des.
5. se va adauga la tactica optiunea "Match of the Season(MotS)" (meciul sezonului).
MotS: meciurile in care managerii isi pregatesc echipele extrem de motivate si pregatite.
Cand folosesti optiunea asta toti jucatorii devin concentrati la maxim in joc. Vor face toate eforturile sa castige acel meci'
** Poti selecta maxim 2 MotS pe sezon
6. Poti schimba tactica in timpul meciului. Cu toate acestea, trebuie sa setezi conditiile si instructiunile inaintea meciului.
Exemple de conditii sunt diferenta de scor, timpul, etc.
Sper sa va fie de folos!
Acestea sunt doar unele implementari, voi mai reveni cu informatii aditionale daca sunteti interesati.