Dzieki panowie za zaufanie postaram sie nie zawiesc was przez kolejne 2 sezony.
Z racji tego ze w obecnym sezonie gramy tylko sparingi, postaramy sie poprawic lekko nasza pozycje w rankingu reprezentacji oraz oczywiscie powolywac nowych zawodnikow ktorzy moga okazac sie filarami kadry. Dodatkowo beda powolywani mlodzi perspektywiczny zawodnicy ktorzy nie lapia sie do kadry u-21 a ruta uzna ze warto w nich inwestowac na przyszlosc.
Stawski Szweda i kilku podstawowych zawodnikow z repry ruszylo na podboje u21 - powodzenia mam nadzieje ze znajdziemy zastepstwo. Tutaj info dla osob chcacych aby ich zawodnicy grali w reprze, podsylajcie mi linki do zawodnikow najlepiej na priv w grze, mile widziany raport scouta (PR CA LA ) i opis skilli.
Sklad wstepnie po lepkach powolany, kilku sprawdzonych zawodnikow jak jaskulski borda z kabackow oraz masa zawodnikow ktorzy graja wysoce solidnie w swoich klubach (ligi od top do c). Sa 2 miejsca dla mlodych zawodnikow na rozwoj, dokladnie dla MC lub DC oraz FC
Ogolem rzecz biorac mam w planie ksztalcenie 2-3 zawodnikow mlodych tak aby na nastepne WC (2 sezony) mozna bylo na nich budowac reprezentacje ( tak jak to zrobilem ze stawskim). Jesli ktos z was posiada zawodnika z LA co najmniej 8, PR co najmniej 5, procz tego zawodnik musi miec wyksztalcone skille docelowe juz w momencie powolania (dla obroncow Krycie i Marking przynajmniej 10 - 10, dla pomocnikow Podania Technika 11 - 11, dla napastnikow Wykonczenie Bez pilki 12-12).
Osobom ktore zglosza juniorow obiecuje szybkie odpisanie oraz w momencie powolania obiecuje ze zawodnik zagra przynajmniej 30 minut.