W poprzednim sezonie wlasnie kolo polowy rozgrywek walnal info jakie zmiany nastapia w 4 sezonie. Wiec pozostaje nam czekac moze sie czegos doczekamy ;-]. Jak cos moge podpytac, tylko co dokladnie by was interesowalo(jakie aspekty gry/silnika).
No przede wszystkim czy druzyny botów zostana zdegradowane.
Drugą moim zdaniem rzeczą, ktora trzeba poprawic jest jakosc stadionów. Kosztuje duzo, a korzysci z tego praktycznie nie ma zadnych. Niby druzyna gra lepiej u siebie i to tylko w lidze, w praktyce jest to niezauwazalne. Z logicznego punktu widzenia taki upgrate powinien zwiekszac przychody z biletów proporcjonalnie do jakosci, w praktyce wyglada to tak, ze jest odwrotnie co jest glupota.(zwiekszaja sie koszty zamiast przychody).
IMO dobrym pomyslem byloby to, gdyby za czynnosci klubowe wzrastałby club rating.(jakis maly przelicznik, wiadomo 1h=1, 2h=2, 3h=3?)
Poprawienie rekrutacji trenerów( wybor specjalizacji def att itd) obecnie roznica miedzy slabej klasy trenerem a jakims lepszym to jest w raporcie jakies 0.02) co w praktyce na tym etapie jest nieoplacalne gdyz lepiej ta kase wpakowac w budynki klubowe.
Z takich prostych dodatkow mozna na stronie klubowej dodac jakosc fitness center, wszystko jest procz tego.
Jak cos mi sie przypomni to dopisze
co do repry ja mam lewego obroncę tylko mentalne ma przecietne i nie wiem czy by sie nadawal.