Obzirom da sam ja imao najviše prste u ovom, želim se unaprijed pokrit ušima
- DISCLAMER -
Naime, zbog načina na koji ovaj engine, vrlo vjerovatno, generira imena, mogu nastajati bizarne kombinacije poput Joža Rožić ili Patafta Morje i slične gluposti koje su za Hrvatsku prilično rijetke ili gotovo nemoguće (kržanje imena i prezima snažnog lokalnog karaktera koji se ne pojavljuju u ostalim dijelovima Hrvatske - tipično međimursko prezime s tipično Dubrovačkim imenom npr.)
Ja nisam pronašao rješenje za ovaj problem al sam ipak dao prednost ideji da pokušamo zastupiti sve dijelove Hrvatske u koliko-tolikoj mjeri i s imenima i prezimenima jer bi to bilo realno.
Tako da sam u skladu s svojim ograničenim poznavanjem svih regija Hrvatske to pokušao ostvariti u ovom popisu, na način da su uvažene apsolutne sve sugestije i i želje koje su došle od bilo kojeg aktivnog igrača a s preostalim slobodnim brojem do zadane kvote sam po svojoj procjeni nastojao zastupiti one dijelove Hrvatske koji nisu zastupljeni u primljenim prijedlozima da se dobije nekakav balans i vjerujem da od onog što sam postao kao finalni popis nisam mogao napraviti bolje.
Tako da u novoj sezoni očekujem iz mladih pogona napokon "prave hrvate"
alo, svejedno, pomalo čudne "prave hrvate"