Author Topic: Rregullat e forumit!  (Read 1874 times)

N-D-A-F

  • Moderator
  • All Star Team
  • *****
  • Posts: 373
    • View Profile
Rregullat e forumit!
« on: May 15, 2011, 02:08:32 PM »
1 Çdo fyerje apo kërcënim në forum do të rezultoj në denim
2 Postimet nuk duhet të jenë të pa qarta , sepse menjeherë do të fshihen
3 Çdo pyetje që keni mund te pyesni lirshëm në forum
4 Çdo parregullësi apo fyerje që keni pas , qoftë gjatë postimeve apo mesazheve , keni opsionin Report to moderator në fund të një postimi apo mesazhi , në të djathtë , dhe menagjeri do të denohet


Shijojeni forumin


Kjo temë është e mbyllur , askush nuk mund të postoj
« Last Edit: July 21, 2011, 08:06:55 AM by N-D-A-F »
Albanian moderator
Albanian translator
Albanian nation manager
England moderator
Off-topic moderator