Evo pocela je jos jedna, sezona B-3 lige, 6 po redu... u ligi se nalazi, cini mi se 6 aktivnih managera, pa cemo kao i prosle sezone vecinom pratiti njih, dok cemo BOOTove spominjat onako usput... Od prosle sezone u ligi su ostali VOQAZ, ORIJENT, NK SPARTAK MALA SUBOTICA, a novi u njoj su ŠEPRTLJE UNITED, KUD PIVU TUD I JA, NK RUSAL, NK KOZAALA, TSUNAMI UNITED I NK JAKSINEC,,,,
Nekih znacajnijih transfera nije bili, tek poneko novo lice....
U 1. kolu vec ma nekoliko prosutih bodova nekih ekipa protiv bOOTOva, ta neugodnost dozivjeli su na svom terenu TSUNAMI UTD koji su odigrali utakmicu bez golova, a KOZALA na svom terenu postigavsi, ali i primivsi 1 gol....
Rutinirane pobjede i to u gostima protiv BOOTva ostvarili su NK RUSAL, VOQAZ i ŠEPRTLJE UTD, ova tri kluba nisu naletjela na skrivene mine, manager ih je pripremio na sve sve zamke koje mogu doci od stran eneaktivnih kluubova.... CESTITKE DECKI....
Vazne pobjede i to u gostima, u derbijima kola ostvarili su KUD PIVO TUD I JA i to protiv ORIJENTA te NK SPARTAK MALA SUBOTICA kod NK JAKSINCA.... OVO SU BILA DVA JAKO DOBRA OTVARANJA SEZONE I SIGURNO SU MANAGERI BILI SRETNI....
U sljedecem 2. kolu u derbijima kola sudaraju se NK RUSAL i posrnuli u 1. kolu ORIJENT te vodeci VOQAZ i u 1. kolu porazeni NK JAKSINEC... Eto prilike porazenom dvojcu da ispravi pogreske u 1. kolu....
Ostali aktivni klubovi igraju protiv BOOTOva, TSUNAMI ĆUTD u gostima, a NK SPARTAK MALA SUBOTICA, ŠEPRTLJE UTD, NK KOZALA i KUD PIVO TUD I JA na svom terenu, gdje se nadaju da nece biti iznenađenja.....
Sretno svim sudionicima.....