Evo i mojih promišljanja na ovu temu i odgovora:
1.Izborniku medi je jako malo falilo da ostane "na konju", umjesto što je završio pod "kopitama" i ta nesretna zadnja minuta (i gol Španjolaca) je uništila san o boljem plasmanu naše NT repke. Imali smo veoma jaku grupu u kojoj smo mogli biti među 2 tima koja su prošla dalje, nažalost nismo. Izgubili smo neke mečeve koje nismo smjeli i u tome se skriva "tajna" ispadanja. Medo je vodio repku kako je najbolje znao i vjerujem u njegove najbolje namjere, no nismo imali sreće i neželim uopće loše suditi o načinu vođenja, taktici i izboru igrača, jer to je pravo izbornika, naposlijetku i njegova odgovornost. Nismo prošli i ovo se moglo dogoditi bilo kome drugome, ne samo medi!
2. Od kuda tebi pravo x??x da zahtjevaš da se samo jedna osoba kandidira na izborima za koga će SVI glasovati. E majke ti, pa dobro bi došao u Sjevernoj Koreji, gdje bi se tvoj prijedlog veoma svidio Velikom vođi. Čovječe shvati da živiš u demokraciji i da se SVATKO može kandidirati, te da si koji nisu postali izbornici si veoma uvrijedio jer si ih nazvao
"likovima" koji su ispali
"debili" i koji su se zbog toga
"obrukali" (to što si stavio navodne znakove neznači ništa manje od uvrede koje si izrekao)
3. Kažeš da su se kandidirali "...neki ljudi koji blage veze nemaju niti s igrom niti s taktikom....". Ti stvarno ili nemaš mozga ili neželiš shvatiti kakva je ova igra?! Kako ti koji nemaš nikakve izgrađene objekte i koji kupuje gotovo istrenirane igrače (sa tjednom plačom od 30K) možeš suditi i vrijeđati nekoga tko strpljivo izgrađuje objekte i trenira mlade igrače, koji upravo zbog uvođenja tih istih mladih igrača u mečeve, gubi te iste mečeve samo zato da bi mladi hrvatski igrači napredovali i na taj način pomogli NT repki ili U-21 repki. Daj nabroji te svoje mlade igrače koje si istrenirao i zbog kojih si gubio mečeve samo zato jer si "žrtvovao" rezultat na uštrb njihova napredka!!! Ti si vrlo rano shvatio kako napredovati u ovoj igri, da treba prodati sve mlade iz akademije, zanemariti sve objekte i neizgrađivati ih, te kupovati igrače koji imaju največe iskustvo i to je tajna tvoga "uspjeha" i znanja o ovoj igri. Pa mnogi B-ligaši imaju bolje izgrađene objekte od tebe, mnogi od njih žrtvovali su napredak i plasman svoga tima samo zato da bi trenirali mlade igrače i sa njima "punili" ionako siromašan fond igrača u NT i U-21 repki!
4.Tvoj prijedlog o JAVNOM dogovoru za budućeg izbornika čak i nije loš i nemam ništa protiv da to tako i bude, pa čak da se i ti sam predložiš i postaneš izbornikom (mada u tom slučaju mnogi moji reprezentativni igrači i potencijali mogu zaboraviti da će dobiti poziv od tebe)!
5.Xerexy, moderator sam postao samo zato što sam u nekoliko navrata pisao adminu da ubaci prijevode za mečeve koje sam im ja poslao prije 3-4 sezone i koji su (nakon početka nove sezone i restarta igre) ponovo vratili na "stari" i netočan prijevod. Nakon 3-4 moje poruke odgovorili su mi da prijevoda koji sam im poslao više nemaju (?!) i da vidim kod moderatora Bajre i kad sam im rekao da je Bajra neaktivan, jednostavno su mi prikačili tog konjića za moderatora! Planiram kad se vratim doma za koji dan, pisati adminu da me skine sa moderatora!!
6. x??x - samo me dobar kućni odgoj sputava da te pošaljem...gdje zaslužuješ! Kažeš da "..tih istih moderatora koji lazu i kradu pare(G-ove) tj dobijaju ih na poklon od svojih velikih prijatelja..." Evo poklanjam ti sve pare koje sam dobio od admina samo zato što sam moderator i kupuj sa njima nove i istrenirane igrače sa kojima češ možda jednoga dana i postati ono što bolesno želiš - biti prvakom GKO Hrvatska! Svu zaradu sam ti već proslijedio i pogledaj svoj budžet, bogatiji si za 0 G koje sam do sada dobio!! Za ovo što si me nazvao da LAŽEM, zahtjevam od tebe da objasniš ne samo meni već cijeloj zajednici što sam to lagao jer ću se i ja spustiti na tvoj nivo izražavanja i reći da prestaneš