Shomika ja sam ti dao četvorku.. javno glasanje
Pobogu, pa i ja sam sam sebe ocenio četvorkom!
Jedina stvar koju ti zameram, a po meni to nije mala stvar (pa zbog toga i ide ocena manje od odlične), je to što nemaš (ne koristiš) alternativnu formaciju protiv jakih timova.
Ta ideja nije loša, ali nameće se pitanje koja formacija. MC-ove ne forsiram iz svima poznatih razloga, a ispod ću objasniti zašto tvoj predlog formacije nije mogao da prođe.
protiv Argentine smo mogli i sa 2 dmc-a, bez amc-a i preko krila
Neizvodivo! Imamo samo jednog naturalnog kvalitetnog DMC-a, Hosića. Gogić je prvenstveno DC. Mogao bi on da završi posao, ali sa njim na DMC-u ne bismo previše dobili, a bez njega na DC-u bismo previše izgubili. Dakle dupla šteta, naročito što je i Stepić bio van srtoja. Što se tiče Elčića, pre bih pozvao mog Gajića, jer sam ga trenirao po mom ukusu i takođe je LA7 igrač. Verovatno je i najbolji domaći DMC posle Hosića. Zašto ga nisam pozvao? Pa sa ove tačke gledišta sam pogrešio. Hteo sam da izbegnem nepotizam, tj. da forsiram svoje igrače. To je jedini razlog zašto Gajić nije bio rezervni DMC, a drugog DMC-a vrednog pomena nemamo.
Jesmo mi bili bolji, verovatno bi i pobedili, ali mislim da bi nam druga formacija donela veću sigurnost da ne primimo gol, a po meni u tako bitnoj i teškoj utakmici treba prvo da se osiguraš da ne primiš gol, a posle da gledaš kako ćeš da ga daš.
Jedno je sigurno! A to je da na GKO-u nema sigurice! Možeš da pobediš kad si gori, da izgubiš kad si bolji, pa čak i kada si za 2 klase bolji od protivnika. Iskreno, ja sam ponosniji na ovaj poraz nego na onu utakmicu kad je bilo nerešeno, a oni imali 7 srca naspram naših 4½. Tada smo imali sreće, a ja posao uradio traljavo, a sada sam posao uradio dobro, ali je sreća izostala. Na sreću ne mogu da se ljutim, ali na sebe mogu.