Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - fikosa

Pages: [1]
1
Bulgaria / Aramazov Plovdiv
« on: January 27, 2012, 02:32:46 PM »
 Искам да обърнете малко внимание на националния ни треньор. Това е човек, който се е уял с власт и решил, че ще се прави на диктатор и ще казва кое как да стане. Човек изпълнен със злоба, действащ с всякакви средства за да постигне своето. Заплахи, че играчите ти няма да играят в националния, ако не му ходите по свирката (Kanar4etata  says : 
за тоя мотс като ме праиш на глупак кво очакваш.Ами аз само едно ще направа твой играч няма да играе повече в национала.Може да са в национала ама няма да играят.И аз не права нищо незаконно а да видим)
, заплахи, че повече няма да стигна напред за купата, все едно, че нещо зависи от него :D (Kanar4etata  says :  добре щото повече няма да стигнеш никога). Да не говорим, че използва националния, за да дава тренировки на собствените си футболисти. В мачовете не постигна кой знае какви успехи. В тази елементарна група всеки щешпе да стане втори. Срещу единствения по-силен от нашия отбор не постигна нищо. Срещу слабите отбори на Филипините (2 пъти) и Оман се издъни, с което постави класирането ни под въпрос. Всичко това го търпях някак си без да се обаждам, но последното му действие уби капчицата останал феърплей. Пуснал е 5 мои играча срещу Оман по-малко от седмица след като се скъса да ме заплашва, че мои играч никога (все едно, че той ще е вечно треньор) няма да играе за националния. И какво съвпадение - имаме мач в понеделник за купата. Единствената му цел е мой играч да се контузи и да пропусне мача с неговия тим. Въпреки, че моят отбор е в пъти по-слаб от неговия, той се опитва по-всеки възможен начин да получи още по-голямо предимство. Днес това се случва с мен, утре ще е с някой от вас. Не позволявайте това да стане. Не гласувайте за Арамазов на следващите избори!

2
Bulgaria / Сезон 4 ще започне тази неделя
« on: October 13, 2011, 04:40:43 PM »
Сървърът ще е офлайн около 04:00:00 UTC в неделя. Новите промени може да проверите тук:

http://forum.gokickoff.com/index.php?topic=1123.0

Единствената новост за сега е, че новите ви юноши може и да не са българи.
Първият мач ще е на 26.10. До тогава ще има контроли - на 17/19/22/24.10.

4
Suggestions/Bugs / Training Facilities
« on: September 28, 2011, 06:00:17 AM »
My Training Facilities are level "Good", but i think that my players still get penalties on match bonuses. Am I right? This is my team: http://www.gokickoff.com/team_overviews.php 

5
Bulgaria / Играчи за националния отбор
« on: August 18, 2011, 10:09:50 PM »
Предлагам тук всеки активен потребител (ако изобщо има такива) да препоръчва играчи на националния селекционер.

Pages: [1]