U svakom zlu i neko dobro.
Da se nije potegla tolika buka i galama oko izbora vjerojatno se za ovoliki broj mladih igrača nebi niti znalo, tako da će KBK-u biti puno lakše da poslaže i uigra mladu ekipu.
Dobro je da su se strasti smirile i idemo svi zajedno pomoći usjehu mlade (i stare) nacionalne vrste.
Evo par pitanje za iskusne znalce:
1. Da li je bolje mlade igrače prebaciti u Prvi sastav ili ih i dalje držati i trenirati u mladoj ekipi i povremeno ih ubacivati u prijateljskim utakmicama u igru?
2.Kako postaviti treninge za njih (ako je recimo mladi igrač DC, da li trenera koji je bolji za obrambenog igrača/ recimo Defending 10 Working with Youngsters 6,/ ili trenera -Working with Youngsters 9 Defending 6, ) ?
3. I koliko je najbolje postaviti igrača na 1 trenera. Naime, imam trenera koji ima imaju bolje ocjene od drugih i na njih sam naveći broj igrača postavio. Postoji li ikakovo pravilo da 1 trener treba trenirati najviše XX igrača?
P.S.
Rasho , sumljao sam u Tvoje dobre namjere, ali ti si u nekoliko gore Tvojih postova napravio više neko neki HR menanđeri u tisuću postova na forumu ili chatu.
Stoga Ti se javno ispričavam, ukoliko je bilo sa moje strane izrečene riječi koje su Te mogle povrijediit!