Author Topic: NDIHMESIT  (Read 1827 times)

N-D-A-F

  • Moderator
  • All Star Team
  • *****
  • Posts: 373
    • View Profile
NDIHMESIT
« on: June 26, 2012, 01:54:40 PM »
Menaxherë të nderuar , kam nderin tua prezantoj 5 menaxherët (përfshirë dhe mua) të ndarë në 4 pozita, që në të ardhmen do ndihmojnë për popullarizimin dhe mirëmbajtjen e GKO-së. Secili prej tyre ka detyra të veçanta , të cilat do mundohen ti kryejn me përpikshmëri , detyrat , dhe personat që përfshihen në këtë projekt , do ti shini më poshtë. Ky projekt , ka për qëllim , popullarizimin e GKO në të gjitha vendet ku ka shqipëtarë. I uroj menaxherët dhe i faleminderoj për ndihmesën e tyre. Menaxherët do të rradhiten sipas pozitave të tyre.


1


FOTOJA

------------


INFORMACIONE PERSONALE

------------


Emri : Qlirim Vokshi
Nofka : N-D-A-F (51433)
Menaxheri i klubit : N-D-A-F MADRID (105257)
Arritjet : Fitues i : D6 , C1 , Arseka FC Cup
Ikonat Aktuale : Përkthyes  , Menaxher i Kombit    , Mbajtës Premium  , Moderator 


INFORMACIONE RRETH DETYRES

Leader , apo shqip `lideri` , që do të thotë se është i gjithanshëm. Detyrat që janë për këtë pozitë janë të gjithanshme , pra menaxhimi i tërë GKO shqip.


2


FOTOJA

------------


INFORMACIONE PERSONALE

------------


Emri : Bledi Hoxhollari
Nofka : bizzy (55597)
Menaxheri i klubit : REAL.F.C.SKENDERBEU  (112108)
Arritjet : Fitues i : D3
Ikonat Aktuale : Përkthyes  Mbajtës Premium  , Moderator 


INFORMACIONE RRETH DETYRES

Vice leader , apo shqip `zëvendës lideri` , që do të thotë se është i gjithanshëm. Detyrat që janë për këtë pozitë janë pothuajse gjithanshme , menaxhimi i gjuhës , shpërndarës i GKO dhe kontrollimi i BISEDES (Chat).


3


FOTOJA

------------


INFORMACIONE PERSONALE

------------


Emri : Diart Derguti , Ibrahim Fejzullahu
Nofka : Diartt (42147) , Flower (55046)
Menaxheri i klubit : FC Derguti (90517) , Malisheva (110745)
Arritjet : Fitues i : DIART : D1 , FC Derguti Cup ,,, IBRAHIM : D14 , C7
Ikonat Aktuale : DIART : Moderator    ,,, IBRAHIM : Moderator  , Kampion 


INFORMACIONE RRETH DETYRES

Teacher , apo shqip `mësues` , që do të thotë se do ti udhëzoj menaxherë e rinjë. Detyra kryesore për këtë pozitë është që çdo menaxheri të ri ti dërgohet një mesazh që do të përmbajë të gjitha instruksionet, Në këtë rast kemi të bëjmë me dy menaxherë , këtyre menaxherëve do u ndahet mesazhi ne dy pjesë , njëri do të udhëzoj për përdorimin e GKO e tjetri për përdorimin e forumit.


4


FOTOJA

------------


INFORMACIONE PERSONALE

------------


Emri : Bujar Berishaj
Nofka : FC Vrella (18637)
Menaxheri i klubit : FC Vrella (41827)
Arritjet : Fitues i : D3
Ikonat AktualeModerator 


INFORMACIONE RRETH DETYRES

Distributor , apo shqip `shpërndarës` , që do të thotë se është shpërndarës i GKO në të gjithë vendin. Detyra për këtë pozitë është që ta shpërndajnë GKO në çdo vend , çdo rreth , familje , shoqëri , vetëm e vetëm që ta bëjmë GKO të famshme. .
Ju faleminderit


Ata që kanë kritika , sygjerime apo edhe nëse vreni ndonjë parregullësi te këta menaxherë , tema do të jetë e hapur 7 ditë , më pas ju lutem na dergoni E-mail apo edhe na kontaktoni në faqen tone në Facebook.Kërkojmë edhe një DISTRIIBUTOR.
Albanian moderator
Albanian translator
Albanian nation manager
England moderator
Off-topic moderator